• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ben kan verdim geç çıkacak görünüyor. Dayanamadım idrar testi yaptım 2 kere ikisinde de çif çizgiyi gördüm :) tabi önemli olan kan sonucu. Nekadar çıkacak bakalım.
Canim çok sevindim inşallah kan sonucunda güzel gelir tam anlamıyla rahatlarsın sende 😍❤ Sağlıkla ilerler inşallah 🙏

Amin inşallah canım. dualarında bizi unutma. transfer sonrası neler yaptın belki bize de fayda olur Allah'ın izniyle...
Kizlar her gun dua ettim ve yürüyüş yaptim ufak ufak.banyo sknti dgl dedi dr bn yapmadim.kahve ve maydanoz hic yemedim.belirti olarak heryerim agridi kizlar adet olacak gibi hala da var.Allahim hepinize tattırsın ve kucagimiza almayi nasip etsin❤

Anlat bakalım transfer sonrası neler yaptın neler hissettin?? Paylaş bizimle :KK200: Bir de bize bolbol dua et canım:KK200:
Inanki sizede ediyorum canim .canim dua a ettim hep agrili adet sancılı gecti hep.kahve ve maydanoz hic yemedim. Dr banyo et dedi ama banyo etmedim ben.bu kadar birde ufsk yürüyüş yaptım ev icinde son bir kac gun disarda 1 saatvyurudum.ve bu sabah kasığımda pıt pıt hissetttim.sizde hissedin insallah canim

Back