- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.801
Amin canım inşallah ❤❤Gözün aydın allah kucağına almayı nasib etsin insallaaah
Senin adına da çok sevindim canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Ben kan verdim geç çıkacak görünüyor. Dayanamadım idrar testi yaptım 2 kere ikisinde de çif çizgiyi gördüm :) tabi önemli olan kan sonucu. Nekadar çıkacak bakalım.
Canım hiç üzülme sen iyi olucaksın sen iyi hissediceksin ki bebeğinde sağlıklı bir şekilde tutunsunBu ay adetim hem kısa sürdü hem de çok az oldu. Rahim kalınlaşması için ilaca başladım 5 gün sonra tekrar kanamam başladı enterasan bir şekilde. Yani olmaması gereken durum ben de oldu . Her şerde bir hayır vardır ne yapalım 1 ay daha bekleyeceğiz.
Çok iui inşallah 5.güne de gelir hepsiBuraya yazmadım sabırım 7 yumurtadan 6 sı döllenmıs kızlar
Gözünaydın canım çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah. Darısı başımıza dualarını eksik etme bizlere deKizlar Hamileyimmmmmmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤271
Tebrik ederim canım çok sevindim gerçekten sağ salim kucagina aldığın günleri gör ınsalalhKizlar Hamileyimmmmmmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤271
Benim son günler sonuca cumartesi ama banyo yapmaya çekiniyorum bıgün yada yarın yapıcam bende canım sende benim gibi yapmışsınBenim bugün 5.günüm şimdi çıktım duştan transfere gitmeden yapmıştım bi de şimdi yaptım
Aynen öyle canım yok alıştım artık üzülmüyorum bunda da vardır bir hayır diyorum sabrediyorum. Yapacak bir şey yok çünküCanım hiç üzülme sen iyi olucaksın sen iyi hissediceksin ki bebeğinde sağlıklı bir şekilde tutunsun
Kizlar Hamileyimmmmmmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤271
Aynen oyleeeAynen öyle canım yok alıştım artık üzülmüyorum bunda da vardır bir hayır diyorum sabrediyorum. Yapacak bir şey yok çünkü
Benim son günler sonuca cumartesi ama banyo yapmaya çekiniyorum bıgün yada yarın yapıcam bende canım sende benim gibi yapmışsın
Ins hepımız hamılelık haberlerımızıde alırız cnmÇok iui inşallah 5.güne de gelir hepsi
Cnm transferı nasıl hesaplıyoruz ben dun verdım yumurta bugun döllendıgı haberını aldıkCanımmm çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahbenimde salı günü transferim rabbim hepimize bu duyguyu tattırsın çok çok sevindim Yahrenayy
İnşallah canımIns hepımız hamılelık haberlerımızıde alırız cnm
AAA süper gözün aydınBen kan verdim geç çıkacak görünüyor. Dayanamadım idrar testi yaptım 2 kere ikisinde de çif çizgiyi gördüm :) tabi önemli olan kan sonucu. Nekadar çıkacak bakalım.
Kizlar Hamileyimmmmmmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤271
Anladım kuzum ıns hayırlısı olsun benımde yolunda gıderse engec salı olurum sanırım bırlıkteyız allahın ıznıylrCanım benim dondurulmuştu 2 ay sonra transfer hazırlığına başladım reglin 3. Günü ilaca basladım 1 hafta oldu işte bugün muayeneye gittim salı günü transfer dediler normalde nasıl oluyor hiç bilmiyorum İnan yanlış bilgi vermiyim sana hayırlısı olsundlkkydlntpl
Amin canim ediyorum.Rabbim hepinize tattirsin ❤❤❤❤Gözünaydın canım çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah. Darısı başımıza dualarını eksik etme bizlere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?