whatsapp grubunuzda varmı acaba bu grubun
Aynen öyle canım sağlıkla gelsinler deEvet bebeklerimiz iyi olsun,biz sabirla bekleriz
Ozaman sormadımgrup kurmak yasakmış. ben gebelik forumlarinda takılmaya başlayınca uyarı gelmişti hemen
Yok canımBirde agri falan oldumu canim benim.sadece boyle sızı var kasiklarimda
Bende kedi var toksoplazma yaptırmadım daha ama parazitleri ihmal etmiyorum sorun olacağını sanmamKızlar evinde kedi olan ve toxoplazma ile ilgili sıkıntı yaşayan var mı? Ya da daha önce bu durumda olan birilerini tanıdınız mı?
Yoğun demişsiniz, tarif edebilir misiniz? Mesela iç çamaşırınızda ne kadarlık kısım veya günlük incecik kağıt gibi olan pedlerden kullanıyorsanız miktarı nedir lekelenmenin? Sızıntı şeklinde gün içinde az az geliyorsa ve ağrı, sancı, kramp eşlik etmiyorsa pek sorun değil. Zaten kahverengi olması taze olmadığını gösterir ki çok önemli değil. Kırmızıya dönerse ve artarsa mutlaka önemsenmeli ve doktora gidilmeli. Yine de bu lekelenmenizi en yakın zamanda doktorunuzla paylaşın. Hemen kesilir inşallahKizlar bnmde az once yogun bi sekilde koyu kahverengi lekeler geldi korktum acikcasi ya boyle olan vardi
Vala canim resmini cektim ama burda yayinlamak hos olma :) peceteyi doldurmustu acikcasi hemen doktora gttim zaten canim bu donemlerde gorulur dedi cok sukur agrim yok ..kesemide gormus oldum bugun ..Yoğun demişsiniz, tarif edebilir misiniz? Mesela iç çamaşırınızda ne kadarlık kısım veya günlük incecik kağıt gibi olan pedlerden kullanıyorsanız miktarı nedir lekelenmenin? Sızıntı şeklinde gün içinde az az geliyorsa ve ağrı, sancı, kramp eşlik etmiyorsa pek sorun değil. Zaten kahverengi olması taze olmadığını gösterir ki çok önemli değil. Kırmızıya dönerse ve artarsa mutlaka önemsenmeli ve doktora gidilmeli. Yine de bu lekelenmenizi en yakın zamanda doktorunuzla paylaşın. Hemen kesilir inşallahSağlıkla geçsin dilerim. (Benim bugün hiç olmadı mesela 8+'yım, geçecek inşallah)
Sende de mi oldi canimYoğun demişsiniz, tarif edebilir misiniz? Mesela iç çamaşırınızda ne kadarlık kısım veya günlük incecik kağıt gibi olan pedlerden kullanıyorsanız miktarı nedir lekelenmenin? Sızıntı şeklinde gün içinde az az geliyorsa ve ağrı, sancı, kramp eşlik etmiyorsa pek sorun değil. Zaten kahverengi olması taze olmadığını gösterir ki çok önemli değil. Kırmızıya dönerse ve artarsa mutlaka önemsenmeli ve doktora gidilmeli. Yine de bu lekelenmenizi en yakın zamanda doktorunuzla paylaşın. Hemen kesilir inşallahSağlıkla geçsin dilerim. (Benim bugün hiç olmadı mesela 8+'yım, geçecek inşallah)
Kıyamam, geçmiş olsun. Ben de yorumları sırayla okuyorum, şimdi okudum Dr a gittiğinizi.Vala canim resmini cektim ama burda yayinlamak hos olma :) peceteyi doldurmustu acikcasi hemen doktora gttim zaten canim bu donemlerde gorulur dedi cok sukur agrim yok ..kesemide gormus oldum bugun ..
Yok zarar veriyormuş bebeğe. Yasak oje maalesefBide birsey sorucam oje kullaniyomusunuz ☺
Ins dogal bi lekedir :)Kıyamam, geçmiş olsun. Ben de yorumları sırayla okuyorum, şimdi okudum Dr a gittiğinizi.Güzel haberler , sevindim
Evet benim gün aşırıya düştü ama devam yani. Mesela bugün hiç gelmedi ama yarın gelebilirSende de mi oldi canim
Bana da geldi uyarı. Niye geldi anlamamıştım. Demek gebelik forumlarında takıldığımız içinmişgrup kurmak yasakmış. ben gebelik forumlarinda takılmaya başlayınca uyarı gelmişti hemen
Heh aynen adet agrisi gibide agri var ara ara gelio meselaEvet benim gün aşırıya düştü ama devam yani. Mesela bugün hiç gelmedi ama yarın gelebilirKahverengi sızıntı şeklinde lekelenme. Arada âdet sancısı gibi sancım da oluyordu hatta. Buradaki Dr çok emin bir şekilde "normal" dedi. (8+ yım, lekelenme uzmanı sayılırım )
Gerçekten mi yaaa..Yok zarar veriyormuş bebeğe. Yasak oje maalesef
Silerken mutlaka kokusuz asetonla sil. O da çok önemli!Gerçekten mi yaaa..Ben de el ayak hepsini dğn ojeledimdi...Hay Allahhh..