• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

:halay::halay::KK50::KK76::KK76::KK76::KK73::KK73:yaaa cok sevındım. gözünüz aydın. sabret kan vermee.bu kezde artmasını beklemek cok zor oluyr. bişey sorcam. tek embrıyo mu cıft embrıyomu transfer edildi?
Yaaa çok teşekkür ederiiim :cry: Çok güzel bir hismiş rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah 💕 Dun gece dayanamadım verdim kan 😁 tek embriyo 👼🏻🌸

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inş bebeklerimizi rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel mutluluğu🙏
Amiin Allah razı olsun 😍💕 Hep dualarımdaydı isteyene herkese versin rabbim derdim yine öyle olacak dilimden düşmeyecek herkes kavuşsun yavrusuna inşallah 🙏🌸

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 7. Haftalık hamileyim haftasonu denize gittim 😕 klima ve sıcak çarptı sanırım bugünde crinone jel kahverengi gelmeye başladı hiç kahverengi gelmezdi çok korkuyorum bebeğe birşey olmuş mudur?

Kızlar eczanelere oksapar iğne gelmiş bugün haberiniz olsun arayanlar varsa hemen alsın 🤲

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 7. Haftalık hamileyim haftasonu denize gittim 😕 klima ve sıcak çarptı sanırım bugünde crinone jel kahverengi gelmeye başladı hiç kahverengi gelmezdi çok korkuyorum bebeğe birşey olmuş mudur?
Canım o jel bir süre sonra farklı farklı renklerde geri çıkıyor korkulacak bir durum değil. Doktoruna danışmadan da denize girme bu haftalarda kuzucum 😊

Az önce kanamam oldu çok korktum doktor olabilir dinlen dedi keseye görünüyor dedi çok üzgünüm Ne oldu acaba....😢😢😢😢
Ben 14. Haftamda kanama yaşamıştım hem de adet kanaması gibi. Çok moralim bozuldu iki ayrı doktora gittim bebek iyiydi. Yalnız doktorun dediği gibi dinlenmen gerekiyor. Bana her iki doktorda kanamam olduğu için magnezyum almam gerektiğini söylediler ayrıca progesteronu kesmiştim tekrardan günde bir tane fitil olarak almaya devam ettim. Kanama azalarak bir haftada yokoldu. Benim bildiğin ilk zamanlar havuz deniz küvette suya oturma vs önerilmiyor. Moralini yüksek tutmaya çalış. Allah’ın izniyle birşey olmamıştır kuzucuğuna

Ben 14. Haftamda kanama yaşamıştım hem de adet kanaması gibi. Çok moralim bozuldu iki ayrı doktora gittim bebek iyiydi. Yalnız doktorun dediği gibi dinlenmen gerekiyor. Bana her iki doktorda kanamam olduğu için magnezyum almam gerektiğini söylediler ayrıca progesteronu kesmiştim tekrardan günde bir tane fitil olarak almaya devam ettim. Kanama azalarak bir haftada yokoldu. Benim bildiğin ilk zamanlar havuz deniz küvette suya oturma vs önerilmiyor. Moralini yüksek tutmaya çalış. Allah’ın izniyle birşey olmamıştır kuzucuğuna
İnşallah ya çok kötü oldum çok anlatamam çok korktum umarım iyidir 😢

Canım hangi magnezyum ilacını verdiler sana? yan etki hissettin mi hiç

Back