- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.121
Sen ohss dn korkuyonmu cnm nabıyosun olmamak ıcın dr una sordunmjİyiyim canım ben de çarşamba opu sanırım kaç toplandı sen de
Kuzu korkmuyorum çünkü çok sayıda yumurtam yok 10 yumurta ile bilmiyorum ohss olan oldu mu da genelde çok yumurtası olan oluyorSen ohss dn korkuyonmu cnm nabıyosun olmamak ıcın dr una sordunmj
Canım yanlış anladın. Şimdi iç bolbol su, banada bol su iç dediler. Opu sonrası bnm dediğim. Gunluk 2 lt su zaten iç bnm dediğim daha fazlası. Ben de hic kilo artisi olmadi. Kilo artışı var diye korkma. Opu sonrasını sor. Ben sormayı unutmusum. Bir de olumlu düşün kötü düşünme. Burdaki çoğu kişide ohss olmadi 20, 30 tane yumurta toplananlar var ohss de olmamışlar. Bnmki ekstrem bir durum. Hiç korkma hiç bisi olmayacak.Ay hıc bılmem cnm sorcam gene bana su ıc dedıler 2ltmsu ıcıyorum fazlasını degıl cnm tedavının 7.gunu 10 gunndaha bısey olmadan atlatırsak ıyıdır dıyorum 6 yumurta buyumeye baslamıstı ıns asırı da olmaz ıns doz yukselttıler o fazla gelmez korkuyorum acıkcası yarın sorcam bakalım ne olcak ne dıcekler kan alırlar sanırım yenıden ay sındı ben panık yaptım dr benı 53 ölcmustu 54,5 55 cıkıyorum evde acaba toplamayamı basladı
Hayırlısı olsun canım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız inşallahbende yarın gideceğim kontrole benim ikinci denemem hayırlısı
Ne yaptin ne yedirdin ne icirdineşimin sperm sayısı 255 milyon olmuş bir önceki testi ise 75 milyondu bence bu benim başarım eheh
Onu yarın ayrıntılımsorcam cnm ben kı hıc dıkkat etmedıgım halde kılo almam 1 2 kılo fazlam var odem yapmıs olabılır belkı vucudımm 6 yumurtam vardı buyuyen ıns olmaz opu sonrasınu hıc bılmıyorum ozaman suya dıkkatmı etmek lazım cnm yarında kan alırlar sanırım benden ıns bıaksam son yaparım ıgnelerıde buyumus olur Pazartesi en gec opu olurumCanım yanlış anladın. Şimdi iç bolbol su, banada bol su iç dediler. Opu sonrası bnm dediğim. Gunluk 2 lt su zaten iç bnm dediğim daha fazlası. Ben de hic kilo artisi olmadi. Kilo artışı var diye korkma. Opu sonrasını sor. Ben sormayı unutmusum. Bir de olumlu düşün kötü düşünme. Burdaki çoğu kişide ohss olmadi 20, 30 tane yumurta toplananlar var ohss de olmamışlar. Bnmki ekstrem bir durum. Hiç korkma hiç bisi olmayacak.
Pco ve asırı uyarılırsa cok yumurtası olan evet benım 6 vardo yarın kac cıkar bakalım kan degerlerımızemde bakarlar genelde hcg catlatma ıgnesınden 1 hafta sonra da cıkıyomus ohss ondan korktm hcg arttıkca bıde gebeljk olursa sişmeyelım dıye sende kılo artısı varmıydı benım sankı 1 2 kılo arttıKuzu korkmuyorum çünkü çok sayıda yumurtam yok 10 yumurta ile bilmiyorum ohss olan oldu mu da genelde çok yumurtası olan oluyor
Keçiboynuzu pekmezi sabah akşam iki kaşık, kabak çekirdeği her akşam bi tabak, spor, protein ağırlıklı besinler ve sigaraya veda, tavsiye ediyorum kesinlikleNe yaptin ne yedirdin ne icirdin
Benım esımde kecı boynuzunu 6 aydır en az ıcıyordu bızım sayıda falan sokıntı yoktu ama genede ıctı bu ıkı haftadorr ocemedımıns sayı dusmemıstırKeçiboynuzu pekmezi sabah akşam iki kaşık, kabak çekirdeği her akşam bi tabak, spor, protein ağırlıklı besinler ve sigaraya veda, tavsiye ediyorum kesinlikle
evet aradılar 3 tanesine uygulama yapmışlar fakat bir tanesi canlılık göstermiş onu takip edeceğiz dedilerHayırlı olsun canım. Bilgi verdiler mi Ne durumda minnoslar?
4 yumurta toplandı 3 tanesine işlem uygulamışlar fakat bir tanesi canlılık göstermiş, onu takip edeceğiz dedilerKac yumurta oldu kuzum.hayirli olsun
4 yumurta toplandı 3 tanesine işlem uygulandı fakat 1 tanesi canlılık göstermiş, onu takip edeceğiz dedilerİyiyim canım ben de çarşamba opu sanırım kaç toplandı sen de
ocemedımıns bu ne anlamadım canım, iyi gelmiştir eminim keçiboynuzuBenım esımde kecı boynuzunu 6 aydır en az ıcıyordu bızım sayıda falan sokıntı yoktu ama genede ıctı bu ıkı haftadorr ocemedımıns sayı dusmemıstır
Rabbim bir taneye can versin canım gönlüne göre versin4 yumurta toplandı 3 tanesine işlem uygulandı fakat 1 tanesi canlılık göstermiş, onu takip edeceğiz dediler
Amin canım, İnşallah hayırlısı ile o gelişsinRabbim bir taneye can versin canım gönlüne göre versin
Bu ay ıkı haftador ıcemedi cnm sadece ıns dusmemıstır sızede sıfa olmus ne guzelocemedımıns bu ne anlamadım canım, iyi gelmiştir eminim keçiboynuzu
Ay ben bılmıyorum kav coktı sormadımmda yarın bakcaz dusuk olması ne demekmısBenim bugün 6.gün iğnede e2 değerim 350 çıkmış çok az geldi bana dozu doktor gonalf f 350 ye çıkardı
Kuzum sanırım 200 ve katları sağlıklı yumurta demek yarın sorar mısın merak ettimAy ben bılmıyorum kav coktı sormadımmda yarın bakcaz dusuk olması ne demekmıs
Hayırlısı olsun insallah canim4 yumurta toplandı 3 tanesine işlem uygulamışlar fakat bir tanesi canlılık göstermiş, onu takip edeceğiz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?