• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Doktorun nasil uygun gorurse sanirim oylw olur. Cocuk tedavisinde stresler geliyor basimiza birseyler:) dedigin gibi cokta ilac kullsniyoruz. Ama sen doktoruna guvenmem lazm o sekilde uygun gorduyse olmanda da saknca olmaz sanirim
haklısın doktora güven çok önemli yoksa insanın içi rahat etmiyor

• Beğen
Reactions: H M
haklısın doktora güven çok önemli yoksa insanın içi rahat etmiyor
Insallah guzel sonuclar alirsiniz..
Bu surecte sabir cok önemli.ben ohss oldum 2 ay bekledim transfer icin.. transfer oldum erken dusük oldu.
Digeri icin heycanla 2nci adetimle 2nci transferimi oldum.. 2 kesemizi gorduk düsük yaptim. Suan 5 6 ay bekleyecegim 3ncu icin..
Insallah birisinden birisi gelicek bana.. oyle teselli ediyorum kendimi
Suan 1 sene dolacak bikac ay sonra tedaviden beri.. biz isteriz cabuk ama vucut toparlanmasi etmesi o bu derkene surec uzayabilir. Insallah kimse ugrasmaz fazla.

Insallah guzel sonuclar alirsiniz..
Bu surecte sabir cok önemli.ben ohss oldum 2 ay bekledim transfer icin.. transfer oldum erken dusük oldu.
Digeri icin heycanla 2nci adetimle 2nci transferimi oldum.. 2 kesemizi gorduk düsük yaptim. Suan 5 6 ay bekleyecegim 3ncu icin..
Insallah birisinden birisi gelicek bana.. oyle teselli ediyorum kendimi
Suan 1 sene dolacak bikac ay sonra tedaviden beri.. biz isteriz cabuk ama vucut toparlanmasi etmesi o bu derkene surec uzayabilir. Insallah kimse ugrasmaz fazla.
gerçekten bizim için ekstra yıpratıcı süreçler daha çocuk sahibi olmadan bi ton maddi manevi uğraş veriyoruz

Kızlar benım yazdıgımı komse gormedımı Pazartesi gıdıcem yenıden ben rahımm ıcı 12 mmdı fazlamı kalın yumurta toplayıp transfere kdr cok daha cok olursa transfer yapmazlarmı buau 14 olmalı dıye duymustım en cok

Kızlar benım yazdıgımı komse gormedımı Pazartesi gıdıcem yenıden ben rahımm ıcı 12 mmdı fazlamı kalın yumurta toplayıp transfere kdr cok daha cok olursa transfer yapmazlarmı buau 14 olmalı dıye duymustım en cok
Kalın olması tutma açısından olumlu diye biliyorum canım yumurtalar kaç mm kaç tane kan aldılar mı

Back