2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah.🙏🌸

Canım ben adet oldum bugün doktora gittiim ama. doktorum bi sonraki adetine kalsın transferin biraz sakin ol vücudun atsın aldıgın ilaçları daha çok şansımız olsun dedi.
Üzüldüm ama ne yapayım

Canım ben adet oldum bugün doktora gittiim ama. doktorum bi sonraki adetine kalsın transferin biraz sakin ol vücudun atsın aldıgın ilaçları daha çok şansımız olsun dedi.
Üzüldüm ama ne yapayım
Hiç üzülme canım benim 🤗 Başta benimde bi içim sıkılmıştı ama sonra düşündükçe beklemenin daha iyi olacağını kavradıkça rahatladım sonuçta bu süreçte hormon ilaçları vücudumuzdan atılacak vücudumuz kendi haline dönecek ve donmuş embriyonun tutma şansı da daha fazla oluyor. Ayrıca bu süreç benim stresimi bi nebze olsun hafifletmeme yardımcı oldu bana iyi geldi yani.🤗 Sende üzülme rabbime dua ediyorum hepimiz güzel sonuçlar alacağız bunca çabamızın sonunda inşallah 🙏🏻

Rabbim hepimizin eneklerinin karşılığında evlatlarımızı kucağmızq almayı nasip etsin benimde Çarşamba günü yunurta toplamam var dualarınızı bekliyorum
Hayırlısı olsun canım benim inşallah rahat bir opu süreci geçirirsin🙏🏻
Sağlıklı ve dolu yumurtaların olur inşallah💕

Merhabalar ben de rahim dinlendirmedeydim 2. Adetimi oldummm tahmini 7 mart gibi olur diye düşünüyorum transfer 2 martta kontrole gitcem bakalım rahim kalınlıgı nasıl ona göre bi tarih söylicek doktorum ben şuan avokado kefir havuç suyu tüketiyorum düzenli olarak :KK200:

Merhabalar ben de rahim dinlendirmedeydim 2. Adetimi oldummm tahmini 7 mart gibi olur diye düşünüyorum transfer 2 martta kontrole gitcem bakalım rahim kalınlıgı nasıl ona göre bi tarih söylicek doktorum ben şuan avokado kefir havuç suyu tüketiyorum düzenli olarak :KK200:
Merhaba hayırlısı olsun inşallah 🤗 çok heyecanlı bir süreç acaba hangi ilaçları verdi adet olduktan sonra?🤗 yiyip ictiklerinde şifa olsun bebeğin sımsıkı tutunsun inşallah.❤

Bana adetten sonra estrofem ve coraspin verdi canım bi de vitaminler var kullandığım 12 gün sonra kontrole gel dedi
Estrofem rahim duvarını kalınlaştırmak için mi veriyorlar? Banada adetin 2. Günü bi ilaç vereceğiz 13 gün kullanıp kontrole geleceksin dedilerde. Şuan sadece vitamin kullanıyorum

Hiç üzülme canım benim 🤗 Başta benimde bi içim sıkılmıştı ama sonra düşündükçe beklemenin daha iyi olacağını kavradıkça rahatladım sonuçta bu süreçte hormon ilaçları vücudumuzdan atılacak vücudumuz kendi haline dönecek ve donmuş embriyonun tutma şansı da daha fazla oluyor. Ayrıca bu süreç benim stresimi bi nebze olsun hafifletmeme yardımcı oldu bana iyi geldi yani.🤗 Sende üzülme rabbime dua ediyorum hepimiz güzel sonuçlar alacağız bunca çabamızın sonunda inşallah 🙏🏻

Ayy canım sağol valla seninle aynı herşeyimiz vede böyle başka yaşayan yok sana sordukça içim rahatlıyor.
Aklıma takılan bi diğer konuda bizim transfer martta olsaydı kasım son aralık başı gibi doğucaktı sanırım.
Şimdi yeni seneye ocak ayına taşıyor sanırım ama donmuş emriyoda durum nası işliyor bilmiyorum. Hiç bunu düşündün mü ?

Ne zaman 2. Adeti oldunuz ?
Doktor size ilaç verdi mi ?

Ayy canım sağol valla seninle aynı herşeyimiz vede böyle başka yaşayan yok sana sordukça içim rahatlıyor.
Aklıma takılan bi diğer konuda bizim transfer martta olsaydı kasım son aralık başı gibi doğucaktı sanırım.
Şimdi yeni seneye ocak ayına taşıyor sanırım ama donmuş emriyoda durum nası işliyor bilmiyorum. Hiç bunu düşündün mü ?
Canım bu süreçte herkes çok yoğun duygular yaşıyordur eminimki çünkü hiç kolay değil çok zor bir süreç. Bebişler hele bir tutsunda varsın yeni yılda doğsun💕 Fakat Allah nasip ederde tutarsa yeni yıla sarkmaz diye düşünüyorum çünkü tüp bebekte de normal gebelikler gibi son adet tarihine göre hesaplanıyor galiba bebeğin haftası. Öyle okumuştum bir iki yerde.🤔 Bu yılın son bebelerinden olabilir benimki belki tutarsa 💕 son adet mart 4 olacak çünkü eğer değişmezse

Selam,
Bugün hem mutluyum hem mutsuz. 6 embriyodan 2 tanesi 5.güne ulaştı ve donduruldu. Garip duygular sardı beni. 4 yildir bebegime kavusmayi bekliyorum. Inşallah doğru zaman, doğru embriyodur ve bebegimize kavusuruz🙏💖
Regl olmayı bekliyorum. Ilk tüp bebek denememiz.
Çok fazla duygu karmaşası yasiyorum.

X