- 21 Mart 2018
- 3.731
- 13.879
- 208
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #9.741
İnşallah kuzum Sonucu beklemek zor olacak biliyorum şimdidenHadi inşallah pozitif haberle dönersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum Sonucu beklemek zor olacak biliyorum şimdidenHadi inşallah pozitif haberle dönersin
Doktorum cinsiyet tahmini yaparken biz sevinince durduruyordu hayır tahmin sadece kaptırmayın kendinizi diyordu ama en son görüşünde artık kaptıralım mı dedim tamam biraz kaptırın dedi ona güvendim
İnşallah iyi bilmiştirO zaman doktor daha iyi bilir tabi ki
Daha erken cinseyete canim.17 e kadar ikisine hazir ol.oncelikle saglikli olur canim insallah❤❤❤14+3 kuzum şuan
Amin canım herşeyden önce sağlık ❤Daha erken cinseyete canim.17 e kadar ikisine hazir ol.oncelikle saglikli olur canim insallah❤❤❤
Doktor bana 12.hafta erkek dedi öylede oldu doktordan doktora fark ediyordur tabi tecrübe tabiDaha erken cinseyete canim.17 e kadar ikisine hazir ol.oncelikle saglikli olur canim insallah❤❤❤
Benimki de basta erkek dedi erken zamanda doktorla alakasi yok .bacagi acip gostermeyen oluyo gosterip anlasilmayan butun doktrla kagan kocatepe dahil 17 haftada oncesi hep net olmaz karisir diyorlarDoktor bana 12.hafta erkek dedi öylede oldu doktordan doktora fark ediyordur tabi tecrübe tabi
Benimki de basta erkek dedi erken zamanda doktorla alakasi yok .bacagi acip gostermeyen oluyo gosterip anlasilmayan butun doktrla kagan kocatepe dahil 17 haftada oncesi hep net olmaz karisir diyorlar
Aynen oyle canim.bebeklerin cinsiyetinin de bi zamani var bunun doktorn deneyimle alakasi yok.Aynen öyle benim doktorum da hem deneyimli hem ultrason cihazı çok iyi ama 12. Haftada büyük ihtimalle kız dedi 14. Haftada erkek dedi, hatta ben kesin mi bu sefer dedim 19. Haftaya kadar kesin diyemeyiz dedi, o yüzden ben sonraki randevuyu 19.haftaya alıp kesin erkek olduğunu öğrenmiştim
Ben mustela kullanıyorum oda çok güzel kaşıntım olunca özellikle sürüyorum kaşıntıyı kesiyor şuana kadar çatlak olmadi insallh son aydada da olmazKızlar karın bölgenizde nemlendirici olarak ne sürüyorsunuz ben farmasinin aynısefa yağı krem balsamını kullanıyorum, vazelin gibi aşırı yağlı tutuyor cildi ama başka öneriniz varsa öğrenmek isterim
Sagol canim bu sayfada ilk hamile kalanlardan biri oldugum icin ilk dogum nasipse bana olacak.guzel haberler veririm size insallah simdilik oglusum ters duruyor aslinda hep terstibu yuzden boyle giderse sezeryan olursun dedi doktor bakalim cumaya kontrol var bebek donmusmu acaba❤Maşallah Yahrenayy inşallah kolay doğum gerçekleşir de bize yazar umut olursun Biz daha 29. Haftadayız ama artık bebeğin büyümesi hareketlenmesiyle doğuma az kaldığını hissediyorum heyecanlanıyorum Allah hepimize bebeğinizi kucağımıza alacağımız o güzel günü kolaylıkla nasip etsin ❤
Alışverişinizi nasıl yaptınız peki neler aldınız
Valla canim benim.alisverisi annemler yapti bizde anne tarafi yapiyo.besiginden hastane cantasi puseti ana kucagi kiyafetleri hep alindi utuledim yijadim 7 ayda ypmstim iyiki yapmsim su aralar heo halsizim kendime gecelikde aldim sadce biberon bez falan kaldi ufak seyler onlarin bi iki haftaya alirim.sizler neler aldnzMaşallah Yahrenayy inşallah kolay doğum gerçekleşir de bize yazar umut olursun Biz daha 29. Haftadayız ama artık bebeğin büyümesi hareketlenmesiyle doğuma az kaldığını hissediyorum heyecanlanıyorum Allah hepimize bebeğinizi kucağımıza alacağımız o güzel günü kolaylıkla nasip etsin ❤
Alışverişinizi nasıl yaptınız peki neler aldınız
Ben de ufak tefek alışverişine falan başladım hastane çıkışı falan aldım beşiği puseti falan alacağız işte. Senin haftana gelene kadar inşallah bizimki de biter bakalım Benimki de büyük ihtimalle sezeryan olacakValla canim benim.alisverisi annemler yapti bizde anne tarafi yapiyo.besiginden hastane cantasi puseti ana kucagi kiyafetleri hep alindi utuledim yijadim 7 ayda ypmstim iyiki yapmsim su aralar heo halsizim kendime gecelikde aldim sadce biberon bez falan kaldi ufak seyler onlarin bi iki haftaya alirim.sizler neler aldnz
Aaa neden hayirlisi sagliklisi neyse o olsun canim yeterki saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi insallah❤Ben de ufak tefek alışverişine falan başladım hastane çıkışı falan aldım beşiği puseti falan alacağız işte. Senin haftana gelene kadar inşallah bizimki de biter bakalım Benimki de büyük ihtimalle sezeryan olacak
Evet günler azalıyor hem korku hem sevinç karışık duygular icindeyim bebek odasını yapımiya çalışıyoruz çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah32 haftaya merhaba diyerek sizede gunaydin diyorum.kac haftalik oldunuz kizlar yazin bakalim .zaman daraliyor❤
Amin insallah❤ kizlar cinsiyetler belli oldumuEvet günler azalıyor hem korku hem sevinç karışık duygular icindeyim bebek odasını yapımiya çalışıyoruz çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah