2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Rica ederim canım. Transferin sabah olacaksa kalkınca idrara çıkma böylece çok su içmekten kurtulmuş olursun . Nasıl sıkışık olacağına bağlı :) ben 1 litreye yakın içmiştim. Çok kafana takma rahat ol.
Bak bu aklıma gelmemişti bu da mantıklı 😄 bende 1 lt sıkışık olmama yeter diye düşünüyorum teşekkür ederim öneriler için 🤗

Aynen öyle birsürü duygu aynı anda yaşanıyor fakat bu durum bana ağır geliyor 😔 inşallah sonu güzel olur🙏 Evet benim ilk denemem olacak rabbim kısmet ederse
inşallah tutarda bir daha aynı sıkıntıları yaşamazsın benim 3.deneme olunca umut kalmadı😔 maddi manevi çok zor

inşallah tutarda bir daha aynı sıkıntıları yaşamazsın benim 3.deneme olunca umut kalmadı😔 maddi manevi çok zor
Amin inşallah seninde tutar lütfen umudunu kaybetme😔 bu defa son olacaktır ve bebeğine kavuşacaksındır dua edelim rabbime hayırlısı olsun çok zor bir sınav maddi manevi rabbim kolaylık versin inşallah 😔

Yaa öyle mi sende şuanda rahim dinlendiriyorsun o halde 🤗 umarım buraya pozitif sonuçlarımızıda yazarız 💕 Ben eğer bir aksilik olmazsa mart sonu nisan başı gibi sonuç alırım diye düşünüyorum 😊🎈
Ben de mart sonu transferi nisan başı sonuç inşallah . Dondurulmuş 5.gün embriyosu yerleştirilecek . İlk denemem 11/2019 dış gebelik oldu ve malesef metotreksat aldım ve laparoskopi yapıldı . Erken mi sizce mart ayı transfer için bilen var mı :KK43:

Ben de mart sonu transferi nisan başı sonuç inşallah . Dondurulmuş 5.gün embriyosu yerleştirilecek . İlk denemem 11/2019 dış gebelik oldu ve malesef metotreksat aldım ve laparoskopi yapıldı . Erken mi sizce mart ayı transfer için bilen var mı :KK43:
Aynı zamanlarda transfer olacağız demek benimde 5. Gün embriyosu ilk denemem olacak. Dış gebelik için üzgünüm inşallah birdaha basınıza böyle birşey gelmez erken olduğunu düşünmüyorum üzerinden epey zaman geçmiş ve transferede daha var zaten erken olsaydı doktorun transfer yapmazdı canım

Merhaba ,benim ilk deneyimim olacak martta opu sureci var.nisan da insallah transferimiz olur.Buradan neler yasadiginizi opu da neler hissettiginizi anlatirsaniz cok cok sevinirim❤😊simdiden tesekkurler
Merhaba inşallah ilk denemenizde olumlu sonuç alırsınız benimde ilk denemem şuan rahim dinlendirme aşamasındayım. Opu sonrasından felan bende çok korkuyordum ama gözümde büyümüş sadece. Dayanılır düzeyde birkaç gün regl ağrısı gibi ağrılarım oldu hiçbirşeycik yokmuş korkacak😊 sadece opu günü yürürken bile agrım oluyordu dinlenmem gerekti ama dediğim gibi dayanılır düzeyde. İşlem anında zaten anestezi altında oluyorsun bi uyuyorsun uyandığında odandasın herşey bitmiş serum taktılar ağrı kesici yaptılar benim için opu gayet kolay geçti. Biraz bünye ile alakalı birazda doktorun hassasiyeti ile alakalı opu sonrası acı ağrı oluşu. Umarım seninde kolay geçer 🤗🍃

yeniden merhaba 27 subatta transferim olcak martta ogrenicem sonucu bakalim 🙏senin nasil gidiyor
Merhabaa🤗 ben dinlenme aşamasındayım hâlâ adet bekliyorum 4 mart gibi olacağım sanırım. O zaman transfer hazırlığı başlayacak daha benim çok var anlayacağın 🤔 senin transferine çok az kalmış inşallah güzel geçer herşey 🙏

Ay arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olur. Emeklerimiz boşa gitmesin inşallah 🙏🏻 Ben de nasipse Mart ayında başlıcam insan heyecanlanıyor çok abartmamakla birlikte nar suyu ve ananas rahim kalınlaşmasına iyi geliyormuş 🙏🏻

Ay arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olur. Emeklerimiz boşa gitmesin inşallah 🙏🏻 Ben de nasipse Mart ayında başlıcam insan heyecanlanıyor çok abartmamakla birlikte nar suyu ve ananas rahim kalınlaşmasına iyi geliyormuş 🙏🏻
Çok emek veriyoruz inşallah sonu güzel olur hayırlısı olsun gerçekten 🙏 gercekten çok heyecanlı bir an önce mart gelsin istiyorum 🤗 önerilerinin yanına tranfser sonrası havuç suyu, tuzsuz kabak çekirdeği, avokado, ceviz, badem, kuru dut ve balık ekleyelim bunları tüketmekte rahimi hazırlamaya yardımcı oluyormuş hatta sumaklı soğanı bile duydumda ona emin değilim 😊

Çok emek veriyoruz inşallah sonu güzel olur hayırlısı olsun gerçekten 🙏 gercekten çok heyecanlı bir an önce mart gelsin istiyorum 🤗 önerilerinin yanına tranfser sonrası havuç suyu, tuzsuz kabak çekirdeği, avokado, ceviz, badem, kuru dut ve balık ekleyelim bunları tüketmekte rahimi hazırlamaya yardımcı oluyormuş hatta sumaklı soğanı bile duydumda ona emin değilim 😊
Amin inşallah 🙏🏻 Ayy inşallah burdan güzel haberler veririz sağlıkla kucağımızda olur 😍🙏🏻 Öneriler için teşekkürler dikkate alıcamm

Merhaba, ben de araniza katılmak istedim.
Salı günü opu oldu. Dün 1.gündü 6 tane yumurta döllenmiş. Daha yolun başındalar bakalım kaç tanesi dondurulacak. Mart adeti ile insallah transfer sürecim baslayacak. Tahminim mart sonu nisan başı gibi transfer sonucunu öğrenirim. Inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alır ve hamile oluruz. 💕

Merhaba bende aranıza katılmak istedim benimde taransfer Mart başı olucak galiba estrofeme başladım salı günü dondurulmuş embriyo transferi olucak ilk tedavimden kalan dondurulmuş embriyo 6 gün embriyosu 3 denemem olucak umutlarım biraz tükendi ilk ikisinde yattım hiç bişi yapmadım ama bunda yatmicam gezicem tozucam öyle bir karar aldım hakkımızda hayırlısı hepimiz için

X