2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba kizlar bende bugun 5.gunum deyim ve cok heycanli yum 3 ve 4 gunde bel sirt agrim Dan agliyordum nerdeyse ama bugun sadece belimde var onun disinda da acayip bir ruh halim
Bu ağrılar neden oluyor peki yerleşme belirtisimi acaba?? ruh hali acayip canım orasını zaten hiç sorma trilyon tane düşünce var kafada

Anladım canım inşallah bu tedavin olumlu olurda raporla ugrasmazsin ben sebebsiz olduğu için hep özel doktorlara gittim ve bayada paralar harcadim sonra kızdım özel doktora gitmiyorum artık hep bana bekle olur dediler en son evlilikte 3 yılı doldurunca gittim üniversiteye ilk önce çapa üniversiteydim eşimin işi dolasiyla bursaya taşınınca uludağ getirdim raporları

7. gün evde yaparım zaten. Az çok kan testine kadar alıştırma olur, birden şoka girmemek icin
İnşallah olumlu sonuç alırsın rabbim gönlüne göre versin inşallah 7. Gün yaptığında çift çizgiyi göreceksin Allahın izniyle.. Bazen bende diyorum yaparım test diye bazende 12. Gün hastaneye gider doktorumdan duyarım sonucumu diyorum.. Kararsizim o zaman bi gelsin düşüneceğim

Olumsuz birşey düşünme lütfen.. Inşallah pozitif olacak bu defa inan, inanmak çok önemli ben inanıyorum rabbim bize hayırlısını verecek inşallah Stres yapma az kaldı gerçekten. Sonu güzel olsun

Insallah canim. Direk doktordan beklemek daha zor olur benim icin ,çok heyecan yaparım. Ön hazırlık yapıp gideyim

Insallah canim. Direk doktordan beklemek daha zor olur benim icin ,çok heyecan yaparım. Ön hazırlık yapıp gideyim
Öyle olur dimi daha şimdiden erken test yaparım yaa diye düşünen biri olarak sabretmek benim içinde zor olacak eğer başarabilirsem kendimi tebrik edeceğim Yeterki sonu güzel olsun beklemeye razı olurum artık

Bende martin 5 de transfer oldum gün sayarım saymaklada geçmiyor nasıl sabredicem bilmiyorum Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın ınsallh isteyen herkesin olur
Yaa öyle mi ne güzel bir bedendesiniz sımsıkı tutunsun inşallah annesine Allah bolca sabır versin bu süreçte herkese. Rabbimin verdiği sınav zor fakat kaldırabilene verirmiş inşallah sonu cok güzel olacak

Bi embriyolardan haber beklerken yaşadığım stresi unutmam diğer unutulmazda transfer süreci olacak sanırım
aynen ikinci kez yaptırdım halde ilkinden daha heyecanliyim 10 gün sonra test yapmıştım dayanamayıp galiba bunda okadar bile bekleyemiycem

Yaa öyle mi ne güzel bir bedendesiniz sımsıkı tutunsun inşallah annesine Allah bolca sabır versin bu süreçte herkese. Rabbimin verdiği sınav zor fakat kaldırabilene verirmiş inşallah sonu cok güzel olacak
Aminn ınsallh iki tane koydurduk pek gönlüm yoktu ama Dr ısrar edince diyemedim bisi ınsallh Rabbım ikisinide kucağıma almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…