- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #9.241
Valla 60 70 cikar dicektim ama cikmazsa ya dedim neyse cikti sukur darisi digerlerine insallah❤❤o zaman danssssÇıktıı 70 olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla 60 70 cikar dicektim ama cikmazsa ya dedim neyse cikti sukur darisi digerlerine insallah❤❤o zaman danssssÇıktıı 70 olmuş
Çıktıı 70 olmuş
Maşallahhh cok iyi
İçime su serpildi yaa rahatladım valla 5. Gün 22 çıkmıştı bugün 70 inşallah böyle devam ederOleyyyy❤❤❤❤
kalbinden geçen olmuş demekkii bende 50 çıksa yeterin hesabını yapıyordumValla 60 70 cikar dicektim ama cikmazsa ya dedim neyse cikti sukur darisi digerlerine insallah❤❤o zaman danssss
Ozele gidiyirsan baya paran gidwcek cano.doktorlar han sonucu 600 kusurlere kadar kan verdiriyo.ama bebis gelsin de onwmli olan o cok sukur kiz❤❤❤❤Çıktıı 70 olmuş
Ayy bende bende vallahioh masallah canim, cok sevindim
Eder Allahin izniyle.kalp atisina kadar kimseye deme canimİçime su serpildi yaa rahatladım valla 5. Gün 22 çıkmıştı bugün 70 inşallah böyle devam eder
Bu arada masallah 2 degil 3 katlamis benimki de bu sekil ilerledi.senin de 4.gun mudu embriyo.hizli gelisr diyordu doktorlar.masallah yaValla 60 70 cikar dicektim ama cikmazsa ya dedim neyse cikti sukur darisi digerlerine insallah❤❤o zaman danssss
Kuzucum ben 2. Kez kan verdimki katlanıyor mu göreyim içim rahat etsin diye. Bahçecide tedavi oluyorum klinik şehir dışında ama gideceğim galiba yinede. 6 temmuzda asıl test günüm. O güne kadar birdaha kan vermem diye düşünüyorumOzele gidiyirsan baya paran gidwcek cano.doktorlar han sonucu 600 kusurlere kadar kan verdiriyo.ama bebis gelsin de onwmli olan o cok sukur kiz❤❤❤❤
Kiz vallahi icimden oyle gecti ama dem3ye cekiniyo insan.bu surecte herkes yipraniyo.ama col s3vindim yakalbinden geçen olmuş demekkii bende 50 çıksa yeterin hesabını yapıyordum
Ailemden ve tedavimi bilen bir iki arkadaşımdan başka kimselere dememmEder Allahin izniyle.kalp atisina kadar kimseye deme canim
Bencede verme canim.dinlen rahat ol.❤❤Kuzucum ben 2. Kez kan verdimki katlanıyor mu göreyim içim rahat etsin diye. Bahçecide tedavi oluyorum klinik şehir dışında ama gideceğim galiba yinede. 6 temmuzda asıl test günüm. O güne kadar birdaha kan vermem diye düşünüyorum
Cok haklısın kuzum allah razı olsun heyecanıma ortak oluyorsunuz destek oluyorsunuzKiz vallahi icimden oyle gecti ama dem3ye cekiniyo insan.bu surecte herkes yipraniyo.ama col s3vindim ya
Aynen senin icin diyorum canimAilemden ve tedavimi bilen bir iki arkadaşımdan başka kimselere dememm
Ne demek canim yergok duayla.Rabbim herkese nasip etsinCok haklısın kuzum allah razı olsun heyecanıma ortak oluyorsunuz destek oluyorsunuz
@Pembeumutlar Bu arada masallah 2 degil 3 katlamis benimki de bu sekil ilerledi.senin de 4.gun mudu embriyo.hizli gelisr diyordu doktorlar.masallah ya
Ne demek canim yergok duayla.Rabbim herkese nasip etsin
Amiin Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallahAynen senin icin diyorum canim
Amin yakinda 1 sayfaya yazarsin yesil.yesil pozitif diyeAmiin Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Evet yaa 2 katlasın derken 3 katladı ağladık eşimle inşallah sağlıkla devam eder benimkide 5. Gündü 4bc diBu arada masallah 2 degil 3 katlamis benimki de bu sekil ilerledi.senin de 4.gun mudu embriyo.hizli gelisr diyordu doktorlar.masallah ya
Sevinc gozyaslari.Rabbim tamamina erdirsin.canim merkeze gidenw kadar pek telefon eline alma.bana bebisin kalp atisi icin az kullan dwmisti.belki faydasi olur diye yaziyoeum.hadi iyi gecelr twkrar hayirli olsun kuzumEvet yaa 2 katlasın derken 3 katladı ağladık eşimle inşallah sağlıkla devam eder benimkide 5. Gündü 4bc di