• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ay bugün benimki bir uyudu bir uyudu 😂😂 ne çikolata yiyebildim ne ayran içebildim unuttum. Ultrasonda uyudu göstermedi doktor az dolaş birdaha bakalım dedi o ara vişne suyu içtim poğaça yedim ama bebiş de tık yok uyuyordu hâlâ 😂 zar zor gördü doktor. 10+5te erkek gibi demişti ama bugün yüksek ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedi. Kızım oluyor oleyyy😍
Hayırlı evlat olsun canım Allah isteyen herkese de nasip etsin 🤲🏻 Bize de sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin 🥰

Kizlar 80 tl ye aldim.3 lu takimlar 210 ile 420 lira cok para 🙈geldi bana.iki tane de boydan siyah elbise tarzi hem luohusalik hem gundelik icin aldim toplam 160 tuttu bi hirka giyerim tamamdr🤪

Eklentiler

• 20200907_162307.jpg
    20200907_162307.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 16
Ay bugün benimki bir uyudu bir uyudu 😂😂 ne çikolata yiyebildim ne ayran içebildim unuttum. Ultrasonda uyudu göstermedi doktor az dolaş birdaha bakalım dedi o ara vişne suyu içtim poğaça yedim ama bebiş de tık yok uyuyordu hâlâ 😂 zar zor gördü doktor. 10+5te erkek gibi demişti ama bugün yüksek ihtimalle kız olduğunu düşünüyorum dedi. Kızım oluyor oleyyy😍
Yaa kız demek masallah ona cokk sevindim, hayırlı olsun canim 😍😍😍

Kızlar hep sizi takip ettim hep yazdım ♥️ Marttan berri bi çoğunuzla konuştuk 🥰 bende sonunda transfer olabileceğim galiba 😬 doktorum 16/19 eylül arası planlıyor transferi . Cuma günü rahim kalınlığı uygunsa prolutex başlaracak 🥰 cumartesi geceside türkiyeye geliyorum burada ilaçları bulmam zorlaşıyor . Dualarınıza ekleyin beni lütfen 🙏

Allah hayırlı evlat etsin inşallah Canım

Kızlar hep sizi takip ettim hep yazdım ♥️ Marttan berri bi çoğunuzla konuştuk 🥰 bende sonunda transfer olabileceğim galiba 😬 doktorum 16/19 eylül arası planlıyor transferi . Cuma günü rahim kalınlığı uygunsa prolutex başlaracak 🥰 cumartesi geceside türkiyeye geliyorum burada ilaçları bulmam zorlaşıyor . Dualarınıza ekleyin beni lütfen 🙏
Inşallah hakkınızda hayırlısı olsun sizde bu güzel duyguyu yaşarsınız sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız

Kızlar hep sizi takip ettim hep yazdım ♥ Marttan berri bi çoğunuzla konuştuk 🥰 bende sonunda transfer olabileceğim galiba 😬 doktorum 16/19 eylül arası planlıyor transferi . Cuma günü rahim kalınlığı uygunsa prolutex başlaracak 🥰 cumartesi geceside türkiyeye geliyorum burada ilaçları bulmam zorlaşıyor . Dualarınıza ekleyin beni lütfen 🙏
Hadi inşallah pozitif haberle dönersin 🤲🏻

Öncelikle Allah gönlüne göre versin ama değişebilir bence o yüzden fazla odaklanma şimdilik bence 😁
Doktorum cinsiyet tahmini yaparken biz sevinince durduruyordu hayır tahmin sadece kaptırmayın kendinizi diyordu😁 ama en son görüşünde artık kaptıralım mı dedim tamam biraz kaptırın dedi ona güvendim 😂😂

Back