- 20 Şubat 2020
- 473
- 668
- 53
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.761
Tek embriyo transferi galiba.insallah guzel bir sonuc alirsin3 mart transfer 5 günlük emriyo 9. Gün test. Almanyada yaptıroyprum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek embriyo transferi galiba.insallah guzel bir sonuc alirsin3 mart transfer 5 günlük emriyo 9. Gün test. Almanyada yaptıroyprum
Ilk banyomu transferden 3 gun sonra yaptim.transfere giderken banyo yapip abdest alip gitmistim.cok sicak olmayacak su ve en fazla 15 dk duracaksin,cok sicak iyi olmaz.Kızlar ya banyo konusunda sıkıntı yaşayan var mı yada kaçıncı gün yaptınız
İnşallah sen nerede yaptırdın??Tek embriyo transferi galiba.insallah guzel bir sonuc alirsin
Ya ben banyo konusunda hep sıkıntı yaşıyorum ya ben vücudumu siliyorum sürekli salı transfer günü yaptım pazara kadar bekledim yaptım şimdi de yüne kaç gün oldu yine girim en iyisi yaIlk banyomu transferden 3 gun sonra yaptim.transfere giderken banyo yapip abdest alip gitmistim.cok sicak olmayacak su ve en fazla 15 dk duracaksin,cok sicak iyi olmaz.
transfere giden arkadaslar embriyolar koyurken elinizi karniniza koyup dua okuyun,dualarla gelsin bebisler
Canim bir pozitif aldim ne kadar gecerli bilmiyorum.2.kan verdim 2.30 da bekliyorum galaCanım naptin sonucunu ogrendin mi
AY bu nasıl yer hiç böylesini görmemiştim sonucu vermeleri gerekirdi ama pozitif olmasına cok sevindim canımmmm darısı başımaaBu sekil verdiler kizlar
Hastanenin internet sitesinde var mı bakabilceğin bölüm2 test te özelden kızlar. 2side kan .
Amin canim insallah. Allah razı olsun son 25 dkAY bu nasıl yer hiç böylesini görmemiştim sonucu vermeleri gerekirdi ama pozitif olmasına cok sevindim canımmmm darısı başımaa
Hastahanede bekliyorum kizlar.strestten mi bilmem.hem bacaklarim agriyo hem.midem bulanıyor kizlarHastanenin internet sitesinde var mı bakabilceğin bölüm
Canim senle ben ayniyiz ne yaptin test yaptinmi yada kan verdinmi?3 mart transfer 5 günlük emriyo 9. Gün test. Almanyada yaptıroyprum
çok sevindim canim haber ver sonucun cikinca❤Canim bir pozitif aldim ne kadar gecerli bilmiyorum.2.kan verdim 2.30 da bekliyorum gala
Aaa nedenKızlar Merhaba
Öncelikle test sonucu bekleyenlere bol şans dualarım sizinle pozitif göreceğiz inşallah.
Benim transfer Nisan ayına kaldı maalesef
Hastahanede bekliyorum kizlar.strestten mi bilmem.hem bacaklarim agriyo hem.midem bulanıyor kizlar
Ben kan verdim geç çıkacak görünüyor. Dayanamadım idrar testi yaptım 2 kere ikisinde de çif çizgiyi gördüm :) tabi önemli olan kan sonucu. Nekadar çıkacak bakalım.Canim senle ben ayniyiz ne yaptin test yaptinmi yada kan verdinmi?
Allahımmmm hadi gözün aydın çok sevindimmmmnBen kan verdim geç çıkacak görünüyor. Dayanamadım idrar testi yaptım 2 kere ikisinde de çif çizgiyi gördüm :) tabi önemli olan kan sonucu. Nekadar çıkacak bakalım.
Ya kan çıksında ozaman rahatlıycam gibi yine teşekkürler canım.Allahımmmm hadi gözün aydın çok sevindimmmmn
Ayy masallah canım. Benim de cikmadi daha kan sonucum bekliyorumBen kan verdim geç çıkacak görünüyor. Dayanamadım idrar testi yaptım 2 kere ikisinde de çif çizgiyi gördüm :) tabi önemli olan kan sonucu. Nekadar çıkacak bakalım.
Allahın izniyle hiçbirşey olmaz merak etmeYa kan çıksında ozaman rahatlıycam gibi yine teşekkürler canım.
Bekliyorum canim tamam veririmçok sevindim canim haber ver sonucun cikinca❤
Benimde çıkmadı canımcığım senle aynoyozAyy masallah canım. Benim de cikmadi daha kan sonucum bekliyorum