2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Sevinc gozyaslari.Rabbim tamamina erdirsin.canim merkeze gidenw kadar pek telefon eline alma.bana bebisin kalp atisi icin az kullan dwmisti.belki faydasi olur diye yaziyoeum.hadi iyi gecelr twkrar hayirli olsun kuzum
Amiiin, aynen öyle kuzum Aa öyle mi dediler dikkat etmeye çalışacağım inşallah teşekkür ederim iyi geceler

Hayirli olsun canim ben hamile kaldigimda 63 kg idim sonra kusmalar baslayinca 57 dustum.gecen hafta 63 olmusum bakalim be de alirim galiba.kac haftalik senin benim 21 icindeyiz

Canım ben de 18. haftadayım hiç bulantı kusmam olmadı diye sürekli yedim ve daha şimdiden 4 kilo almışım, fazla kilo almaktan korkuyorum ama ne yapalım sağlık olsun

3 4 soruyu geçerse cevap vermem ama bak ay kuzucum yaa istediğin kadar sorabilirsin aklına ne gelirse sorabilirsinn
canım birincisi eşinin değerleri tam olarak nasıldı benim eşimle kıyaslayacamda
ikincisi cem hoca sana hangi vitaminleri verdi transferden önce veya tüp bebek esnasında
üçüncüsü hangi testleri yapıp gitmek gerek
birde en önemlisi yumurta kontrolüne kendimi giriyor asistanlarmı
şimdilik aklıma gelen bunlar

Başlıyorum öyleyse
Eşimin değerleri ilk 2 testte sayı 4 milyon ileri hareket 0 morfoloji 0 çıktı tabi 2 test arasında baya vitaminlere ve bitkisel şeylere abandık ama değişim olmadı. 3 testte sperm 6 milyon cıktı ama ileri hız ve morfoloji yine 0 dı. Bu şekilde başladık tüp bebeğe.. Cem hoca eşimi ürolojiye yönlendirmedi bile gerek yok bu aşılmaz bir sorun değil allah izin verirse tıbben sorun yok şansınız yüksek dedi ben vitamin kullanıyordum elimde var diye devam et dedi fakat bitince pregnomarin verdi onu kullandım. Şuan gebelik oluşunca gebeler için olan bir vitaminim vardı ona başladım doktorumun verdiği bitmişti tam
Cem bey yumurta kontrolüne herzaman kendi giriyor bahçecide tüm doktorlar bu şekilde, takipleri kendisi yapıyor. Opu günümde şehir dışındaydı malesef programı denk geldi ebru hanım opu yaptı ama hiç üzülmedim hepsi birbirinden tecrübeli oraya giderken elimizde tüm hormon testlerimiz benim hsg filmim eşimin sperm testleri vardı kuzum. Doktor tedaviye başlamadan hemen önce birkaç test daha istiyor yazarım onları da eğer istersen

Yaaa ben sana kıyamam bak nasılda üşenmeden uzun uzun yazmış..
Allah razı olsun kuzum.. meleğini sağlıkla kucağına al inşallah
ve dipnot.. bana aşırı UMUD oldun... çünkü biz 1 sene uğraştık 4 milyondan yukarı çıkmadık
son 3 aydır sayımız 15 milyon oldu.. morfolojimiz 1 oldu ama malesef ileri hızımız yok.. yavaş ileri hızımız var ama o tüp bebekte geçerlidir diye umud ediyorum.. ayy şuan aşırı sevindim demek ki morfolojinin önemi yok tüpte.. oluyor demek ki.. gözlerim doldu ya
yasnaz var tanıyormusun.. kuzucum benm kıyamam ona.. oda baya baya kahrımı çekti.. bende kopya çektim onun kullandığı vitaminlerden aldım geçen gün bence hangi vitamin olursa olsun sanırım ters etkisi yok devam ettiriyor vitaminlere diye anladım :)
yaa evet hangi tahlilleri istediğini merak ediyorum çünkü hazırlıklı gitmek istiyorum eğer oraya gideceksem

Hiiç üşenmem kuzum ben bu yola çıkarken çok fazla araştırdım sordum soruşturdum hâlâ bile öyleyim yasnazı tanıyorum o da sağolsun bana birsürü bilgi vermişti Allah razı olsun inşallah o da mutluluğa kavuşacak ❤ Gördün işte bizi kuzum o yüzden hiiiç takılma allahın izniyle olacak inanıyorum bizimde yerinde hareketli %16 çıkmıştı normalde yerinde hareketli ve ileri hızlı spermlerin %50den fazla olması gerekiyor bizde ileri hiç yoktu yerinde hareketli de azdı Rabbim sana inşallah sevinç gözyaşları nasip etsin tez zamanda Vitaminlerin hangisinin olduğu çok aşırı önemli değil kuzum ya ama tedaviden önce muhakkak kullanmak lazım doktor istiyor genelde çünkü. Eşimde kullanıyordu benim vitamin. Doktor demedi ama biz dedik kullanıyor diye devam edin dedi. şimdi sana istedikleri testleri yazacağım ama bunların güncel olması gerekiyor yani tam tedaviye başlamadan önce olması lazım çünkü her ay değerler değişebilir. Tedaviye başlatacağı ay yaptır zaten kağıda yazılmış bir şekilde verecek hemşire listeyi. Bunları devlette yaptırabilirsin
Sana yapılacak testler;
• ANTİ HCV (ACİL) SERUM
• ANTİ-HIV 1-2
• HBSAG SERUM
• PROLAKTİN (PRL) SERUM
• RUBELLA (KIZAMIKÇIK) IGG SERUM
• HEMOGRAM (TAM KAN SAYIMI) TAM KAN (EDTA)
• TSH ( TİROİD STİMÜLAN HORMON) SERUM

Eşin için yapılacak testler;
• ANTİ HCV (ACİL) SERUM
• ANTİ-HIV 1-2
• HBSAG SERUM
• HEMOGRAM (TAM KAN SAYIMI) TAM KAN (EDTA)
•APTT (AKTİVE PARSİYEL TROMBOPLASTİN ZAMANI) PLAZMA (SİTRAT)
• PROTROMBİN ZAMANI (PT) PLAZMA (SİTRAT)

Uygulamadan fotoğraf atılmıyor internetten giriş yapmaya da üşendim ama yazmaya üşenmedim
İşte testlerde bunlar kuzucuuum

fotosunu çekeyim hemencecik çok teşekkür ederim kuzum... bunların reglken yapılmasına gerek yok demi ?
hemencecik çıkıyormu kanmı veriyoruz sadece ? çünkü mesela ben eylülün 5inde regl olcaksam 3-4 gidip yaptırsam ?

Ben adetli mi veriyorduk kısmını unuttum. Ama adetsiz olması lazım diye hatırlıyorum sonuçta amh falan bakmıyorlar. Yinede bilen bir arkadaş net cevap verirse iyi olur testler hemen çıkmıştı ben 1 hafta önce yaptırmıştım aa bak tedaviye adetliyken basliyoruz testleri 1 hafta önce yaptirdim dedim demek adet şart değil sadec 1 tanesinin sonucu yetişmemişti RUBELLA testinin. Ama sorun olmadı başladık tedaviye

oleyyyyyyyyyyy
teşekkür ederim kuzum hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…