• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

MerhabaaMerhabaa 🌸 Amiin kuzum inşallah🙏 detaylıdan çıkınca yaz buraya olur mu sende güzel haberler getir bizlere 💕💜
Canlar cok sukur bebegim iyiydi kesin erkek mis.kilosu herseyi iyiydi 2 hafta sonra bir daha detayli bakacak ve seker yukleme testi yapacak.sadece kalp icin detayli bakilamadi eko.doktoru ankaradaymis ayda bir geliyormus ama yuzde kalp de skinti yok dedi doktor. Istersen uzakta bi hastane onerdi bakalim boyle bizede.sizde neler var neler yok kizlar

Canlar cok sukur bebegim iyiydi kesin erkek mis.kilosu herseyi iyiydi 2 hafta sonra bir daha detayli bakacak ve seker yukleme testi yapacak.sadece kalp icin detayli bakilamadi eko.doktoru ankaradaymis ayda bir geliyormus ama yuzde kalp de skinti yok dedi doktor. Istersen uzakta bi hastane onerdi bakalim boyle bizede.sizde neler var neler yok kizlar
Maşallah kuzum çok sevindiiim hayırlısı ile gelsin inşallahh😍💕 Biz yoldayız daha kliniğe gitmedik 🤗

Çok şükür ikinizinde ıyi olmasına sevindim bende önümüzdeki hafta gidicem kontrole

Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlunu..Ben de nu ayki adetimle c.tesi iğnelere başladım, 15 temmuzda yumurta toplama olacak .Çok heyecanlıyım, dua edin bana da.

Yahrenayy Yahrenayy Kbdemirel Kbdemirel 1014 çıktı sonucum 😍💕 10 gün sonra kese ve kalp için çağırdı 🤗 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❣
Maşallah canım, sonucun çok güzel, gözün aydın. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..Ben de c.tesi başladım iğnelere. Dualarınızda bana yer verirseniz sevinirim. Sen taze hamiş olarak ,hamilelerin duası kabul olurmuş..Inşallah ben de burdan güzel haberler verebilirim.

Back