- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.141
Hayirlisi olsun canım. Inşallah devam eder ve transfer edilip sana tutunurevet aradılar 3 tanesine uygulama yapmışlar fakat bir tanesi canlılık göstermiş onu takip edeceğiz dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canım. Inşallah devam eder ve transfer edilip sana tutunurevet aradılar 3 tanesine uygulama yapmışlar fakat bir tanesi canlılık göstermiş onu takip edeceğiz dediler
inşallallah canımHayırlısı olsun insallah canim
Teşekkür ederim evet hayırlısı ile inşallah canım.Hayirlisi olsun canım. Inşallah devam eder ve transfer edilip sana tutunur
Göbekten olan ağır değil ya sadece morluk oluyo acıyo o yüzden sonradan ama çok değil iyi yineBence vermez, verirse de doktoruna soyle mumkunse gobekten devam edeyim de, cunku kalcadan olan igne cok cok agir, insani mahvediyor..
Kızlar merhaba öncelikle herkesin tedavisi hayırlı olsun Pazartesi günü transfer olucam bende heyecan tavan varmı aranızda transfer tarihi benimle yakın olan?
Ayy çok heyecanli, kacta çağırdı remzi bey? Tuvalete sıkışık mi gel dedi canımBenim yarınnnnnn
Ben yarın Rahim kalınlaştırma için ilaçlara başlayacağım işte. Estrofem falan nakil 20 gün sonraSen ne yaptn canım hangi aşamadasın
Canm ben yarın ilaçlara başlayacağım transfer süreci için işte. HeyecanlıyımMerhaba canım ben pazartesi ignelere basliycam nasip olursa daha yolun başındayım sen ne aşamadasın inşallah canım
MErhabaKızlar merhaba öncelikle herkesin tedavisi hayırlı olsun Pazartesi günü transfer olucam bende heyecan tavan varmı aranızda transfer tarihi benimle yakın olan?
Ne guzel engelleri kaldirmiş olucaksinizkızlar moralim bozuk tüp bebek tedavimde ilaçları kullanmaya başladım yumurta boyutunu kontrol amaçlı gittiğimizde doktorum rahmin içinde polip benzeri bi şey gördü görüntünün yanıltıcı olabileceğini ve emin olmak için yumurta toplama işleminde histereskopi yapacağını söyledi benimle aynı durumu yaşayan kızlar var mı bilgilerini paylaşırsa sevinirim
Kuzu korkmuyorum çünkü çok sayıda yumurtam yok 10 yumurta ile bilmiyorum ohss olan oldu mu da genelde çok yumurtası olan oluyor
[/QUdoktorum gebe kalmanın yumurta sayısının çok olmasının sonucu olmadığını söyledi 14 yumurta toplanıp gebe kalamayan da var.4 yumurta toplanıp gebe kalan da var dedi benim ilk denemem de 6 yumurta toplanıp1 tanesi döllenmişti
kaçıncı denemen canımArkadaslar merhaba... ben suanda igne tedavisindeyim. Ben istiyorumki bu ay transferim olsun. Bu ay yapar mi acaba doktor ....
tüp bebek denemesinde önce mi yaptırsaydım diyorum ya da ilaçlarda polip yapmış da olabilir çünkü ben 3 senedir ara ara kontrole giderim daha önce böyle bi durum yoktu malum ağır hormon ilaçları kullanıyoruzNe guzel engelleri kaldirmiş olucaksiniz
Sen elinden geleni yapmis olacak olumsuz olsada transfer sonucun bu yapilmadi su olmadi demeyeceksin. Bence uzulme hersey de bi hayir vardir
Doktorun nasil uygun gorurse sanirim oylw olur. Cocuk tedavisinde stresler geliyor basimiza birseyler:) dedigin gibi cokta ilac kullsniyoruz. Ama sen doktoruna guvenmem lazm o sekilde uygun gorduyse olmanda da saknca olmaz sanirimtüp bebek denemesinde önce mi yaptırsaydım diyorum ya da ilaçlarda polip yapmış da olabilir çünkü ben 3 senedir ara ara kontrole giderim daha önce böyle bi durum yoktu malum ağır hormon ilaçları kullanıyoruz
canı m bende de yapmıştı geçiyorCanım bende de yapmıştı. Alkollü pamuk koy. Rahatlatır seni.