• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Onları da duymuştum ancak bende insülin direnci var özellikle portakalı yemek yerine suyunu içmek şekeri yükseltiyor. Belki bitter çikolata olabilir bir iki küçük kare. Ya da birkaç meyve türü hariç meyve tabağı falan yapabilirim. Onlar şekerimi yükseltmiyor. Ama bak sen benden 3 hafta öndesin yeni yeni netleşti diyorsan bende az daha sabredeyim öyle anlık canım sıkıldı belki. Çok da kendini dinlememeli sanırım insan 😊
Tabi canim 24 haftadan sonra hareketler onemli o zmaandan once hep duzensi olurmus canim

Yahrenayy Yahrenayy Sırf değerleri net görelim diye aynı yere geldim henüz çıkmamış sonuç rabbim hayırlısını versin inşallah 🌸
Bende 2 kan verdigimde biraz gec cikmisti.olsun.o kadar bekledin az daha bekle.zaten ayni yerde vermelisin canim hep.ben tup merkeze bile gitmemistim.uzak.gelmene gerek yok dedilerdi.insallah sonuc hep katlanir. O zaman as bayraklari.as deriz🤗🤗🤗

Back