- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.781
İnşallah canım ya duayı eksik etmiyorum. Takdir allah danAllahın izniyle hiçbirşey olmaz merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ya duayı eksik etmiyorum. Takdir allah danAllahın izniyle hiçbirşey olmaz merak etme
Aynen öyleİnşallah canım ya duayı eksik etmiyorum. Takdir allah dan
Ayyy cook mutlu oldum inanki gozun aydin canim insallah saglikla alirsin kucagina miniginiBen kan verdim geç çıkacak görünüyor. Dayanamadım idrar testi yaptım 2 kere ikisinde de çif çizgiyi gördüm :) tabi önemli olan kan sonucu. Nekadar çıkacak bakalım.
Ama kan sonucumda gelsin de öyle sevinelim miAyyy cook mutlu oldum inanki gozun aydin canim insallah saglikla alirsin kucagina minigini
ay tebrikler ya sağlıkla gelsin. ben gebe kalmış gibi sevindimKizlar Hamileyimmmmmmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤271
Yaaaaa biliyordumm cok şükür canim ay maşallahKizlar Hamileyimmmmmmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤271
Amin canım benim inşallah. Allah razı olsun hepinize tattırsin❤ay tebrikler ya sağlıkla gelsin. ben gebe kalmış gibi sevindim
Sağol canim Allah razi olsun.hepiniz tadın insallahYaaaaa biliyordumm cok şükür canim ay maşallah
Amin inşallah canım. dualarında bizi unutma. transfer sonrası neler yaptın belki bize de fayda olur Allah'ın izniyle...Amin canım benim inşallah. Allah razı olsun hepinize tattırsin❤
Benim bugün 5.günüm şimdi çıktım duştan transfere gitmeden yapmıştım bi de şimdi yaptımKızlar ya banyo konusunda sıkıntı yaşayan var mı yada kaçıncı gün yaptınız
Ayy canım yaaaaa cooooookkkk sevindim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah..Bize dua et,hamilelerin duası kabul olurmuş. Ben daha başlayamadım tedaviye,genetik testleri beklememiz gerekiyor dedi dr.insallah en kısa zamanda başlayabilirim.Kizlar Hamileyimmmmmmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤271
Kaçıncı günün canım harikaa benim 5.günğm bugün bilmiyorum zamanı gelince nasıl yaparım ya korkuyorumBen kan verdim geç çıkacak görünüyor. Dayanamadım idrar testi yaptım 2 kere ikisinde de çif çizgiyi gördüm :) tabi önemli olan kan sonucu. Nekadar çıkacak bakalım.
Gözün aydın allah kucağına almayı nasib etsin insallaaahKizlar Hamileyimmmmmmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤271
Inanin hepinize ediyorum Allahim hepinizin yüzünü güldürsünAyy canım yaaaaa cooooookkkk sevindim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah..Bize dua et,hamilelerin duası kabul olurmuş. Ben daha başlayamadım tedaviye,genetik testleri beklememiz gerekiyor dedi dr.insallah en kısa zamanda başlayabilirim.
Bu ay adetim hem kısa sürdü hem de çok az oldu. Rahim kalınlaşması için ilaca başladım 5 gün sonra tekrar kanamam başladı enterasan bir şekilde. Yani olmaması gereken durum ben de oldu . Her şerde bir hayır vardır ne yapalım 1 ay daha bekleyeceğiz.Aaa neden