• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar bugün 7. Günüm lekenin rengi pembe ve kahverengi arası daha çok pembe gibi
Kiz benim transferden beri adet ağrılı gibi geçiyor her an olacak gibi alarm veriyo vucudum.ama hemsire adet olamazsin ilac kullanıyorsun dedi.pembe veya kahverengi lekelenme olur oda belki demisti.inan ben hic bilmiyorum ne durumdayim. Bel agrim bacak ağrım arada kasık rahim ağrım la gidiyo hergun.

Kiz benim transferden beri adet ağrılı gibi geçiyor her an olacak gibi alarm veriyo vucudum.ama hemsire adet olamazsin ilac kullanıyorsun dedi.pembe veya kahverengi lekelenme olur oda belki demisti.inan ben hic bilmiyorum ne durumdayim. Bel agrim bacak ağrım arada kasık rahim ağrım la gidiyo hergun.
Benimde öyle canım ilk 3 gün normaldi sonra sonra kasıklarım ağrımaya batmaya başladı bel ağrım sırt ağrım vardı bide göğüslerim aşırı şişti ağrıyo inşallah bunların hepsi normaldir de bebeklerimizin belirtileridir

Back