- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #1.101
Benim de 7.Günüm ay umarım hepsi döllenir heyecan var mıŞimdi dönüyorum kontrolden canım pazartesi yumurta toplama var hayırlısıylaSen naptın başladınız mı
7.günün mü kız ne zaman başladın sen zaman çabuk geçti bu ara yum günü adet günü beklemeden ne güzelmiş hayat vallaBenim de 7.Günüm ay umarım hepsi döllenir heyecan var mıkaç yumurtan gelişti büyümeleri nasıl
Ben senden sonraki gün başladım tedaviye benim de 9 . 10 gibi yumurta gelişmiş dedi ama daha 18 olmamış canım umarım olurlar bu ay transferin olacak mi bal falan yiyorum gelişsinler die7.günün mü kız ne zaman başladın sen zaman çabuk geçti bu ara yum günü adet günü beklemeden ne güzelmiş hayat valla12 yum gelişti büyüdü canım, bugün de iğnelerimi kullanıp yarın çatlatıcam senin kaç tane nasıl yumların
Hayırlı olsun canım. Bilgi verdiler mi Ne durumda minnoslar?Çok şükür iyiyim, toplandı. Sen nasılsın
Evet cnm rapor ısterm bn saglık ocagına sormustm dr ne ıcın verılcegını soylerse yazarım demıstı cnm kesınlıkle maalıyetımız zaten yuksek bakalım ılacı yavasmı salıyısun pekı cnm ondaa ohss oldugunu nasıl anladın sıslık mı oldu vıcıdında ıns bugun benımde gelıstırıcı ıgneler son olurEvet çok yakıyor iğne. Ama dediğim gibi yaparsan ne morarma ne iz oluyor. Ben ilk bilmeden yaptım çok morardı. Ama diğerlerini dikkat ederek yaptım. Onlarda sıkıntı olmadi.
Benim tranfer olmadi nisan ortası olacak. Ohss olunca verdi doktor. 6 tane yaptım. Ordan biliyorum. Bende pihtilasma var. Trombofili paneli testi yaptirdim.
Bir de bu oksapar raporla alınabiliyormuş. Aklında olsun. Bir kutuda 10 tane var 200 tl diye hatırlıyorum.
Yok canım nisanda olcak dondurcaz histeroskopi için, gelişir canım sıkıntı yapma zeki bey küçük yumurtaları bile değerlendirmeye çalışıyo inşallah çabalarımızın meyvesini alıcaz hissediyorumBen senden sonraki gün başladım tedaviye benim de 9 . 10 gibi yumurta gelişmiş dedi ama daha 18 olmamış canım umarım olurlar bu ay transferin olacak mi bal falan yiyorum gelişsinler die
Ilacı yavaş salıyorum, iğneyi çıkartırken hızlıca çekip çıkartıyorum. Sağlık ocağının yazması çok iyi ben de merak ediyordum yazar mi acaba diye. Sağol cnm.Evet cnm rapor ısterm bn saglık ocagına sormustm dr ne ıcın verılcegını soylerse yazarım demıstı cnm kesınlıkle maalıyetımız zaten yuksek bakalım ılacı yavasmı salıyısun pekı cnm ondaa ohss oldugunu nasıl anladın sıslık mı oldu vıcıdında ıns bugun benımde gelıstırıcı ıgneler son olur
İnş canımYok canım nisanda olcak dondurcaz histeroskopi için, gelişir canım sıkıntı yapma zeki bey küçük yumurtaları bile değerlendirmeye çalışıyo inşallah çabalarımızın meyvesini alıcaz hissediyorum
Au hadı ya bıde ılaclar bıttıkten sonramı oldu bu ısIlacı yavaş salıyorum, iğneyi çıkartırken hızlıca çekip çıkartıyorum. Sağlık ocağının yazması çok iyi ben de merak ediyordum yazar mi acaba diye. Sağol cnm.
Opu dan sonra ilk 5 gün iyiydim. Ama sonra ki 2 gün karnım sisti, taş gibi oldum. Arada kramplar girdi. Tuvaletimi yaparkende çok zorlandım. Son seviye olarakta yürüyemez hale geldim doktora gideceğim gün hemde. Inşallah olmazsın cnm fena bir ağrı acı imiş onu anladım.
Insallah canim surecin çok sağlıklı ve güzel ilerler
5 tane cetrodite, dostinex ve oksapar verdi. Ignelerle rahatladım tabi evde dinlendim. Işe gitmedim.17 tane yumurta toplandi. Bi şekilde anlıyorsun canım yolunda gitmeyen bir şeyler oluyor ve anlıyorsun. Yurumekte hatta nefes almakta bile zorlaniyorsun. Illa ki anlarsın yani. Ama insallah olmaz sende.Au hadı ya bıde ılaclar bıttıkten sonramı oldu bu ısnasıl atlattın pekı nasıl anladın sısmeye baslayıncamı bıde kac yumurtan toplandı
Tabiki iğne daha etkili öyle diyorlar. İnşallah morarma olmaz diyelim o haldeHapıda var ama iğne daha etkili olmazmı her zaman benimki günde bir tane aynı saatte insallaah morarma olmaz
Cok korktm suan cnm hastanede uzak suan normalım ama sıslık kılo alımı falan oluyomus bazışarı cok daha sokıntılı oluyomus sanırım umarım olmaz nabarım yoksa esımde olmıcak aılemın yanında kalcam5 tane cetrodite, dostinex ve oksapar verdi. Ignelerle rahatladım tabi evde dinlendim. Işe gitmedim.17 tane yumurta toplandi. Bi şekilde anlıyorsun canım yolunda gitmeyen bir şeyler oluyor ve anlıyorsun. Yurumekte hatta nefes almakta bile zorlaniyorsun. Illa ki anlarsın yani. Ama insallah olmaz sende.
Dondurulmuş 4gun ab embriyosu.transfer günü saymazsan 3 gün bugunTamam canım deneyim sen nasılsın canım bugün kaçıncı gündü senin dondurulmuş mu transfer canım taze mi
Korkma cnm. Aşırı su içme. Demek istedigim normal ic ama cok asiri ıçme. Ben cok az su icmisim sistit oldum. Oyle olunca cok fazla su ictim iltihap gecsin diye. Sonra da boyle oldu. Doktorun söyler aslında. Zaten dostinex başlatır sana opu öncesi. O rahatlatır. Korkma çünkü hepsi bizim için bebeğimiz için sonu güzel olsun diye.Cok korktm suan cnm hastanede uzak suan normalım ama sıslık kılo alımı falan oluyomus bazışarı cok daha sokıntılı oluyomus sanırım umarım olmaz nabarım yoksa esımde olmıcak aılemın yanında kalcam
Kac yumurta oldu kuzum.hayirli olsunÇok şükür iyiyim, toplandı. Sen nasılsın
Rabbim yüzünü güldürsün canımDondurulmuş 4gun ab embriyosu.transfer günü saymazsan 3 gün bugun
Ay hıc bılmem cnm sorcam gene bana su ıc dedıler 2ltmsu ıcıyorum fazlasını degıl cnm tedavının 7.gunu 10 gunndaha bısey olmadan atlatırsak ıyıdır dıyorum 6 yumurta buyumeye baslamıstı ıns asırı da olmaz ıns doz yukselttıler o fazla gelmez korkuyorum acıkcası yarın sorcam bakalım ne olcak ne dıcekler kan alırlar sanırım yenıden ay sındı ben panık yaptım dr benı 53 ölcmustu 54,5 55 cıkıyorum evde acaba toplamayamı basladıKorkma cnm. Aşırı su içme. Demek istedigim normal ic ama cok asiri ıçme. Ben cok az su icmisim sistit oldum. Oyle olunca cok fazla su ictim iltihap gecsin diye. Sonra da boyle oldu. Doktorun söyler aslında. Zaten dostinex başlatır sana opu öncesi. O rahatlatır. Korkma çünkü hepsi bizim için bebeğimiz için sonu güzel olsun diye.
Bence vermez, verirse de doktoruna soyle mumkunse gobekten devam edeyim de, cunku kalcadan olan igne cok cok agir, insani mahvediyor..Ben prolutex kullanıyorım göbekten olan transferim yarın o kalçadan vurulan iğneden vermez bana heralde dimi
Amin canimRabbim yüzünü güldürsün canım
İyiyim canım ben de çarşamba opu sanırım kaç toplandı sen deÇok şükür iyiyim, toplandı. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?