- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.361
Tutunma kanaması olabilir canım korkmaKızlar benim lekelenmem oldu ya gecede çok sancım vardı galiba yine olmayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutunma kanaması olabilir canım korkmaKızlar benim lekelenmem oldu ya gecede çok sancım vardı galiba yine olmayacak
Nasılsın nasıl gidiyor.Benimde 6.günüm
Ağrılarla sizilarla devam canım seninNasılsın nasıl gidiyor.
Bende ne ağrı ne sızı var. Hiç birşey yok. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun?Ağrılarla sizilarla devam canım senin
Senin kaçıncı gün embriyosu canimNasılsın nasıl gidiyor.
5. Gün emriyodu pgt li. Senin de 5. Gün değil mi??Senin kaçıncı gün embriyosu canim
Decavit multivitamin,estrofem.crione jel.kiz herkeste agri olmuyo.agri olanda olmayanda ayni korkuyu yasiyo.senin ilaclar neBende ne ağrı ne sızı var. Hiç birşey yok. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun?
Kiz bnm 3 embriyom vardi.2.si 5 gün 1.4 gün..4gun olanı yukledi hızlı gelisiyo dedi.pgt ne5. Gün emriyodu pgt li. Senin de 5. Gün değil mi??
Folic asit. Estrofem, crine jel. Ağrı sızı hiç birşyim yokDecavit multivitamin,estrofem.crione jel.kiz herkeste agri olmuyo.agri olanda olmayanda ayni korkuyu yasiyo.senin ilaclar ne
Yas kaçtı senin cnmFolic asit. Estrofem, crine jel. Ağrı sızı hiç birşyim yok
Genetik test yapıldı. İyi durumda çözüldü ama tutmadı herhalde.Kiz bnm 3 embriyom vardi.2.si 5 gün 1.4 gün..4gun olanı yukledi hızlı gelisiyo dedi.pgt ne
Kuzum bende başladım bugün klmonen decavit coraspine başladım persembe ilk iğneyi vurcamGünaydın canım, evet bir aksilik olmazsa yarın toplanacak inşallah
42 yaşındayım. Dün yürüyüş yaptım. Bugün de çıkarım. Sen pikniğe gittin mi?Yas kaçtı senin cnm
Tutmustr insallh cnm.cunku bizim akraba 38 yaşındayapti 2 asilama vev2.tup de tuttu hicbirsey hissetmemisGenetik test yapıldı. İyi durumda çözüldü ama tutmadı herhalde.
Gittim cnm bugunde yuruyuse gittim.ama hic halim yoktu42 yaşındayım. Dün yürüyüş yaptım. Bugün de çıkarım. Sen pikniğe gittin mi?
Hadi inşallah hepimiz tutsundaTutmustr insallh cnm.cunku bizim akraba 38 yaşındayapti 2 asilama vev2.tup de tuttu hicbirsey hissetmemis
Benimde çıkacak halim yık ama zorlıycam kendimşGittim cnm bugunde yuruyuse gittim.ama hic halim yoktu
Amincanim inşallahHadi inşallah hepimiz tutsunda
Valla 30 dk git 30 dk gel pert oldumBenimde çıkacak halim yık ama zorlıycam kendimş
Dikkatli git bakalmBenimde çıkacak halim yık ama zorlıycam kendimş