- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.201
Yaa öyle miSon adet tarihine gore hesaplaniyor sonra yetişiyor normal gebeler gibi oluyor gelişimi yani
Amin canim insallah sagol.evet oyle oluyo ilk ultrasona kadar hep ne kadar deyip durdum.tek derdimiz kac haftalik oldugu olsun.Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin..nasipse bende haftay pazartesi detayli ultrasona girecem ve minnak imi net gorecem.insallah.daha henuz cinsiyet belli olmadi 21 inci haftamin icindeyim.zaman su gibi geciyor.bi bakmissiz biz dogururken sen bu zamanlara gelmis olursun insallah❤❤❤Amiiin evet gerçekten ilk haberi aldığımız kişilerdensin çok şükür bugünleri gördüm allah razı olsun rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin❤ gerçekten karışık akraba iliskileri olur ya bir türlü kim kimin nesi çözemeyiz onun gibi oldu bu konu benim için allahım şimdi aşağı yukarı 3 haftalık bir miniğim var yani Allahım herkese tattırsın bu duyguyu
Ya çok heyecanlı ❤ cinsiyeti de belli olur ultrasondaAmin canim insallah sagol.evet oyle oluyo ilk ultrasona kadar hep ne kadar deyip durdum.tek derdimiz kac haftalik oldugu olsun.Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin..nasipse bende haftay pazartesi detayli ultrasona girecem ve minnak imi net gorecem.insallah.daha henuz cinsiyet belli olmadi 21 inci haftamin icindeyim.zaman su gibi geciyor.bi bakmissiz biz dogururken sen bu zamanlara gelmis olursun insallah❤❤❤
Gecen yuzde doksan erkek dedi bakalim canim degismezse.sagol canim insallah. Su an masallah hareketleri bile hisseriyorum darisi hepinize.sendende kese kalp atisi haberlerini bekliyouzYa çok heyecanlı ❤ cinsiyeti de belli olur ultrasondaSağlıkla gelsin minik Dediğin gibi tek derdimiz bu olsun Allah başka dert vermesin inşallah.. Ultrasona gittiğinde de yazarsın merak ederim ben
Aa öyle mi o zaman bence nerdeyse kesin gibi birşey hayırlı olsun tekrardan.Gecen yuzde doksan erkek dedi bakalim canim degismezse.sagol canim insallah. Su an masallah hareketleri bile hisseriyorum darisi hepinize.sendende kese kalp atisi haberlerini bekliyouz
Evet sagol canim.aynen hissedince anliyorsun.❤❤hadi hayirli haberlerinle insallahAa öyle mi o zaman bence nerdeyse kesin gibi birşey hayırlı olsun tekrardan.Hareketlerini falan hissetmek çok tatlı olsa gerek Yazarım tabii hayırlısı ile o günlere ulaşabilirsek
Hayirli olsun canim ben hamile kaldigimda 63 kg idim sonra kusmalar baslayinca 57 dustum.gecen hafta 63 olmusum bakalim be de alirim galiba.Selam kızlar nasılsınız?
Biz bebişimizin kesin erkek olduğunu öğrendik ve ben de hareketlerini hissediyorum inanılmaz bir duyguymuş çok şükür darısı herkesin başınaKilo durumlarınız nasıl kızlar? Benim boyum 158, 52 ile hamile kaldım şu an 56yım doktorum 10 kiloyu geçme dedi ama geçeceğim garanti yani
Erkek olmasına sevin dim benimde erkek bakalım gurupta kaç erkek kaç kız olucakSelam kızlar nasılsınız?
Biz bebişimizin kesin erkek olduğunu öğrendik ve ben de hareketlerini hissediyorum inanılmaz bir duyguymuş çok şükür darısı herkesin başınaKilo durumlarınız nasıl kızlar? Benim boyum 158, 52 ile hamile kaldım şu an 56yım doktorum 10 kiloyu geçme dedi ama geçeceğim garanti yani
Evham yapma canim kac haftalik oldun.Selam kızlar ben hala hissedemiyorum bebeğin hareketlerini ve normalde kilo almaya yatkın bir yapım olmasına rağmen bugüne kadar sadece 1 kilo aldım. Doktor randevuma 17 gün var. İlk defa bugün bir endişe aldı beni. Bebek iyi midir acaba yoksa ben mi evham yapıyorum?
20 haftalardan sonra hareketler hissediliyormus geç hissede bilirsin korkma benceSelam kızlar ben hala hissedemiyorum bebeğin hareketlerini ve normalde kilo almaya yatkın bir yapım olmasına rağmen bugüne kadar sadece 1 kilo aldım. Doktor randevuma 17 gün var. İlk defa bugün bir endişe aldı beni. Bebek iyi midir acaba yoksa ben mi evham yapıyorum?
Ben de pek hissetmiyorum ama dün gittim iyiydi , endişelenme iyidir insallah.Selam kızlar ben hala hissedemiyorum bebeğin hareketlerini ve normalde kilo almaya yatkın bir yapım olmasına rağmen bugüne kadar sadece 1 kilo aldım. Doktor randevuma 17 gün var. İlk defa bugün bir endişe aldı beni. Bebek iyi midir acaba yoksa ben mi evham yapıyorum?
18. Haftamdayım ne bileyim bu sabah öyle bi his geldi. Bi yerde okumuştum Mozart’ın müziklerine bebekler olumlu tepkiler veriyor zeka için de faydalı diye. Bir saat önce açtım böyle gıdıklanma gibi birler hissettim ama bilmiyorum böyle birşey mi acaba diye.Evham yapma canim kac haftalik oldun.
En son 14. Haftada gitmiştim doktora. Daha da 17 günüm var yeni randevu için. Uzun süre göremeyince belki de psikolojik böyle hissettim.20 haftalardan sonra hareketler hissediliyormus geç hissede bilirsin korkma bence
İnşallah iyidir Allah hepimizin bebişlerini korusunBen de pek hissetmiyorum ama dün gittim iyiydi , endişelenme iyidir insallah.
Iyidir canım insallh endişelenme bende küçük küçük hissediyorum yan yatıp biraz karnımın üstüne yatınca hissediyorum özellikle tepki veriyo sıkışıyo galiba sende birde oyle dene yarim yat karnının üzerin e18. Haftamdayım ne bileyim bu sabah öyle bi his geldi. Bi yerde okumuştum Mozart’ın müziklerine bebekler olumlu tepkiler veriyor zeka için de faydalı diye. Bir saat önce açtım böyle gıdıklanma gibi birler hissettim ama bilmiyorum böyle birşey mi acaba diye.
En son 14. Haftada gitmiştim doktora. Daha da 17 günüm var yeni randevu için. Uzun süre göremeyince belki de psikolojik böyle hissettim.
İnşallah iyidir Allah hepimizin bebişlerini korusun
Hepinize teşekkür ederim
Şuan internetten hesap yaptım bebek 3 haftalık diyor, ama kan değerim 3 haftalık demiyor kafam karıştımaşallah ya inşallah bende hemencik görürüm acaba kalp atışı için gitsem hem kese görür hem kalp kabul eder mi
Canim mozarti bilmem ama portakal suyu ve cikolata tatli ye ve hareket etmedigin zaman hareket ettigini okudum dogruymus da .zaten su an hafif hissedersin ben 21 deyim yeni yeni hareketler netlesti18. Haftamdayım ne bileyim bu sabah öyle bi his geldi. Bi yerde okumuştum Mozart’ın müziklerine bebekler olumlu tepkiler veriyor zeka için de faydalı diye. Bir saat önce açtım böyle gıdıklanma gibi birler hissettim ama bilmiyorum böyle birşey mi acaba diye.
En son 14. Haftada gitmiştim doktora. Daha da 17 günüm var yeni randevu için. Uzun süre göremeyince belki de psikolojik böyle hissettim.
İnşallah iyidir Allah hepimizin bebişlerini korusun
Hepinize teşekkür ederim
Bende de öyle çıktı o zaman aşağı yukarı 3 haftalık bizim miniklercanim seninle ayni gun transfer olduk, internetten bakinca bana 3hafta 5 gunluk cikiyor, senin de oyledir. ikinci kan test mi verdin?
Onları da duymuştum ancak bende insülin direnci var özellikle portakalı yemek yerine suyunu içmek şekeri yükseltiyor. Belki bitter çikolata olabilir bir iki küçük kare. Ya da birkaç meyve türü hariç meyve tabağı falan yapabilirim. Onlar şekerimi yükseltmiyor. Ama bak sen benden 3 hafta öndesin yeni yeni netleşti diyorsan bende az daha sabredeyim öyle anlık canım sıkıldı belki. Çok da kendini dinlememeli sanırım insanCanim mozarti bilmem ama portakal suyu ve cikolata tatli ye ve hareket etmedigin zaman hareket ettigini okudum dogruymus da .zaten su an hafif hissedersin ben 21 deyim yeni yeni hareketler netlesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?