- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.281
Amiin, çok tesekkür ederiiimÇok sevindim hayırlı uğurlu olsun test sonucun bugün kaçıncı gününüz du
Bir günden sorun olmaz canım az veya çok sıktıysan bile gönlünü ferah tut :)Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim kan sulandırıcı iğnenin yarısını kullanıyorum yanlışlıkla içindeki o sıktıgımız yeri çıkardım tekrar takınca baya döküldü aklımda kaldı acaba yeterince sıktım mı diye.hic unutup kullanmayan yada böyle birşey başına gelen var mı
İnşallah ya insan herşeyden korkuyor gerçekten.rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallahBir günden sorun olmaz canım az veya çok sıktıysan bile gönlünü ferah tut :)
Maşallah canım benim tebrik ederim inşallah çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin yavrunu kucağına alırsın hayırlı olsunEki Görüntüle 2655613 Aslında gözle bakınca daha belirgin oldu ama fotoğrafta aynısı gibi çıkıyor anlamadimm
Hayırlı olsun canım benim ikizlerde oğlanmışSelam kızlar nasılsınız?
Biz bebişimizin kesin erkek olduğunu öğrendik ve ben de hareketlerini hissediyorum inanılmaz bir duyguymuş çok şükür darısı herkesin başınaKilo durumlarınız nasıl kızlar? Benim boyum 158, 52 ile hamile kaldım şu an 56yım doktorum 10 kiloyu geçme dedi ama geçeceğim garanti yani
Allah razı olsun canım çook teşekkür ederimMaşallah canım benim tebrik ederim inşallah çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin yavrunu kucağına alırsın hayırlı olsun
Evet evett yarın gidiyorum inşallahCanim nasılsın, yarin mi gidiyorsun BahceciyeUykusuz Koala
Hadi bakalım kat kat artmis guzel sonuçlarla gel insallahEvet evett yarın gidiyorum inşallah
Amiin inşallah yaHadi bakalım kat kat artmis guzel sonuçlarla gel insallah
Zannetmiyorum canim, keseye çağırır 10 gün sonraAmiin inşallah yaBi umut muayene eder mi sence hoca ?
Dimi ya öyle olur. Ah heves işte benimkiZannetmiyorum canim, keseye çağırır 10 gün sonra
Cok zor beklemek , beklemekle geciyo bütün sürecimizDimi ya öyle olur. Ah heves işte benimki
Daha bugün aynısını yengeme dedim sürecin çoğu beklemekle geçiyor ve her aşamayı atlattıkca beklemek daha da zorlaşıyor dedimCok zor beklemek , beklemekle geciyo bütün sürecimiz
Kesinlikle oyle, olduktan sonra endişeler daha çok artıyor, bu haftaya geldim hala öyleyim ben. Insallah saglikla tamamlanır hepimizinki.. sen benim şu andaki haftama geldigin de benim doğuma az kalmış olacak :))Daha bugün aynısını yengeme dedim sürecin çoğu beklemekle geçiyor ve her aşamayı atlattıkca beklemek daha da zorlaşıyor dedimgerçekten çok endişeliyim önceden bebeğim yoktu, yokluğunun acısı büyüktü ama şimdi var ve başına birşey gelirse acısı çok daha farklı olur rabbim göstermesin inşallah
Ayy böyle diyince iyice heyecanlı olduKesinlikle oyle, olduktan sonra endişeler daha çok artıyor, bu haftaya geldim hala öyleyim ben. Insallah saglikla tamamlanır hepimizinki.. sen benim şu andaki haftama geldigin de benim doğuma az kalmış olacak :))
Aynenn kucagimiza alinca gecer gider hepsi ınsallahAyy böyle diyince iyice heyecanlı oldugerçekten de azıcık kalmış olacak Allahım inşallah sağlıkla gelir Bebekler doğunca da stres bitmez ama en azından suanki gibi olmayız diye düşünüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?