2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Corona zaten bütün sürecimizi korku içinde geçirtti bize olmazsın ınsallah korkma

Corona zaten bütün sürecimizi korku içinde geçirtti bize olmazsın ınsallah korkma
Malesef dediğin gibi oldu. Hadi ben corona olmadım doktorum da olmadı diyelim ama olan birçok hasta veya doktor vardır ne zor bir durum Allah şifa ve kolaylık versin herkese. Sen nasılsın bebiş nasıl

Tahminim normal bekliyordunuz ama sezaryene döndü öyle mi? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yo ben hep sezeryan istedım kanamam 37.hafta başladi bir gece yattım hastanede, ağrım açilmam olmadiği içn almak istemediği doktor beklemek istedi 39u , amin inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağimiza alalım

Herhalde sadece sen kaldın maşallah iyi bekledin canım normal doğum bekliyorsun değil mi
Aynen canım ben dün sabah doğum yaptım hayırlısıyla. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben normal bekliyordum sancım geldi sabaha kadar da çektim ama sabah bebeğin kalp atışları zayıfladı ağar topar sezaryen yaptılar. Çok üzgünüm nasip olmadı. Ve şu an da ağrı çwkiyoruö maalesef. Nasibimizde normal doğum yokmuş. Bebek sağlıklı çok şükür ona dua ediyorum

Allah sağlık versin inşallah bir an önce toparlanırsın, bebek de inşallah iyidir Malesef sezeryan sonrası biraz ağrılı oluyor bizim bugün 10. Günümüz ama hala ağrılarım var malesef, her şeyin başı sağlık normal sezeryan fark etmez inşallah iyi olursunuz

Benim yarın doğumum var sona ben kaldım
Çok heyecanlıyım Allah sağlıkla kavuştursun herkesi beni de
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çarçabuk toparlan inşallah. Müsait olduğun zaman yazarsın son durumu.
İnşallah hepimiz çabuk toparlanırız. Bebişlerimizde iyi olsun bizde iyi olalım inşallah

Birsen kadin galiba 40.haftada görünüyorsun sağlıkla gelsin senin de bebişin pazartesi 20gunluk oluyoruz biz
Ben ayın birinde doğum yaptım çok şükür. Takvimi kaldırmayı unutmuşum sadece. Siz 29 günlük olacaksınız ne mutlu bizde bir haftaya yaklaştık. Allah sağlık sıhhat versin bebelerimize inşallah
Hayırrrrrrrrrrr rekor bendeeeeee. Beklemedeyim.. kızımda geç doğmuştu bakalım bunuda belki 10 aylık doğururum
Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin normal doğum bekliyorsun. Bana nasip olmadı son anda inşallah sana nasip olur çabucak toparlarsın

Benim de 1 hafta sürdü sonra gecti cok şükür ama zor günlerdi otur kalk wc oturmak çok zordu cok sukur atlattik o günleride simdi cok iyiyim logusalik doneminde cok terliyorum bide sizdede oluyormu gece su içinde uyanıyorum ama bir güzel yanida var 12 kilo verdim ödem şişlik gitti 15 günde

Nasip böyleymiş ikiniz de iyi olun en önemlisi o ben de istiyorum normal doğumu umarım herşey yolunda gider. Sezaryen olursam da kısmet diyeceğim sağlıkla büyüsün bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…