• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Aa başladın sanıyorum ben, daha yarin mi üçüncü günün? O yüzden geç dedim bende. Normal o zaman tamam :)
Hahah evet yarın başlayacağım ben😄 kontrolde herşey istediğimiz gibi olursa 1 hafta içinde transfer olur demişlerdi demek 5. Gün yapıyorlar acaba benimde öyle mi olacak🤔

Kızlar iyi akşamlar bugün pregeston iğneye başladım 10.30 da iğnemi vuruldum. Daha önce kullanan var mı bu nasıl bir ağrı oturamıyorum üzerine yağlı bir iğne oldugu için böyle oluyormuş tıkıl oluştu iğne yerinde 🤦🏼‍♀️

Kızlar iyi akşamlar bugün pregeston iğneye başladım 10.30 da iğnemi vuruldum. Daha önce kullanan var mı bu nasıl bir ağrı oturamıyorum üzerine yağlı bir iğne oldugu için böyle oluyormuş tıkıl oluştu iğne yerinde 🤦🏼‍♀️
Ya ben de korkuyorum o igneden, başlamadım daha. Nerde vurduruyorsunuz

Bende korkuyodum hastanede vurdurdum bir saat önce inanın korkutmak amaçlı söylemiyorum hala acıyor ve oturunca daha çok acıyor anlamadım
Geçmiş olsun bende o iğneden korkanlar grubundayim 🤔 Belki doktor hapını falan verir diyorum.. bu iğnenin saati falan önemli mi yani hastanede istediğiniz an vuruyorlar mı? İnşallah iğnenin acısı bir iki seferden sonra geçer alışırsınız umarım

Selam canlarım benim transferim salı günüydü. Dondurulmuş 1 adet 5.gün embriyosu. Hersey güzel geçti yani korktuğum gibi olmadı. Bugünü saymıyorum artık 😊 yarın 3.günüm transferden sonra. 12 gün sonra evde gebelik testi yapıp gel dediler. Hayırlısı 🙏🏼 İnşallah çabalarımız boşa gitmez rabbim herkesin gönlüne göre versin 🙏🏼🧡

Selam canlarım benim transferim salı günüydü. Dondurulmuş 1 adet 5.gün embriyosu. Hersey güzel geçti yani korktuğum gibi olmadı. Bugünü saymıyorum artık 😊 yarın 3.günüm transferden sonra. 12 gün sonra evde gebelik testi yapıp gel dediler. Hayırlısı 🙏🏼 İnşallah çabalarımız boşa gitmez rabbim herkesin gönlüne göre versin 🙏🏼🧡
Hayırlı olsun 🤗 İnşallah bebeginiz tutunur ve güzel haberler verirsiniz darısı da bizim başımıza olur inşallah 💕 Transfer nasıl geçti peki? Bende biraz endişeleniyorum nasıl olacak diye 😊

Merhaba benimde dondurulmuş embriyolarım var aynı merkezde, bugün aradım transfer için 3750 tl, bir de dr muayene ücreti 200 tl. dediler, bana . çok fazla geldi bu miktar??? bütün merkezler böyle mi? zaten tedavi süresince dünya para döküyoruz bir de transfere doğru dürüst bir işlem yapılmadan bu kadar para vermek doğrusu canımı sıktı.
Kusura bakma canım ben bir kaç gündür giremedim işler cok yoğundu. Ama banada bu fiyat bilgilerini verdiler cok fazla bencede ücret. Dondurma cözdürme bakım ilaç parası diyorlar.

Back