- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.081
Amin canım sağolasınSağlıklı olgun güzel yumurtaların olsun canım inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım sağolasınSağlıklı olgun güzel yumurtaların olsun canım inşallahh
En geç seninde salı çarşamba olur canım gitmeden halledersşnşzEvet cnm ıns denk gelır carsamba esım annesının yanınagıdıcek cunku nekdr erken okadar ıyı ıste Cumartesi bakalım ne olcak 15 16 olur en az sanırım
Tamam canım deneyim sen nasılsın canım bugün kaçıncı gündü senin dondurulmuş mu transfer canım taze miYapar canim benimde yapti.o mendille sil gun icinde gecer
sanırım cnm ıns denk gelır de esımmyanımda olcak hayırlısıyla yumurtam yarın baya olmus olur en kotu de Pazartesi cagarırçar sanırım benıde acaba yumurta toplamadan sonra surec nasıl oluyor neler veriyorlar bana pıhtılasma ıcın ıgne verıcekler sanırım bıdeEn geç seninde salı çarşamba olur canım gitmeden halledersşnşz
Başarını nelere borçlusun kür falan mi yaptıneşimin sperm sayısı 255 milyon olmuş bir önceki testi ise 75 milyondu bence bu benim başarım eheh
Canım bende de yapmıştı. Alkollü pamuk koy. Rahatlatır seni.Cetrotide iğne göbekte kaşıntı kızarıklık yaptı benim
Hap veriyorlar canım folik asit başka bir şey var mı bilmiyorum 3.günü veya 5.gün transfer oluyorsun o zaman da progesteron ile iğne veriyorlar sanırım dondsanırım cnm ıns denk gelır de esımmyanımda olcak hayırlısıyla yumurtam yarın baya olmus olur en kotu de Pazartesi cagarırçar sanırım benıde acaba yumurta toplamadan sonra surec nasıl oluyor neler veriyorlar bana pıhtılasma ıcın ıgne verıcekler sanırım bıde
Tamam canım denicemCanım bende de yapmıştı. Alkollü pamuk koy. Rahatlatır seni.
Prulıton ıgne verıyolarsa gecmıs olsun cnm cok acıtıyor o vurdurdum daha once hamıleyken cok yakıyor sonra yuruyup oturmak zor brnım tansıyonumu dusuruyorduHap veriyorlar canım folik asit başka bir şey var mı bilmiyorum 3.günü veya 5.gün transfer oluyorsun o zaman da progesteron ile iğne veriyorlar sanırım dond
Ayladır beslenme düzenimizi değiştirdik canım tüpe doğru gittiğimizden, protein ağırlıklı beslendik özellikle eşime yedirdiğim şeyler ise keçiboynuzu pekmezi her akşam sabah kaşıkladı, kabak çekirdeği her akşam bi tabak yedirdim, sanırım bunlardan baya bi fark atmış diğer testlerine çok şükür inşallah sonucu güzel olur bi tanesi bana yeterBaşarını nelere borçlusun kür falan mi yaptın
Transfer olacaksan pıhtılaşma için oksapar verebilir. Göbekten vuruyorsun.sanırım cnm ıns denk gelır de esımmyanımda olcak hayırlısıyla yumurtam yarın baya olmus olur en kotu de Pazartesi cagarırçar sanırım benıde acaba yumurta toplamadan sonra surec nasıl oluyor neler veriyorlar bana pıhtılasma ıcın ıgne verıcekler sanırım bıde
Büyük ihtimalle onu verecek canımPrulıton ıgne verıyolarsa gecmıs olsun cnm cok acıtıyor o vurdurdum daha once hamıleyken cok yakıyor sonra yuruyup oturmak zor brnım tansıyonumu dusuruyordu
Ohh süper olmuş cnm. Masallaheşimin sperm sayısı 255 milyon olmuş bir önceki testi ise 75 milyondu bence bu benim başarım eheh
Maşallah canım senin randevu ne zamanAyladır beslenme düzenimizi değiştirdik canım tüpe doğru gittiğimizden, protein ağırlıklı beslendik özellikle eşime yedirdiğim şeyler ise keçiboynuzu pekmezi her akşam sabah kaşıkladı, kabak çekirdeği her akşam bi tabak yedirdim, sanırım bunlardan baya bi fark atmış diğer testlerine çok şükür inşallah sonucu güzel olur bi tanesi bana yeter
Çok şükür iyiyim, toplandı. Sen nasılsınCanım nasılsın yumurta toplandı mı
Neden cnm ıgne sıkıntılımı cok yakıyormus oda sanırım hamıle kalırsam hergun doguma kdr devam edıcem sanırım bıde prulutonmu verıyolar transferden sonra acabaTransfer olacaksan pıhtılaşma için oksapar verebilir. Göbekten vuruyorsun.
Eğer oksapar verirse iğneyi yapınca hızlıca çek, cikary ignenin ucunu. korkma. Ilk vurunca kocaman morardı bir de böyle küçük ben gibi leke oldu. Ama geçiyor leke kalmıyor.
Ay yandık cnm ya cok fena o ben hamılelık sonuna kadar onu da vurulcam aglatan ıgneBüyük ihtimalle onu verecek canım
Şimdi dönüyorum kontrolden canım pazartesi yumurta toplama var hayırlısıyla Sen naptın başladınız mıMaşallah canım senin randevu ne zaman
Evet çok yakıyor iğne. Ama dediğim gibi yaparsan ne morarma ne iz oluyor. Ben ilk bilmeden yaptım çok morardı. Ama diğerlerini dikkat ederek yaptım. Onlarda sıkıntı olmadi.Neden cnm ıgne sıkıntılımı cok yakıyormus oda sanırım hamıle kalırsam hergun doguma kdr devam edıcem sanırım bıde prulutonmu verıyolar transferden sonra acaba