2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Hayırlı evlat olsun canım Allah isteyen herkese de nasip etsin Bize de sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin

Kizlar 80 tl ye aldim.3 lu takimlar 210 ile 420 lira cok para geldi bana.iki tane de boydan siyah elbise tarzi hem luohusalik hem gundelik icin aldim toplam 160 tuttu bi hirka giyerim tamamdr

Eklentiler

• 20200907_162307.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 17
Yaa kız demek masallah ona cokk sevindim, hayırlı olsun canim

Kızlar hep sizi takip ettim hep yazdım Marttan berri bi çoğunuzla konuştuk bende sonunda transfer olabileceğim galiba doktorum 16/19 eylül arası planlıyor transferi . Cuma günü rahim kalınlığı uygunsa prolutex başlaracak cumartesi geceside türkiyeye geliyorum burada ilaçları bulmam zorlaşıyor . Dualarınıza ekleyin beni lütfen

Allah hayırlı evlat etsin inşallah Canım

Inşallah hakkınızda hayırlısı olsun sizde bu güzel duyguyu yaşarsınız sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız

Hadi inşallah pozitif haberle dönersin

Öncelikle Allah gönlüne göre versin ama değişebilir bence o yüzden fazla odaklanma şimdilik bence
Doktorum cinsiyet tahmini yaparken biz sevinince durduruyordu hayır tahmin sadece kaptırmayın kendinizi diyordu ama en son görüşünde artık kaptıralım mı dedim tamam biraz kaptırın dedi ona güvendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…