• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım merhaba umarım en kısa zamanda sonuç alırsın. Hepsini Uludağ Üni.demi denedin. Prosedür nasıl ilerliyor çok uzun sürdü mü ?
Evet Canım orada denedim aşılama mecbur deniyorsun rapor için ilk toplamada 21 yumurta toplandi benim 10 tanesi döllendi en iyi 3 tane 5 gün embriyosu oldu taze transfer oldum sonra ikinci dondurulmuş bu üçüncüde dondurulmuş oldu ama uzun sürüyor 1 yılda anca geciyorsun tüpbebege benim sebebsiz infertilite sebebi yok olmadığı için histeroskopi yapıldı Laparoskopide yapıldı ama bişi çıkmadı 2 yıldır azimle gidiyorum ikinci hakkımıda burda kullancam olmazsa özele gecicem sen bursadaydin dimi canım

yarın benımde transferım var. cok heyecanlıyım. kac embrıyo transfer edılecek ve kacıncı gun embrıyları?nerde yaptırıyorsun
35 yaşına Haziran da gireceğim için kıl payı 2 embriyo transfer edilmiyor tek embriyo canım. Benim bahçeci umut Cem hoca doktorum. Pko olduğum için dinlendirme yapıldı. 14 embriyo var. 10 tane 5.gün 4 tanede 6. Gün donduruldu. Senin nerde? Kaç embriyo transfer edilecek? Rabbim yardımcımız olsun bol bol oku inşallah güzel sonuçlar alırız canım🙏🙏🙏

maşallah canım embrıyo sayın cok guzel. bende 37 yasında oldugumdan hatta temmuzda 38 olacagım çift embrıyo konacak.ben okan unıversıtesınde yaptırıyorum. ekimdeılk transfer yapıldı negatıf sonuclandı . inşallah bu kez olacak. evet ya bekleyen emek veren bunun degerını bılen herkes guzel sonuclar alır ısallah hayırlısıyla

maşallah canım embrıyo sayın cok guzel. bende 37 yasında oldugumdan hatta temmuzda 38 olacagım çift embrıyo konacak.ben okan unıversıtesınde yaptırıyorum. ekimdeılk transfer yapıldı negatıf sonuclandı . inşallah bu kez olacak. evet ya bekleyen emek veren bunun degerını bılen herkes guzel sonuclar alır ısallah hayırlısıyla
Herkesin sonuçları hayırlı olsun inşallah kızlar🤗🤗benimde yaşım 29 yarın transfer olucam ilk tüp bebek denememiz kaç embriyo koyulacağı konusunda doktorum bilgi vermedi yasal olarak tek koyulması gerekiyor diye biliyorum yarın belli olucak artık

Amin inşallah canım 🙏🙏🙏

Herkesin sonuçları hayırlı olsun inşallah kızlar🤗🤗benimde yaşım 29 yarın transfer olucam ilk tüp bebek denememiz kaç embriyo koyulacağı konusunda doktorum bilgi vermedi yasal olarak tek koyulması gerekiyor diye biliyorum yarın belli olucak artık
Senin de hayırlı olsun canım inşallah🙏 Sen nerde yaptırıyorsun?

Süper yarın transfer olacaklar üçe çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bazı doktorlar insiyatif alıp yas küçükte olsa çift embriyo transferi yapabiliyor. İnşallah 10 gün sonra güzel haberler vermek nasip olur

Mrb arkadaşlar benim de Mart 6 transfer oldu 4 a kalite 2 si orta kalite embriyolarım oluştu yaşım 39 2 tane embriyo transfer edildi şuan 4 . Güne girdim 28 i test günüm sanki zaman geçmiyor sık yaşadığım olay karında gurultu ve gaz allah emeğimizi boşa vermez inşallah

Mrb arkadaşlar benim de Mart 6 transfer oldu 4 a kalite 2 si orta kalite embriyolarım oluştu yaşım 39 2 tane embriyo transfer edildi şuan 4 . Güne girdim 28 i test günüm sanki zaman geçmiyor sık yaşadığım olay karında gurultu ve gaz allah emeğimizi boşa vermez inşallah
6 Mart transfer 18 i test demek istedim arkadaşlar bu ilk denemem hiç bit belirti de olmuyomuş sanırım yaş durumum da stres ediyor bayağı duygusal ve stresim anlıycagınız:(

Süper yarın transfer olacaklar üçe çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bazı doktorlar insiyatif alıp yas küçükte olsa çift embriyo transferi yapabiliyor. İnşallah 10 gün sonra güzel haberler vermek nasip olur
Sayısı hiç önemli değil tek olsun bizim olsun😁😘Hep beraber bu başlıkta ennn güzel sonuçları paylaşıcağımıza inanıyorum💜 beklemek biraz sıkıcı gelicek belki ama sonuçlardan havaya uçacağımız vakit çok yakınn 🎈🎈

Hayırlı olsun canım bende 5 martta transfer oldum 30 yasindayim bende benim 3 denemem belirti arama genelde belirti olmuyor diyorlar gaz ilaclardan oluyor genelde transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsun canım

Uykusuz Koala Uykusuz Koala canım beni eklememişin gız, yaş 28 sebep çikolata kisti yada sebepsiz bizde bilmiyoruz, Diyarbakır bahçeci, ilk denememiz, transferim nisanda,şuan tedavi görüyorum

Belirti olmuyormus coğu kez ona takilma sakın insallah olucak pozitif dusun olumlamalar yap sana diyorum ben de 5inde transfer oldum ben oyle yapmaya calisiyorum insallah olur🤲

Canım transfer oldugun gün sayılmıyor yani şuan 3.günündesin sen ben de 7martta transfer oldum bugün 2.günüm inşallah güzel sonuçlar alırız

Kızlar gunaydın 11 tane 18 mmlerde yumurtalarım olmus carsamba opu olcak progesteron degerım yuksek cokmazsa da buay transfer olcakmısım carsamba 7:45 te ıns hayırlınguzel haberler alırım

Back