- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.221
Tabi canim 24 haftadan sonra hareketler onemli o zmaandan once hep duzensi olurmus canimOnları da duymuştum ancak bende insülin direnci var özellikle portakalı yemek yerine suyunu içmek şekeri yükseltiyor. Belki bitter çikolata olabilir bir iki küçük kare. Ya da birkaç meyve türü hariç meyve tabağı falan yapabilirim. Onlar şekerimi yükseltmiyor. Ama bak sen benden 3 hafta öndesin yeni yeni netleşti diyorsan bende az daha sabredeyim öyle anlık canım sıkıldı belki. Çok da kendini dinlememeli sanırım insan
Yeni verdim kuzum sonuç bekliyorumUykusuz Koala verdin mi kan canım
Ay hadi bakalim yaz bana daYeni verdim kuzum sonuç bekliyorum
Tabiii kiiAy hadi bakalim yaz bana da
Idrar daha koyu çıktı bugun değil miTabiii kiibakma güldüğüme çok tedirginim
Bugün kan vereceğim diye yapmadım işin aslıIdrar daha koyu çıktı bugun değil mi
Anladım, olsun guzel cikacak insallah , 1 saate mi cikiyorBugün kan vereceğim diye yapmadım işin aslıo yüzden de çok merak ediyorum
Geçen sefer 1 saat demişlerdi bu defa da aynıdır sanırımAnladım, olsun guzel cikacak insallah , 1 saate mi cikiyor
Aaa bende heyecan yaptim hayirli haberlerle canoYeni verdim kuzum sonuç bekliyorum
Ay amiin yaa inşallah iyice korktum sankiAaa bende heyecan yaptim hayirli haberlerle cano
Ay amiin yaa inşallah iyice
Rahat ol canim.Rabbim en iyisini bilir.insallah gonlune gore sonuc alirsin.kan arttikca ayni merkezde verecwksn katlamalari takip icin.iyi sonuc alacaksin insallah Allahin izniyle❤❤
Bende 2 kan verdigimde biraz gec cikmisti.olsun.o kadar bekledin az daha bekle.zaten ayni yerde vermelisin canim hep.ben tup merkeze bile gitmemistim.uzak.gelmene gerek yok dedilerdi.insallah sonuc hep katlanir. O zaman as bayraklari.as derizYahrenayy Sırf değerleri net görelim diye aynı yere geldim henüz çıkmamış sonuç rabbim hayırlısını versin inşallah
@Pembeumutlar Sonuc icin sayfayi yenileyip duruyorum
Çıktıı 70 olmuşBende 2 kan verdigimde biraz gec cikmisti.olsun.o kadar bekledin az daha bekle.zaten ayni yerde vermelisin canim hep.ben tup merkeze bile gitmemistim.uzak.gelmene gerek yok dedilerdi.insallah sonuc hep katlanir. O zaman as bayraklari.as deriz
70 olmuuuuş❤❤❤Anladım, olsun guzel cikacak insallah , 1 saate mi cikiyor
Oleyyyy❤❤❤❤Çıktıı 70 olmuş
Maşallahhh cok iyi70 olmuuuuş❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?