- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.681
Valla ben bittu diyebilirim birde ne alirsaniz yikayin elde olsa bile heryer hastalik. Benim 29 bitti 30 a merhaba
Siz bilirsiniz canim ben 7 in icinde yarisini yaptim utu baya zorladi beni.ayri yika ayri utule.ivir ziviri cok ugrastirdi.hepimize Rabbim kolay hamilelik ve kolay dogumlar nasip etsin.sag salim kucagimiza alalm insallahAynen hem yıkamak lazım hem de Pandemiden dolayı sanırım siparişlerde gecikme yaşanabiliyormuş o yüzden çok da gecikmemek lazım ama ben yine de 7 ay bitsin diyorum alışveriş için
Sıcaklarda uğraşmak zor gerçektenSiz bilirsiniz canim ben 7 in icinde yarisini yaptim utu baya zorladi beni.ayri yika ayri utule.ivir ziviri cok ugrastirdi.hepimize Rabbim kolay hamilelik ve kolay dogumlar nasip etsin.sag salim kucagimiza alalm insallah❤❤❤
Ya birşey sorcam şu gümüş göğüs kapakları ile ne dusunuyorsunuz bir faydası olurmu acaba alsak yara olmasın dan korkuyorum cunki çok zor yaşayanlar anlatıyorda alımı almimi bilemedim
Canimm nasılsın yaptırdın mi ikili testiAllahim bu topiğe yazan azıcık kişi kaldı ama doğum muhabbetleri olması beni çok mutlu ediyor
Ben de o günleri görürüm inşallah
Evet kuzum cuma günü devlette yaptıracaktım bazı sorunlar cıktı yaptırmadım bugün kendi doktoruma gittim ikili içinCanimm nasılsın yaptırdın mi ikili testi
Ayy kiz mi acabaEvet kuzum cuma günü devlette yaptıracaktım bazı sorunlar cıktı yaptırmadım bugün kendi doktoruma gittim ikili içinense kalınlığı burnu falan normal görünüyor dedi. Geçen defa erkeğe benzetmişti ama şuan göremiyorum çok kararsız kaldım ne desem yanıltmış olurum dedi. Hatta biraz gez gel birdaha bakalım dedi, yine göstermedi haftaya gel tekrar bakalım görürüz kesin dedi. Çok heyecanlıyım ❤ kasık ağrılarım oluyordu daha önce enfeksiyon çıkmıştı bugün bir de idrar tahlili verdim enfeksiyon mu var yine diye sen nasılsın bebiş nasıl ❤
Bilemiyorum kiiAyy kiz mi acabasevindim iyi cikmasina sonuçların. Enfeksiyon bende de var zor geciyo ,genelde oluyor gebelerde.
Ben iyiyim bebekte iyi, hazırlıklara başladık yavaş yavaş
Bende cok kararsız kaldım kimi çok iyi diyo kimi bir işe yaramıyor diyoYorumlarına baktım da memnun kalmayan hiçbir işe yaramıyor diyen çok olmuş
En çok öneri doğumdan 1 ay önce kremlemeye başlamak gerektiği üzerine gelmişti istersen sen de öyle yap ona rağmen yara olursa öyle alırsın kapakları. Lansinoh marka krem çok tavsiye ediliyorBende cok kararsız kaldım kimi çok iyi diyo kimi bir işe yaramıyor diyo
Canim benimki de gostermedi cikolata yedinmi giderken ben yedim oyle gordu doktr erkek oldugunu.Evet kuzum cuma günü devlette yaptıracaktım bazı sorunlar cıktı yaptırmadım bugün kendi doktoruma gittim ikili içinense kalınlığı burnu falan normal görünüyor dedi. Geçen defa erkeğe benzetmişti ama şuan göremiyorum çok kararsız kaldım ne desem yanıltmış olurum dedi. Hatta biraz gez gel birdaha bakalım dedi, yine göstermedi haftaya gel tekrar bakalım görürüz kesin dedi. Çok heyecanlıyım ❤ kasık ağrılarım oluyordu daha önce enfeksiyon çıkmıştı bugün bir de idrar tahlili verdim enfeksiyon mu var yine diye sen nasılsın bebiş nasıl ❤
Yedim aslında ama işe yaramadı malesef yaCanim benimki de gostermedi cikolata yedinmi giderken ben yedim oyle gordu doktr erkek oldugunu.
Yok canim eksi de hic donmezYedim aslında ama işe yaramadı malesef yapazartesi gideceğim tekrar. Bu seferde tatlı değil de ekşi birşey mi yesem diyorum
Dün okudum ayrı ayrı iki kişiye doktoru yada hemşiresi bilmiyorum demiş ki ultrason öncesi çikolata ye sonra ayran iç demişYok canim eksi de hic donmezherkes bana cikolata ye demisti ise yaramisti
Bizim.bebekler nazli canim.sen bitter ye soyle sirani beklerken doner kuzucuk insallah ❤❤❤bana erkek gibi geldi hadi bakalim saglikli olsun da canimDün okudum ayrı ayrı iki kişiye doktoru yada hemşiresi bilmiyorum demiş ki ultrason öncesi çikolata ye sonra ayran iç demişilk defa duydum böyle birşey. Ben deneyeceğim
Tamamdır kuzum öyle yaparım ❤ Bakalım neymiş haftaya göreceğiz dediğin gibi nazlı bizim miniklerBizim.bebekler nazli canim.sen bitter ye soyle sirani beklerken doner kuzucuk insallah ❤❤❤bana erkek gibi geldi hadi bakalim saglikli olsun da canim
Aynen kuzum bekliyoruz guzel haberlerini zaman cabucak geciyo ben 30 icindeyim zaman nasil geciyo bide sag salim kucagimiza alalim insallah❤❤Tamamdır kuzum öyle yaparım ❤ Bakalım neymiş haftaya göreceğiz dediğin gibi nazlı bizim miniklerHerşeyden önce sağlık
Aslında bana zaman zor geçiyor gibi oluyor da dönüp arkaya bakınca ne ara geçti zaman diyorumAynen kuzum bekliyoruz guzel haberlerini zaman cabucak geciyo ben 30 icindeyim zaman nasil geciyo bide sag salim kucagimiza alalim insallah❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?