• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ben kan verdim geç çıkacak görünüyor. Dayanamadım idrar testi yaptım 2 kere ikisinde de çif çizgiyi gördüm :) tabi önemli olan kan sonucu. Nekadar çıkacak bakalım.
Senin adına da çok sevindim canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bu ay adetim hem kısa sürdü hem de çok az oldu. Rahim kalınlaşması için ilaca başladım 5 gün sonra tekrar kanamam başladı enterasan bir şekilde. Yani olmaması gereken durum ben de oldu . Her şerde bir hayır vardır ne yapalım 1 ay daha bekleyeceğiz.
Canım hiç üzülme sen iyi olucaksın sen iyi hissediceksin ki bebeğinde sağlıklı bir şekilde tutunsun 🥰

Benim son günler sonuca cumartesi ama banyo yapmaya çekiniyorum bıgün yada yarın yapıcam bende canım sende benim gibi yapmışsın

Başlarda hemen yapmak istemedim canım en azından ilk tehlikeli zamanlar geçsin dedim yine de tabure aldım biraz oturarak yaptım sürekli ayakta durmadım

Canımmm çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 benimde salı günü transferim rabbim hepimize bu duyguyu tattırsın çok çok sevindim 💛🙏 Yahrenayy Yahrenayy
Cnm transferı nasıl hesaplıyoruz ben dun verdım yumurta bugun döllendıgı haberını aldık

Canım benim dondurulmuştu 2 ay sonra transfer hazırlığına başladım reglin 3. Günü ilaca basladım 1 hafta oldu işte bugün muayeneye gittim salı günü transfer dediler normalde nasıl oluyor hiç bilmiyorum İnan yanlış bilgi vermiyim sana hayırlısı olsun 🌿🌸 dlkkydlntpl dlkkydlntpl

Ben kan verdim geç çıkacak görünüyor. Dayanamadım idrar testi yaptım 2 kere ikisinde de çif çizgiyi gördüm :) tabi önemli olan kan sonucu. Nekadar çıkacak bakalım.
AAA süper gözün aydın :D inşallah kan sonucunda çıkar ve ondada görürüz sonucu. Hayırlı olsun canım.

Canım benim dondurulmuştu 2 ay sonra transfer hazırlığına başladım reglin 3. Günü ilaca basladım 1 hafta oldu işte bugün muayeneye gittim salı günü transfer dediler normalde nasıl oluyor hiç bilmiyorum İnan yanlış bilgi vermiyim sana hayırlısı olsun 🌿🌸 dlkkydlntpl dlkkydlntpl
Anladım kuzum ıns hayırlısı olsun benımde yolunda gıderse engec salı olurum sanırım bırlıkteyız allahın ıznıylr

Back