2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım yanlış anladın. Şimdi iç bolbol su, banada bol su iç dediler. Opu sonrası bnm dediğim. Gunluk 2 lt su zaten iç bnm dediğim daha fazlası. Ben de hic kilo artisi olmadi. Kilo artışı var diye korkma. Opu sonrasını sor. Ben sormayı unutmusum. Bir de olumlu düşün kötü düşünme. Burdaki çoğu kişide ohss olmadi 20, 30 tane yumurta toplananlar var ohss de olmamışlar. Bnmki ekstrem bir durum. Hiç korkma hiç bisi olmayacak.

Onu yarın ayrıntılımsorcam cnm ben kı hıc dıkkat etmedıgım halde kılo almam 1 2 kılo fazlam var odem yapmıs olabılır belkı vucudımm 6 yumurtam vardı buyuyen ıns olmaz opu sonrasınu hıc bılmıyorum ozaman suya dıkkatmı etmek lazım cnm yarında kan alırlar sanırım benden ıns bıaksam son yaparım ıgnelerıde buyumus olur Pazartesi en gec opu olurum

Kuzu korkmuyorum çünkü çok sayıda yumurtam yok 10 yumurta ile bilmiyorum ohss olan oldu mu da genelde çok yumurtası olan oluyor
Pco ve asırı uyarılırsa cok yumurtası olan evet benım 6 vardo yarın kac cıkar bakalım kan degerlerımızemde bakarlar genelde hcg catlatma ıgnesınden 1 hafta sonra da cıkıyomus ohss ondan korktm hcg arttıkca bıde gebeljk olursa sişmeyelım dıye sende kılo artısı varmıydı benım sankı 1 2 kılo arttı

Keçiboynuzu pekmezi sabah akşam iki kaşık, kabak çekirdeği her akşam bi tabak, spor, protein ağırlıklı besinler ve sigaraya veda, tavsiye ediyorum kesinlikle
Benım esımde kecı boynuzunu 6 aydır en az ıcıyordu bızım sayıda falan sokıntı yoktu ama genede ıctı bu ıkı haftadorr ocemedımıns sayı dusmemıstır

Benım esımde kecı boynuzunu 6 aydır en az ıcıyordu bızım sayıda falan sokıntı yoktu ama genede ıctı bu ıkı haftadorr ocemedımıns sayı dusmemıstır
ocemedımıns bu ne anlamadım canım, iyi gelmiştir eminim keçiboynuzu

Benim bugün 6.gün iğnede e2 değerim 350 çıkmış çok az geldi bana dozu doktor gonalf f 350 ye çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…