2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum enstrofenle coraspin iğneden önce mi sonra içiyorsunuz sabah akşam tok olarak kullanılıyor ama farkeder mi iğne öncesi sonrası falan

kızlar moralim bozuk tüp bebek tedavimde ilaçları kullanmaya başladım yumurta boyutunu kontrol amaçlı gittiğimizde doktorum rahmin içinde polip benzeri bi şey gördü görüntünün yanıltıcı olabileceğini ve emin olmak için yumurta toplama işleminde histereskopi yapacağını söyledi benimle aynı durumu yaşayan kızlar var mı bilgilerini paylaşırsa sevinirim

Eklentiler

• polip.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 20
Ne guzel engelleri kaldirmiş olucaksiniz
Sen elinden geleni yapmis olacak olumsuz olsada transfer sonucun bu yapilmadi su olmadi demeyeceksin. Bence uzulme hersey de bi hayir vardir

Ne guzel engelleri kaldirmiş olucaksiniz
Sen elinden geleni yapmis olacak olumsuz olsada transfer sonucun bu yapilmadi su olmadi demeyeceksin. Bence uzulme hersey de bi hayir vardir
tüp bebek denemesinde önce mi yaptırsaydım diyorum ya da ilaçlarda polip yapmış da olabilir çünkü ben 3 senedir ara ara kontrole giderim daha önce böyle bi durum yoktu malum ağır hormon ilaçları kullanıyoruz

Reactions: H M
Doktorun nasil uygun gorurse sanirim oylw olur. Cocuk tedavisinde stresler geliyor basimiza birseyler:) dedigin gibi cokta ilac kullsniyoruz. Ama sen doktoruna guvenmem lazm o sekilde uygun gorduyse olmanda da saknca olmaz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…