2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım benimki yüzünde egzama olmuş serpti baya maf oluyoruz ya.kimi nazardan kimi öpmeden diyor kaşıyor çocuk eli yüzünde hep ya. Bizde 4.buçuk aylık olduk şükür. Siz nasılsınız kizlar
Biz iyiz cok şükür bugun aşı günüydü ozel aşılarını yaptırdınız mi siz biz rota aşını ilk dozunu yaptirdik diğerlerinde yaptiricaz galiba

Rota aşısı na gerek yok dedi ebe.yaptrmadk cnm.terme mı termiye mi öyle bisey de olabilirmiş egzama da alerjik oldu ne yapacağını bilmiyorum.nasik gecer
Bizim ebede durumun varsa yaptir dedi bizde ilk dozunu yaptırdık 1 aşı daha var oda yapilicak egzama icin hic bir fikrim yok ya doktor krem felan vermedimi yüzünde olmasida kötü olmuş

Ben de 9 Martta doğum yaptım şükür. Normal doğumu bekliyorduk ama ilerleme olmayınca sezaryenle dünyaya geldi minik kuşum.❤

Ben de 9 Martta doğum yaptım şükür. Normal doğumu bekliyorduk ama ilerleme olmayınca sezaryenle dünyaya geldi minik kuşum.❤
Gözünüz aydın canim Allah analı babalı büyütmek nasip olsun sağlıklı olsunlar da sezaryan normal fark etmez genel de tedavi gebeliklerin de riske atmak istemiyorlar srzaryan tercih ediyor doktorlar bende normal istedim ama nasil artık

Amiin aynen canım, sağlıkla kucaklamaktı önemli olan doğum şekli önemsiz sadece 24 saat sancı çekip normal doğum olmayınca bir parça üzüldüm çektiğim boşa gitti diye. Doktorumda normal doğumu destekliyordu ama herşey nasip. O mis kokusuna kavuşunca hepsi geride kalıyormuş

Verdı 3.ilac değişimi bakalım canim
Insallh bir sonuc alırsınız canim ya farklı doktorların da gormesi faydalı olur ayni eltimin kızın dada birsey egzama si diyorlar o oldu 6 ay sonra geçmişti oda detarjan felan kullanmiyordu
Verdı 3.ilac değişimi bakalım canim
bebe yağı da dene canim iyi gelebilirmis oyle dediler

Maşallah. Geçen gün ateslendi 38den asagi dusuremedim ne yaptiysam anlık düstü. Tahlil verdik temiz ckti disten oldu demek. Dis patlatirkende ateslenir mi acaba
Cok geçmiş olsun bazı çocuklar dis çıkarırken atesleniyor malesef cok şükür bizde öyle birsey olmadi dişini patlatirken ateşi olurmu bilmiyorum ama huzursuz oluyorlar

Cok geçmiş olsun bazı çocuklar dis çıkarırken atesleniyor malesef cok şükür bizde öyle birsey olmadi dişini patlatirken ateşi olurmu bilmiyorum ama huzursuz oluyorlar
Tesekkur ederim. Dis huzursuzluklari devam ediyor bizde bazi geceler bagirarak aglayiyor uykusunda bir anda. Gorunurde dis yok ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…