2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Valla ben bittu diyebilirim birde ne alirsaniz yikayin elde olsa bile heryer hastalik. Benim 29 bitti 30 a merhaba

Aynen hem yıkamak lazım hem de Pandemiden dolayı sanırım siparişlerde gecikme yaşanabiliyormuş o yüzden çok da gecikmemek lazım ama ben yine de 7 ay bitsin diyorum alışveriş için

Aynen hem yıkamak lazım hem de Pandemiden dolayı sanırım siparişlerde gecikme yaşanabiliyormuş o yüzden çok da gecikmemek lazım ama ben yine de 7 ay bitsin diyorum alışveriş için
Siz bilirsiniz canim ben 7 in icinde yarisini yaptim utu baya zorladi beni.ayri yika ayri utule.ivir ziviri cok ugrastirdi.hepimize Rabbim kolay hamilelik ve kolay dogumlar nasip etsin.sag salim kucagimiza alalm insallah❤❤❤

Ya birşey sorcam şu gümüş göğüs kapakları ile ne dusunuyorsunuz bir faydası olurmu acaba alsak yara olmasın dan korkuyorum cunki çok zor yaşayanlar anlatıyorda alımı almimi bilemedim

Allahim bu topiğe yazan azıcık kişi kaldı ama doğum muhabbetleri olması beni çok mutlu ediyor
Ben de o günleri görürüm inşallah

Canimm nasılsın yaptırdın mi ikili testi
Evet kuzum cuma günü devlette yaptıracaktım bazı sorunlar cıktı yaptırmadım bugün kendi doktoruma gittim ikili için ense kalınlığı burnu falan normal görünüyor dedi. Geçen defa erkeğe benzetmişti ama şuan göremiyorum çok kararsız kaldım ne desem yanıltmış olurum dedi. Hatta biraz gez gel birdaha bakalım dedi, yine göstermedi haftaya gel tekrar bakalım görürüz kesin dedi. Çok heyecanlıyım ❤ kasık ağrılarım oluyordu daha önce enfeksiyon çıkmıştı bugün bir de idrar tahlili verdim enfeksiyon mu var yine diye sen nasılsın bebiş nasıl ❤

Ayy kiz mi acaba sevindim iyi cikmasina sonuçların. Enfeksiyon bende de var zor geciyo ,genelde oluyor gebelerde.
Ben iyiyim bebekte iyi, hazırlıklara başladık yavaş yavaş

Ayy kiz mi acaba sevindim iyi cikmasina sonuçların. Enfeksiyon bende de var zor geciyo ,genelde oluyor gebelerde.
Ben iyiyim bebekte iyi, hazırlıklara başladık yavaş yavaş
Bilemiyorum kii Ne kadar kendimi alıştırmadım erkeğe desem de bugün doktor kararsız kaldım deyince erkeğe alıştığımı anladım halbuki içimizden kız geçiyordu hayırlısı olsun kız olursa ona da alışırım
Aslında idrarda yanma falan yok ama daha önce de yoktu ona rağmen çıkmıştı. Bugün kasık ağrılarım devam ediyor deyince test yapalım yoksa bebekten mi enfeksiyondan mı hep arada kalacağız dedi doktorum.
Oyy maşallah yaa ❤ en tatlı telaşlar

Canim benimki de gostermedi cikolata yedinmi giderken ben yedim oyle gordu doktr erkek oldugunu.

Dün okudum ayrı ayrı iki kişiye doktoru yada hemşiresi bilmiyorum demiş ki ultrason öncesi çikolata ye sonra ayran iç demiş ilk defa duydum böyle birşey. Ben deneyeceğim
Bizim.bebekler nazli canim.sen bitter ye soyle sirani beklerken doner kuzucuk insallah ❤❤❤bana erkek gibi geldi hadi bakalim saglikli olsun da canim

Bizim.bebekler nazli canim.sen bitter ye soyle sirani beklerken doner kuzucuk insallah ❤❤❤bana erkek gibi geldi hadi bakalim saglikli olsun da canim
Tamamdır kuzum öyle yaparım ❤ Bakalım neymiş haftaya göreceğiz dediğin gibi nazlı bizim minikler Herşeyden önce sağlık

Aynen kuzum bekliyoruz guzel haberlerini zaman cabucak geciyo ben 30 icindeyim zaman nasil geciyo bide sag salim kucagimiza alalim insallah❤❤
Aslında bana zaman zor geçiyor gibi oluyor da dönüp arkaya bakınca ne ara geçti zaman diyorum Böyle diye diye alacağız bebegimizi inşallah kucağımıza. Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…