2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar merhaba. Öncelikle hepimizin Allah gönlüne göre versin. Hepimizi en kısa sürede bebeklerine kavuştursun. Pazartesi yumurta toplamam yapıldı. Bugün embriyolog aradı. Benim yaştan dolayı çok yumurtam yok zaten. Üçüncü güne gidenler için iki iyi kalite, iki orta kalite dedi. Bu tabirler bana çok yabancı. Çok iyi demeyince kafama takıldı. Doktorum yaştan dolayı yumurtaların kaliteli olmayabilir demişti. Beşinci güne gitmezler diye çok korkuyorum şimdi. İyi kalite ne demek orta kalite ne demek bilen var mı?

Kizlar Hamileyimmmmmmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤271
Ayy canım yaaaaa cooooookkkk sevindim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah..Bize dua et,hamilelerin duası kabul olurmuş. Ben daha başlayamadım tedaviye,genetik testleri beklememiz gerekiyor dedi dr.insallah en kısa zamanda başlayabilirim.

Ben kan verdim geç çıkacak görünüyor. Dayanamadım idrar testi yaptım 2 kere ikisinde de çif çizgiyi gördüm :) tabi önemli olan kan sonucu. Nekadar çıkacak bakalım.
Kaçıncı günün canım harikaa benim 5.günğm bugün bilmiyorum zamanı gelince nasıl yaparım ya korkuyorum

Inanin hepinize ediyorum Allahim hepinizin yüzünü güldürsün

Bu ay adetim hem kısa sürdü hem de çok az oldu. Rahim kalınlaşması için ilaca başladım 5 gün sonra tekrar kanamam başladı enterasan bir şekilde. Yani olmaması gereken durum ben de oldu . Her şerde bir hayır vardır ne yapalım 1 ay daha bekleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…