- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.561
Canim belirtilere aldanma .olan da olmayanda.ya tutuyo ya tutmuyo. Bende de belirti cok ama sonuc ne olur bilmiyorum ve tedirginim.Rabbim hepimize nasip etsinBir tek çok emin değilim 2. Günü yine tuvalette peçeteye pembelik gelmişti çok önemsememiştim. Ama bende hiç bir belirti yok ki gögüslerde biraz hassasiyet oda ilaçların etkisidir.
Amin inşallahCanim belirtilere aldanma .olan da olmayanda.ya tutuyo ya tutmuyo. Bende de belirti cok ama sonuc ne olur bilmiyorum ve tedirginim.Rabbim hepimize nasip etsin
Aynen dr.la konussana biYarın ola hayrola diyelim. Gerçi akşama kadar belli olur
Insallah canimAmin inşallah
yarına kadar bekleme belki var düşüyordur hemen ara Dr git benimde öyle oldu varmış gebelik üç gün sonra ara ara kanama olup düştü erken git belki ptogestan yaptırır bisiler yaparlar mutlaka
Yarın ola hayrola diyelim. Gerçi akşama kadar belli olur
3 bin çıktı sayı ve sadece %3 hareketliyle ayrıca oligospermi varken ilk denemede oldu çok şükür, hiç üzülme tüp bebeğe göre sayı hareketlilik gayet güzelKuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar
Arkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin ❤
@Buseeeeee95
•İlk DenemeErkek
Faktörü İzmir
9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek29 Şubat Transfer Hazırlığına
Başlayacak
Uykusuz Koala
•İlk Deneme Erkek Faktörü
(Ağır OAT) Bahçeci
Umut Tüp Bebek 4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)Sebepsiz
İnfertilite Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek3 Mart
Transfer Oldu
@10Esra_Rengiz_16
•2. DenemePcos +
Erkek Faktörü Bursa Jimer Tüp Bebek4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@ayse vera
•İlk DenemeSebepsiz İnfertilite Ankara HRS Hastahanesi Tüp Bebek 29 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Ozlem9144
• 3.DenemeErkek Faktörü Şişli Memorial Tüp Bebek 29 Şubat Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Sseerraayy
•İlk Deneme
(2 Başarısız aşılama)Sebepsiz İnfertilite Yeni Yüzyıl Hastahanesi Tüp Bebek 3 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Nameless Warrior
•İlk DenemePcos Şişli Memorial Tüp Bebek Transfer Hazırlığına Başlayacak
papatyamrm
•3. Deneme
(2 Negatif Tüp Bebek)
4 Normal Gebelik KaybıSebepsiz infertilite teşhisi sonrası rahimde şekil bozukluğu çıkmış Şişli Memorial Tüp Bebek 03 Mart Transfer Oldu
@Sea41
•İlk Deneme
(4 Normal Gebelik Kaybı)Genetik bozukluk Ataşehir
Memorial Hastanesi Tüp BebekTedaviye Başlayacak
dlkkydlntpl
•Yaş 39
•İlk Deneme
(1 Erken doğum)Sebepsiz infertilite Hafif pco görünümü Acıbadem Maslak Tüp Bebek 29 Şubatta Tedaviye Başladı
@Kbdemirel
•2. DenemeErkek Faktörü + Pco Bahçeci Fulya Tüp Bebek 13 veya 14 mart Transfer Olacak
@limoncicegi41
•3. DenemeRahim Anomalisi
(Yarım Rahim)Okan Üniversitesi Tüp Bebek 9 Mart Transfer Olacak
@Nurov
•İlk DenemeÇikolata Kisti Yada Sebepsiz İnfertilite Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek Nisanda Transfer Olacak Tedavi Görüyor
@srpsrht
•3.Deneme
(2 Başarısız Aşılama). . Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek 5 Martta Transfer Oldu
1. DenemeÇikolata kisti + rahim şekil bozukluğu Münür Şago Tüp Bebek Merkezi (KKTC) Mart sonu transfer olabilir
olur tabikiKuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar
Ay sagol kuzum umut oldun moralım bozuldu oyle olunca3 bin çıktı sayı ve sadece %3 hareketliyle ayrıca oligospermi varken ilk denemede oldu çok şükür, hiç üzülme tüp bebeğe göre sayı hareketlilik gayet güzel ❤ Allah yardımcın olsun
Ay bugün 8.günün yani ne zaman test yapcaksın ben daha 47.gün canim
benimde 6 günüm pazar yapicam ınsallh sonuç iyi cikarAy bugün 8.günün yani ne zaman test yapcaksın ben daha 4
Ay senin kontrol gününde randevu aldım ben de kan testi içinİyiyim çok şükür aynen 18inde daha 1 haftam var zaman geçmiyor sankiSen nasılsın transfer zamanı iyice yaklaşıyor
Ayyy yaklaşmış kuzum senin deEvett cumartesi olacağım transfer zaman gecmiyo
O zaman hem geçmiyo hem de gelirse nasıl yapcam korkusu oluyoHayırlısı olsun asıl test gününü beklerken geçmez zaman eminimki
İnşallah çıkarbenimde 6 günüm pazar yapicam ınsallh sonuç iyi cikar
ınsallh ilkinde 10 gunlukken yaptım silikte olsa çıkmıştı ınsallh bu sefer sonuna kadar gideriz kucağıma alırım bebişlerimiİnşallah çıkar
Canım bende 9. Gün yani dün test yaptım ikinci hayalet çizgi dediklerini gördüm 8. Günü kan vermiştim 32.3 çıktı bugün tekrar kan vereceğimHerkese merhabalar bende 2martta transfer oldum ilk tüpbebek denemesi ve taze transfer oldum rabbim her isteyenin kucağını doldursun inşallah henüz kan vermedim ama 9.günde ikinci çizgi çok değil ama göründü çok heyecanlı bir bekleyiş cuma günü kan vericem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?