- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.021
mantıklıı. o zaman senın rahmın hemen kalınlassın :))))Rahim kalınlaşmasına bağlı bir durumdur o sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mantıklıı. o zaman senın rahmın hemen kalınlassın :))))Rahim kalınlaşmasına bağlı bir durumdur o sanırım
Hahah evet yarın başlayacağım ben kontrolde herşey istediğimiz gibi olursa 1 hafta içinde transfer olur demişlerdi demek 5. Gün yapıyorlar acaba benimde öyle mi olacakAa başladın sanıyorum ben, daha yarin mi üçüncü günün? O yüzden geç dedim bende. Normal o zaman tamam :)
Öyle olur muhtemelen benim test günümde sen transfer olacaksınHahah evet yarın başlayacağım ben kontrolde herşey istediğimiz gibi olursa 1 hafta içinde transfer olur demişlerdi demek 5. Gün yapıyorlar acaba benimde öyle mi olacak
Insallahhhmantıklıı. o zaman senın rahmın hemen kalınlassın :))))
Şaka gibi ya resmen o güne azıcık birşey kaldı böyle yazınca çok heyecanlandım inşallah olumlu sonuç alırsın ya inşallahhhÖyle olur muhtemelen benim test günümde sen transfer olacaksın
Evet çok az kaldı, ınsallah olumlu olurda sana da umut olur bakalimŞaka gibi ya resmen o güne azıcık birşey kaldı böyle yazınca çok heyecanlandım inşallah olumlu sonuç alırsın ya inşallahhh
Ya ben de korkuyorum o igneden, başlamadım daha. Nerde vurduruyorsunuzKızlar iyi akşamlar bugün pregeston iğneye başladım 10.30 da iğnemi vuruldum. Daha önce kullanan var mı bu nasıl bir ağrı oturamıyorum üzerine yağlı bir iğne oldugu için böyle oluyormuş tıkıl oluştu iğne yerinde
Bende korkuyodum hastanede vurdurdum bir saat önce inanın korkutmak amaçlı söylemiyorum hala acıyor ve oturunca daha çok acıyor anlamadımYa ben de korkuyorum o igneden, başlamadım daha. Nerde vurduruyorsunuz
Kaçıncı gün transferin?Bende korkuyodum hastanede vurdurdum bir saat önce inanın korkutmak amaçlı söylemiyorum hala acıyor ve oturunca daha çok acıyor anlamadım
Salı günü çok heyecanlıyımmKaçıncı gün transferin?
Bn de dün basladım proge tan iğneye 3 . Den sonracok acımıyor.önceki deneyimimden biliyorumBende korkuyodum hastanede vurdurdum bir saat önce inanın korkutmak amaçlı söylemiyorum hala acıyor ve oturunca daha çok acıyor anlamadım
Hadi hayırlısı insallah pozitif olurSalı günü çok heyecanlıyımm
İnşallaaah öyle olur sizinkide hayırlısıyla tutunuversinnnBn de dün basladım proge tan iğneye 3 . Den sonracok acımıyor.önceki deneyimimden biliyorum
İnsallaaah sizinkide öyleHadi hayırlısı insallah pozitif olur
Ah ne güzel olur gerçekten hayırlısı olsun inşallah yaEvet çok az kaldı, ınsallah olumlu olurda sana da umut olur bakalim
Geçmiş olsun bende o iğneden korkanlar grubundayim Belki doktor hapını falan verir diyorum.. bu iğnenin saati falan önemli mi yani hastanede istediğiniz an vuruyorlar mı? İnşallah iğnenin acısı bir iki seferden sonra geçer alışırsınız umarımBende korkuyodum hastanede vurdurdum bir saat önce inanın korkutmak amaçlı söylemiyorum hala acıyor ve oturunca daha çok acıyor anlamadım
Hayırlı olsun İnşallah bebeginiz tutunur ve güzel haberler verirsiniz darısı da bizim başımıza olur inşallah Transfer nasıl geçti peki? Bende biraz endişeleniyorum nasıl olacak diyeSelam canlarım benim transferim salı günüydü. Dondurulmuş 1 adet 5.gün embriyosu. Hersey güzel geçti yani korktuğum gibi olmadı. Bugünü saymıyorum artık yarın 3.günüm transferden sonra. 12 gün sonra evde gebelik testi yapıp gel dediler. Hayırlısı İnşallah çabalarımız boşa gitmez rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kusura bakma canım ben bir kaç gündür giremedim işler cok yoğundu. Ama banada bu fiyat bilgilerini verdiler cok fazla bencede ücret. Dondurma cözdürme bakım ilaç parası diyorlar.Merhaba benimde dondurulmuş embriyolarım var aynı merkezde, bugün aradım transfer için 3750 tl, bir de dr muayene ücreti 200 tl. dediler, bana . çok fazla geldi bu miktar??? bütün merkezler böyle mi? zaten tedavi süresince dünya para döküyoruz bir de transfere doğru dürüst bir işlem yapılmadan bu kadar para vermek doğrusu canımı sıktı.