- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #9.281
Amiin, çok tesekkür ederiiim Bugün 8. Günüm ilk kan testini 5. Gün diğerini ise dün verdimÇok sevindim hayırlı uğurlu olsun test sonucun bugün kaçıncı gününüz du
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin, çok tesekkür ederiiim Bugün 8. Günüm ilk kan testini 5. Gün diğerini ise dün verdimÇok sevindim hayırlı uğurlu olsun test sonucun bugün kaçıncı gününüz du
Bir günden sorun olmaz canım az veya çok sıktıysan bile gönlünü ferah tut :)Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim kan sulandırıcı iğnenin yarısını kullanıyorum yanlışlıkla içindeki o sıktıgımız yeri çıkardım tekrar takınca baya döküldü aklımda kaldı acaba yeterince sıktım mı diye.hic unutup kullanmayan yada böyle birşey başına gelen var mı
İnşallah ya insan herşeyden korkuyor gerçekten.rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallahBir günden sorun olmaz canım az veya çok sıktıysan bile gönlünü ferah tut :)
Maşallah canım benim tebrik ederim inşallah çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin yavrunu kucağına alırsın hayırlı olsunEki Görüntüle 2655613 Aslında gözle bakınca daha belirgin oldu ama fotoğrafta aynısı gibi çıkıyor anlamadimm
Hayırlı olsun canım benim ikizlerde oğlanmış bizde dün öğrendik çok heyecanlıydı bende şimdiye kadar 4 kg aldım ikiz oldukları için 15-18 kg alabilirsin normal dedi doktor bakalım artıkSelam kızlar nasılsınız?
Biz bebişimizin kesin erkek olduğunu öğrendik ve ben de hareketlerini hissediyorum inanılmaz bir duyguymuş çok şükür darısı herkesin başına Kilo durumlarınız nasıl kızlar? Benim boyum 158, 52 ile hamile kaldım şu an 56yım doktorum 10 kiloyu geçme dedi ama geçeceğim garanti yani
Allah razı olsun canım çook teşekkür ederim İnşallah sende hayırlısı ile sağlıkla kucaklarsınMaşallah canım benim tebrik ederim inşallah çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin yavrunu kucağına alırsın hayırlı olsun
Evet evett yarın gidiyorum inşallahCanim nasılsın, yarin mi gidiyorsun Bahceciye Uykusuz Koala
Hadi bakalım kat kat artmis guzel sonuçlarla gel insallahEvet evett yarın gidiyorum inşallah
Amiin inşallah ya Bi umut muayene eder mi sence hoca ?Hadi bakalım kat kat artmis guzel sonuçlarla gel insallah
Zannetmiyorum canim, keseye çağırır 10 gün sonraAmiin inşallah ya Bi umut muayene eder mi sence hoca ?
Dimi ya öyle olur. Ah heves işte benimkiZannetmiyorum canim, keseye çağırır 10 gün sonra
Cok zor beklemek , beklemekle geciyo bütün sürecimizDimi ya öyle olur. Ah heves işte benimki
Daha bugün aynısını yengeme dedim sürecin çoğu beklemekle geçiyor ve her aşamayı atlattıkca beklemek daha da zorlaşıyor dedim gerçekten çok endişeliyim önceden bebeğim yoktu, yokluğunun acısı büyüktü ama şimdi var ve başına birşey gelirse acısı çok daha farklı olur rabbim göstermesin inşallahCok zor beklemek , beklemekle geciyo bütün sürecimiz
Kesinlikle oyle, olduktan sonra endişeler daha çok artıyor, bu haftaya geldim hala öyleyim ben. Insallah saglikla tamamlanır hepimizinki.. sen benim şu andaki haftama geldigin de benim doğuma az kalmış olacak :))Daha bugün aynısını yengeme dedim sürecin çoğu beklemekle geçiyor ve her aşamayı atlattıkca beklemek daha da zorlaşıyor dedim gerçekten çok endişeliyim önceden bebeğim yoktu, yokluğunun acısı büyüktü ama şimdi var ve başına birşey gelirse acısı çok daha farklı olur rabbim göstermesin inşallah
Ayy böyle diyince iyice heyecanlı oldu gerçekten de azıcık kalmış olacak Allahım inşallah sağlıkla gelir Bebekler doğunca da stres bitmez ama en azından suanki gibi olmayız diye düşünüyorum yaKesinlikle oyle, olduktan sonra endişeler daha çok artıyor, bu haftaya geldim hala öyleyim ben. Insallah saglikla tamamlanır hepimizinki.. sen benim şu andaki haftama geldigin de benim doğuma az kalmış olacak :))
Aynenn kucagimiza alinca gecer gider hepsi ınsallahAyy böyle diyince iyice heyecanlı oldu gerçekten de azıcık kalmış olacak Allahım inşallah sağlıkla gelir Bebekler doğunca da stres bitmez ama en azından suanki gibi olmayız diye düşünüyorum ya