- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.521
Bu ağrılar neden oluyor peki yerleşme belirtisimi acaba?? ruh hali acayip canım orasını zaten hiç sorma trilyon tane düşünce var kafadaMerhaba kizlar bende bugun 5.gunum deyim ve cok heycanli yum 3 ve 4 gunde bel sirt agrim Dan agliyordum nerdeyse ama bugun sadece belimde var onun disinda da acayip bir ruh halim
Hayırlısı olsun asıl test gününü beklerken geçmez zaman eminimkiEvett cumartesi olacağım transfer zaman gecmiyo
Evett onu düşünüyorum bende.Hayırlısı olsun asıl test gününü beklerken geçmez zaman eminimki
Nerede okudun vey gördün kiKızlar bir şey soracam grade 1 grade 2 ne demek bilen var mı
Benimde perşembe sen test sorunca bende bugün yapacaksın sandımPersembe canim sen
Gecmiyorr hemde hiç bir gün oldu benim sanki bir hafta olmus gibi hissediyorumHayırlısı olsun asıl test gününü beklerken geçmez zaman eminimki
Evett onu düşünüyorum bende.
Allah sabır versin sırf sabırsızlıktan transfer olunca 7. 8. Gün test yaparım hayallerine düşüyorum bazenGecmiyorr hemde hiç bir gün oldu benim sanki bir hafta olmus gibi hissediyorum
7. gün evde yaparım zaten. Az çok kan testine kadar alıştırma olur, birden şoka girmemek icinAllah sabır versin sırf sabırsızlıktan transfer olunca 7. 8. Gün test yaparım hayallerine düşüyorum bazen
Aynen canım yeterki olsun valla zaman durdu geçmiyor test günü yaklaştıkca negatif korkum çoğaldı iki negatiften sonra ama inşallah pozitif olucak bu sefer kötü düşünmek istemiyorum güzel olacak herşeyDimi yeterki olsunda hayırlısı ile herşeye razıyız.
Anladım canım inşallah bu tedavin olumlu olurda raporla ugrasmazsin ben sebebsiz olduğu için hep özel doktorlara gittim ve bayada paralar harcadim sonra kızdım özel doktora gitmiyorum artık hep bana bekle olur dediler en son evlilikte 3 yılı doldurunca gittim üniversiteye ilk önce çapa üniversiteydim eşimin işi dolasiyla bursaya taşınınca uludağ getirdim raporlarıEvet canım Bursadayım Ben jimere gidiyorum . Uzun sürdüğünü duymuştum bana da sürekli rapor alsana diyorlar da prosedürü bilmeden rapor al demek çok kolay geliyor herkese. Uzun bir süreç Allah kolaylık versin inşallah hayırlı haberlerini verirsin
İnşallah olumlu sonuç alırsın rabbim gönlüne göre versin inşallah7. gün evde yaparım zaten. Az çok kan testine kadar alıştırma olur, birden şoka girmemek icin
Arkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin ❤
@Buseeeeee95
•İlk DenemeErkek
Faktörü İzmir
9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek29 Şubat Transfer Hazırlığına
Başlayacak
Uykusuz Koala
•İlk Deneme Erkek Faktörü
(Ağır OAT) Bahçeci
Umut Tüp Bebek 4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)Sebepsiz
İnfertilite Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek3 Mart
Transfer Oldu
@10Esra_Rengiz_16
•2. DenemePcos +
Erkek Faktörü Bursa Jimer Tüp Bebek4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@ayse vera
•İlk DenemeSebepsiz İnfertilite Ankara HRS Hastahanesi Tüp Bebek 29 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Ozlem9144
• 3.DenemeErkek Faktörü Şişli Memorial Tüp Bebek 29 Şubat Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Sseerraayy
•İlk Deneme
(2 Başarısız aşılama)Sebepsiz İnfertilite Yeni Yüzyıl Hastahanesi Tüp Bebek 3 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Nameless Warrior
•İlk DenemePcos Şişli Memorial Tüp Bebek Transfer Hazırlığına Başlayacak
papatyamrm
•3. Deneme
(2 Negatif Tüp Bebek)
4 Normal Gebelik KaybıSebepsiz infertilite teşhisi sonrası rahimde şekil bozukluğu çıkmış Şişli Memorial Tüp Bebek 03 Mart Transfer Oldu
@Sea41
•İlk Deneme
(4 Normal Gebelik Kaybı)Genetik bozukluk Ataşehir
Memorial Hastanesi Tüp BebekTedaviye Başlayacak
@dlkkydlntpl
•Yaş 39
•İlk Deneme
(1 Erken doğum)Sebepsiz infertilite Hafif pco görünümü Acıbadem Maslak Tüp Bebek 29 Şubatta Tedaviye Başladı
Kbdemirel
•2. DenemeErkek Faktörü + Pco Bahçeci Fulya Tüp Bebek 13 veya 14 mart Transfer Olacak
limoncicegi41
•3. DenemeRahim Anomalisi
(Yarım Rahim)Okan Üniversitesi Tüp Bebek 9 Mart Transfer Olacak
@Nurov
•İlk DenemeÇikolata Kisti Yada Sebepsiz İnfertilite Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek Nisanda Transfer Olacak Tedavi Görüyor
srpsrht
•3.Deneme
(2 Başarısız Aşılama). . Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek 5 Martta Transfer Oldu
Olumsuz birşey düşünme lütfen.. Inşallah pozitif olacak bu defaAynen canım yeterki olsun valla zaman durdu geçmiyor test günü yaklaştıkca negatif korkum çoğaldı iki negatiften sonra ama inşallah pozitif olucak bu sefer kötü düşünmek istemiyorum güzel olacak herşey
Insallah canim. Direk doktordan beklemek daha zor olur benim icin ,çok heyecan yaparım. Ön hazırlık yapıp gideyimİnşallah olumlu sonuç alırsın rabbim gönlüne göre versin inşallah7. Gün yaptığında çift çizgiyi göreceksin Allahın izniyle.. Bazen bende diyorum yaparım test diye bazende 12. Gün hastaneye gider doktorumdan duyarım sonucumu diyorum.. Kararsizim o zaman bi gelsin düşüneceğim
Öyle olur dimiInsallah canim. Direk doktordan beklemek daha zor olur benim icin ,çok heyecan yaparım. Ön hazırlık yapıp gideyim
benim geçmiyorHayırlısı olsun asıl test gününü beklerken geçmez zaman eminimki
Yaa öyle mi ne güzel bir bedendesiniz sımsıkı tutunsun inşallah annesineBende martin 5 de transfer oldum gün sayarım saymaklada geçmiyor nasıl sabredicem bilmiyorum Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın ınsallh isteyen herkesin olur
Bi embriyolardan haber beklerken yaşadığım stresi unutmam diğer unutulmazda transfer süreci olacak sanırımbenim geçmiyor
aynen ikinci kez yaptırdım halde ilkinden daha heyecanliyim 10 gün sonra test yapmıştım dayanamayıp galiba bunda okadar bile bekleyemiycemBi embriyolardan haber beklerken yaşadığım stresi unutmam diğer unutulmazda transfer süreci olacak sanırım
Aminn ınsallh iki tane koydurduk pek gönlüm yoktu ama Dr ısrar edince diyemedim bisi ınsallh Rabbım ikisinide kucağıma almayı nasip ederYaa öyle mi ne güzel bir bedendesiniz sımsıkı tutunsun inşallah annesineAllah bolca sabır versin bu süreçte herkese. Rabbimin verdiği sınav zor fakat kaldırabilene verirmiş inşallah sonu cok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?