• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

En çok öneri doğumdan 1 ay önce kremlemeye başlamak gerektiği üzerine gelmişti istersen sen de öyle yap ona rağmen yara olursa öyle alırsın kapakları. Lansinoh marka krem çok tavsiye ediliyor🌸
Ilk başta düşündüm almayı ama yorumlar ıyi degil diye vazgeçtim ama önceden krem sürmek daha mantıklı

Merhabalar nasılsınız , uzun zaman oldu yazmayalı, gününüz nasıl geçiyor , yolu yarıladık çok şükür 😀 isim kararı verdiniz mi😍
Çok şükür yarıladık valla ıyim ben sadece sıcaklar zorluyor onun dışında bir sorunum yok biz erkek bebek bekliyoruz ismi aybars olcak

Çikolata erkek bebeklere etki etmiyor demişti arkadaşım bence seninki erkek demişti erkek de çıktı belki doğrudur seninde erkektir 😅
Öyle mii bakalım yarın göreceğiz nasipse 😁 doktor 10+5te erkeğe benziyor demişti zaten ama geçen hafta kontrolde ne desem yanıltmış olurum göremiyorum demişti 😁

Öyle mii bakalım yarın göreceğiz nasipse 😁 doktor 10+5te erkeğe benziyor demişti zaten ama geçen hafta kontrolde ne desem yanıltmış olurum göremiyorum demişti 😁
Yaa bana da 10 hafta da erkeğe benzio dediler 14 hafta da gittiğimde havaya işiyordu kesin erkek demişti 😂

Ayranı ilkdefa duydum benimde süt içtiğim zaman çok hareketleniyo
Ay bugün benimki bir uyudu bir uyudu 😂😂 ne çikolata yiyebildim ne ayran içebildim unuttum. Ultrasonda uyudu göstermedi doktor az dolaş birdaha bakalım dedi o ara vişne suyu içtim poğaça yedim ama bebiş de tık yok uyuyordu hâlâ 😂 zar zor gördü doktor. 10+5te erkek gibi demişti ama bugün yüksek ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedi. Kızım oluyor oleyyy😍

Back