- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.321
umarım hepımız guzel sonuc alırızMerhaba tabi ekliyorum hemen İnşallah bu defa olumlu sonuç alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım hepımız guzel sonuc alırızMerhaba tabi ekliyorum hemen İnşallah bu defa olumlu sonuç alırsınız
Kalbini bozma.. içine sinmiyorsa test gününü beklemelisin.. hayırlısını dile dua et.Cesaret edemiyorum ki canım ya negatif çıkarsa hoca erken dedi ya bide kanda negatif görürsem ne yaparım bilmiyorum
Cesaret edemiyorum canım şuan ama pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah yerleşiyorlardırKalbini bozma.. içine sinmiyorsa test gününü beklemelisin.. hayırlısını dile dua et.
Test günün nezamanCesaret edemiyorum canım şuan ama pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah yerleşiyorlardır
Allah izin verirse 11. De canımTest günün nezaman
11 indeAllah izin verirse 11. De canım
11 mart yani. Hadi hayırlısı olsun az kalmışAllah izin verirse 11. De canım
Hayırlısı olsun. Inşallah pozitif sonuç alırsın.Merhaba kızlar transfer olan arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırlar bebeklerine kavuşurlar tedaviye başlayanlarada allah kolaylık versin tedavileri güzel geçsin bende 5 martta transfer oldum üçüncü denemem dondurulmuş embriyoydu uludağ üniversiteye gidiyorum hiç gebelik olmadı iki aşılama iki tüpbebek başarısız denemem var rabbim hepimizin yardımcısı olsun benide eklermisin
Sağol canım inşallah bu sefer olumlu olur Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sende inşallah olumlu sonuçlar alırsınHayırlısı olsun. Inşallah pozitif sonuç alırsın.
Canım ağlama bu tedavide moral çok önemli iğneler çok fena biliyorum ama rabbim dağına göre kar verirmis bizimde nasibimiz buymus neyapalim dua etmekten başka bişi gelmiyor elimizden inşallah çektiklerine değer ve kavuşursun bebisineKızlar az once cetrotıneyı yaptım cnm yandı oturdumm aglıyorum ben neler cekıyorum hıc haketmeyen ınsanlar anne oluyor dıye gercekten zoruma gıtı allah bıze ıns emeklerımızın karsılıgını versın
[/QUOTE]Ilk ınce dogurmak sıkıntıydı kaybettım 20 haftalık erken dogumla sımdı hamıle de kalamıyorum nasıl gecer 26.haftaları en az gorurmuyum allahım yardımmetsın cektıgımız acıları goruyor ıns atlatırız bugunlerı. [QUOT="srpsrht, post: 63054211, member: 963240"]
Canım ağlama bu tedavide moral çok önemli iğneler çok fena biliyorum ama rabbim dağına göre kar verirmis bizimde nasibimiz buymus neyapalim dua etmekten başka bişi gelmiyor elimizden inşallah çektiklerine değer ve kavuşursun bebisine
Hayırlı olsun canım inşallah güzel geçer transferinMerhaba kızlar.. Allah nasip ederse yarın benim transferim var.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Teşekkürler bekleyen herkese Allahım nasip etsinHayırlı olsun canım inşallah güzel geçer transferin
Canım merhaba umarım en kısa zamanda sonuç alırsın. Hepsini Uludağ Üni.demi denedin. Prosedür nasıl ilerliyor çok uzun sürdü mü ?Merhaba kızlar transfer olan arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırlar bebeklerine kavuşurlar tedaviye başlayanlarada allah kolaylık versin tedavileri güzel geçsin bende 5 martta transfer oldum üçüncü denemem dondurulmuş embriyoydu uludağ üniversiteye gidiyorum hiç gebelik olmadı iki aşılama iki tüpbebek başarısız denemem var rabbim hepimizin yardımcısı olsun benide eklermisin