2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bir tek çok emin değilim 2. Günü yine tuvalette peçeteye pembelik gelmişti çok önemsememiştim. Ama bende hiç bir belirti yok ki gögüslerde biraz hassasiyet oda ilaçların etkisidir.
Canim belirtilere aldanma .olan da olmayanda.ya tutuyo ya tutmuyo. Bende de belirti cok ama sonuc ne olur bilmiyorum ve tedirginim.Rabbim hepimize nasip etsin

Kuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar

Kuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar
3 bin çıktı sayı ve sadece %3 hareketliyle ayrıca oligospermi varken ilk denemede oldu çok şükür, hiç üzülme tüp bebeğe göre sayı hareketlilik gayet güzel Allah yardımcın olsun

3 bin çıktı sayı ve sadece %3 hareketliyle ayrıca oligospermi varken ilk denemede oldu çok şükür, hiç üzülme tüp bebeğe göre sayı hareketlilik gayet güzel ❤ Allah yardımcın olsun
Ay sagol kuzum umut oldun moralım bozuldu oyle olunca

Canım bende 9. Gün yani dün test yaptım ikinci hayalet çizgi dediklerini gördüm 8. Günü kan vermiştim 32.3 çıktı bugün tekrar kan vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…