- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.701
Aminnnnn canim insalllah❤❤Aslında bana zaman zor geçiyor gibi oluyor da dönüp arkaya bakınca ne ara geçti zaman diyorumBöyle diye diye alacağız bebegimizi inşallah kucağımıza. Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin ❤
Aynen oyle yapmak lazim cnm Inşallah yara olmadan atlatiriz bizde o dönemiEn çok öneri doğumdan 1 ay önce kremlemeye başlamak gerektiği üzerine gelmişti istersen sen de öyle yap ona rağmen yara olursa öyle alırsın kapakları. Lansinoh marka krem çok tavsiye ediliyor
Ilk başta düşündüm almayı ama yorumlar ıyi degil diye vazgeçtim ama önceden krem sürmek daha mantıklıEn çok öneri doğumdan 1 ay önce kremlemeye başlamak gerektiği üzerine gelmişti istersen sen de öyle yap ona rağmen yara olursa öyle alırsın kapakları. Lansinoh marka krem çok tavsiye ediliyor
Tecrübe etmiş anneler kesinlikle öneriyor önceden krem sürmeyi çok faydasını görmüşler inşallah biz de görürüzIlk başta düşündüm almayı ama yorumlar ıyi degil diye vazgeçtim ama önceden krem sürmek daha mantıklı
Inşallah yaa 1 ay önceden mi başlamışlar sürmeyeTecrübe etmiş anneler kesinlikle öneriyor önceden krem sürmeyi çok faydasını görmüşler inşallah biz de görürüz
Evet 1 ay önceden hergün sürmüşler canım. Ben de o şekilde yapacağım inşallahInşallah yaa 1 ay önceden mi başlamışlar sürmeye
Çok şükür yarıladık valla ıyim ben sadece sıcaklar zorluyor onun dışında bir sorunum yok biz erkek bebek bekliyoruz ismi aybars olcakMerhabalar nasılsınız , uzun zaman oldu yazmayalı, gününüz nasıl geçiyor , yolu yarıladık çok şükürisim kararı verdiniz mi
Yıkamadan olmaz zaten bebek deterjanları var onlardan alıp yıkıcam bendeAynen hem yıkamak lazım hem de Pandemiden dolayı sanırım siparişlerde gecikme yaşanabiliyormuş o yüzden çok da gecikmemek lazım ama ben yine de 7 ay bitsin diyorum alışveriş için
Rabbım hayırlısıyla kucağimıza almayı nasip etsinÇok şükür yarıladık valla ıyim ben sadece sıcaklar zorluyor onun dışında bir sorunum yok biz erkek bebek bekliyoruz ismi aybars olcak
Yıkamadan olmaz zaten bebek deterjanları var onlardan alıp yıkıcam bende
Amiin insallahRabbım hayırlısıyla kucağimıza almayı nasip etsin
Ayran iç kuzum bende de şeker,çikolata etki etmemişti bir arkadaşım ayran iç demişti içip girdim kıpır kıpırdıYedim aslında ama işe yaramadı malesef yapazartesi gideceğim tekrar. Bu seferde tatlı değil de ekşi birşey mi yesem diyorum
Hadii yaaaAyran iç kuzum bende de şeker,çikolata etki etmemişti bir arkadaşım ayran iç demişti içip girdim kıpır kıpırdı
Çikolata erkek bebeklere etki etmiyor demişti arkadaşım bence seninki erkek demişti erkek de çıktı belki doğrudur seninde erkektirHadii yaaaay hadi deniyim onu yarın unutmazsam çikolatada uyudu benimki çünkü
Öyle mii bakalım yarın göreceğiz nasipseÇikolata erkek bebeklere etki etmiyor demişti arkadaşım bence seninki erkek demişti erkek de çıktı belki doğrudur seninde erkektir
Yaa bana da 10 hafta da erkeğe benzio dediler 14 hafta da gittiğimde havaya işiyordu kesin erkek demiştiÖyle mii bakalım yarın göreceğiz nasipsedoktor 10+5te erkeğe benziyor demişti zaten ama geçen hafta kontrolde ne desem yanıltmış olurum göremiyorum demişti
Yaaa ciddi misin hahahaYaa bana da 10 hafta da erkeğe benzio dediler 14 hafta da gittiğimde havaya işiyordu kesin erkek demişti
Ayranı ilkdefa duydum benimde süt içtiğim zaman çok hareketleniyoAyran iç kuzum bende de şeker,çikolata etki etmemişti bir arkadaşım ayran iç demişti içip girdim kıpır kıpırdı
Ay bugün benimki bir uyudu bir uyuduAyranı ilkdefa duydum benimde süt içtiğim zaman çok hareketleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?