- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.721
Hayırlı evlat olsun canım Allah isteyen herkese de nasip etsinAy bugün benimki bir uyudu bir uyudune çikolata yiyebildim ne ayran içebildim unuttum. Ultrasonda uyudu göstermedi doktor az dolaş birdaha bakalım dedi o ara vişne suyu içtim poğaça yedim ama bebiş de tık yok uyuyordu hâlâ zar zor gördü doktor. 10+5te erkek gibi demişti ama bugün yüksek ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedi. Kızım oluyor oleyyy ❤
Amiin canım benim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahHayırlı evlat olsun canım Allah isteyen herkese de nasip etsinBize de sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Bana 12de büyük ihtimalle kız dedi 14te erkek dediYaaa ciddi misin hahahabenimkide değişmez o zaman yaa
Bana 12de büyük ihtimalle kız dedi 14te erkek dediSonra zaten her gittiğimizde gösterdi pipisini oğlum
Kagan kocatepe dahil butun doktorlar 16 17 haftadan sonra degismez cinsiyet dedi kizlar hayirli saglikli bebeler olsun insallah❤❤Amiin canım benim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah❤
Güle güle giymek nasip olur inşallahKizlar 80 tl ye aldim.3 lu takimlar 210 ile 420 lira cok parageldi bana.iki tane de boydan siyah elbise tarzi hem luohusalik hem gundelik icin aldim toplam 160 tuttu bi hirka giyerim tamamdr
Sagol canim Allah razi olsn❤Güle güle giymek nasip olur inşallah
Yaa kız demek masallah ona cokk sevindim, hayırlı olsun canimAy bugün benimki bir uyudu bir uyudune çikolata yiyebildim ne ayran içebildim unuttum. Ultrasonda uyudu göstermedi doktor az dolaş birdaha bakalım dedi o ara vişne suyu içtim poğaça yedim ama bebiş de tık yok uyuyordu hâlâ zar zor gördü doktor. 10+5te erkek gibi demişti ama bugün yüksek ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedi. Kızım oluyor oleyyy ❤
Çok teşekkür ederiiimmYaa kız demek masallah ona cokk sevindim, hayırlı olsun canim
Kızlar biraz şüpheli oluyo değişebilir zor görmüşya bide, ama ınsallah degismezÇok teşekkür ederiiimm
Bu saatten sonra değişmez dimii
Canim kac haftalik oldunÇok teşekkür ederiiimm
Çok teşekkür ederiiimm
Allah hayırlı evlat etsin inşallah CanımAy bugün benimki bir uyudu bir uyudune çikolata yiyebildim ne ayran içebildim unuttum. Ultrasonda uyudu göstermedi doktor az dolaş birdaha bakalım dedi o ara vişne suyu içtim poğaça yedim ama bebiş de tık yok uyuyordu hâlâ zar zor gördü doktor. 10+5te erkek gibi demişti ama bugün yüksek ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedi. Kızım oluyor oleyyy ❤
Inşallah hakkınızda hayırlısı olsun sizde bu güzel duyguyu yaşarsınız sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınızKızlar hep sizi takip ettim hep yazdımMarttan berri bi çoğunuzla konuştuk bende sonunda transfer olabileceğim galiba doktorum 16/19 eylül arası planlıyor transferi . Cuma günü rahim kalınlığı uygunsa prolutex başlaracak cumartesi geceside türkiyeye geliyorum burada ilaçları bulmam zorlaşıyor . Dualarınıza ekleyin beni lütfen
Hadi inşallah pozitif haberle dönersinKızlar hep sizi takip ettim hep yazdım ♥ Marttan berri bi çoğunuzla konuştukbende sonunda transfer olabileceğim galiba doktorum 16/19 eylül arası planlıyor transferi . Cuma günü rahim kalınlığı uygunsa prolutex başlaracak cumartesi geceside türkiyeye geliyorum burada ilaçları bulmam zorlaşıyor . Dualarınıza ekleyin beni lütfen
Erkekti kız oldu şimdi birdaha erkek derse falan düşüp bayılırımKızlar biraz şüpheli oluyo değişebilir zor görmüşya bide, ama ınsallah degismez
Doktorum cinsiyet tahmini yaparken biz sevinince durduruyordu hayır tahmin sadece kaptırmayın kendinizi diyorduÖncelikle Allah gönlüne göre versin ama değişebilir bence o yüzden fazla odaklanma şimdilik bence
Amiin Allah razı olsun ❤Allah hayırlı evlat etsin inşallah Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?