- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.181
Canım benımde kanamalarım oldu 3 kez ama bebekte,kese de vs herhangi bır sorun gözükmedi hep yüreğim ağzıma geldiİnşallah ya çok kötü oldum çok anlatamam çok korktum umarım iyidir
Doktora sordum sormam mı kesinlikle girebilirsin hatta iyi bile olur dedi yindede ben girmemeliydimCanım benımde kanamalarım oldu 3 kez ama bebekte,kese de vs herhangi bır sorun gözükmedi hep yüreğim ağzıma geldiDinlen bol bol Allahın izninle bişi olmaz bundan sonra denize havuza vs doktora sormadan girme lütfen
Naptın versin mi kanEvet ama yüzünü görmek istiyorum bu anı kaçırmak istemiyorumyalniz şuan aklıma şey geldi ilaçların pozitif gösterme gibi bir etkisi var mı?
Özellikle ilk 12 haftada kanama olma ihtimali daha yüksek oluyor. Bende hiç olmamıştı ve artık tamam düşük riski bitti derken 14. Haftada kanama olması dünyamı yıktı. Cuma günüydü doktorum hemen gel dedi ultrasonla baktı bebek hareket ediyordu kalbi de atıyordu şükür ama kanamanın neden olduğu bulunamadı. Eğer kanaman artarsa hafta sonu hastaneye gidebilirsin tekrardan dedi ve cumartesi kadın doğum hastanesinin aciline gittim. Hafta sonu Almanya’da klinikler kapalı oluyor çünkü. Neyse hastanede de idrar verdim ve kanlıydı idrar. Sıra bana geldi ultrasonla bakıldı bebek oynuyor kalp atıyor ve görünürde bi sorun yok ama kanama nedeni bulunamadı yine. Hastanede kendi doktorum gibi magnezyum al dedi. Türkiye’de doktorlar öneriyor mu bilmiyorum ama sonuçta magnezyum ilaç değil bir vitamin. İstersen bi doktoruna görün. Çünkü benim kendi doktorum hiçbir kanamayı küçümseme dedi.İnşallah ya çok kötü oldum çok anlatamam çok korktum umarım iyidir
Magnezyum ilaç değil bir vitamin çeşidi olduğu için doktor yazmadı. İstediğin herhangi bir magnezyum alabilirsin dedi. Ben de yakınımdaki marketten aldım markası DocMorris. Marka farketmiyor içerik önemliCanım hangi magnezyum ilacını verdiler sana? yan etki hissettin mi hiç
Ay evet geldi yaptim testi 1 saat falan oluyor
Aa bakayimAy evet geldi yaptim testi 1 saat falan oluyor
Ya cok güzell masallahh kendi testim aklıma geldi ,cok uzun zaman geçmiş gibi
HahahaYa cok güzell masallahh kendi testim aklıma geldi ,cok uzun zaman geçmiş gibi
Ne demek, naptim canim pozitif olduya sonundaHahahaAy çok teşekkür ederim sana ya sürekli yazdım bıkmadan hep yanımda oldun o değil daha bundan sonra hiç bitmez benim sorularım
Ederim ederimmNe demek, naptim canim pozitif olduya sonunda2 gün daha koyulugunu takip edersin artik :))
Sor tabi istediğin zaman
5. Haftada gördük biz, 7. Hafta da kalbi duyduk :) sen cem beye gidersin keseyi görmeye, pozitif aldiktan 12 gun sonra çağırmıştılar beni ama gidemedim tabi.Ederim ederimmaklım kalır orada olduğunu göremezsem çok şükür oldu rabbim herkese nasip etsin.❤ Soru 1 keseyi kaçıncı kaftada görüyoruz
Teşekkür ederim cevabın içinÖzellikle ilk 12 haftada kanama olma ihtimali daha yüksek oluyor. Bende hiç olmamıştı ve artık tamam düşük riski bitti derken 14. Haftada kanama olması dünyamı yıktı. Cuma günüydü doktorum hemen gel dedi ultrasonla baktı bebek hareket ediyordu kalbi de atıyordu şükür ama kanamanın neden olduğu bulunamadı. Eğer kanaman artarsa hafta sonu hastaneye gidebilirsin tekrardan dedi ve cumartesi kadın doğum hastanesinin aciline gittim. Hafta sonu Almanya’da klinikler kapalı oluyor çünkü. Neyse hastanede de idrar verdim ve kanlıydı idrar. Sıra bana geldi ultrasonla bakıldı bebek oynuyor kalp atıyor ve görünürde bi sorun yok ama kanama nedeni bulunamadı yine. Hastanede kendi doktorum gibi magnezyum al dedi. Türkiye’de doktorlar öneriyor mu bilmiyorum ama sonuçta magnezyum ilaç değil bir vitamin. İstersen bi doktoruna görün. Çünkü benim kendi doktorum hiçbir kanamayı küçümseme dedi.
Magnezyum ilaç değil bir vitamin çeşidi olduğu için doktor yazmadı. İstediğin herhangi bir magnezyum alabilirsin dedi. Ben de yakınımdaki marketten aldım markası DocMorris. Marka farketmiyor içerik önemli
Şuan internetten hesap yaptım bebek 3 haftalık diyor, ama kan değerim 3 haftalık demiyor kafam karıştı5. Haftada gördük biz, 7. Hafta da kalbi duyduk :) sen cem beye gidersin keseyi görmeye, pozitif aldiktan 12 gun sonra çağırmıştılar beni ama gidemedim tabi.
Tup bebekte hesaplamak biraz kafa karıştırıcı oluyor :) bilmiyorum ki hem kalbe hem keseye ayni gun çağırır milar sorarsın biŞuan internetten hesap yaptım bebek 3 haftalık diyor, ama kan değerim 3 haftalık demiyor kafam karıştımaşallah ya inşallah bende hemencik görürüm acaba kalp atışı için gitsem hem kese görür hem kalp kabul eder mi
Gerçi keseyi gördükten 2 hafta sonra kalbi görmüşsün, o kadar sabredemem diye düşünüyorum. Gerçekten çok kafa karıştırıcı bebek 3 haftalık diyelim ama ben 6 gün önce transfer oldum bu nasıl işTup bebekte hesaplamak biraz kafa karıştırıcı oluyor :) bilmiyorum ki hem kalbe hem keseye ayni gun çağırır milar sorarsın bi
Son adet tarihine gore hesaplaniyor sonra yetişiyor normal gebeler gibi oluyor gelişimi yaniGerçi keseyi gördükten 2 hafta sonra kalbi görmüşsün, o kadar sabredemem diye düşünüyorum. Gerçekten çok kafa karıştırıcı bebek 3 haftalık diyelim ama ben 6 gün önce transfer oldum bu nasıl iş
Amiiin evet gerçekten ilk haberi aldığımız kişilerdensin çok şükür bugünleri gördüm allah razı olsun rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsinUykusuz Koala canim oncelikle tebrik ederim seni ve esini❤❤❤❤insallah kucagina almayida nasip eder Rabbim❤❤❤.hepimizin yavrusunu hepimize bagislasin ve olmayanlarada nasip etsin.burda ilk pozitifi verenlerden biri benim sende de gormek mutlu etti bizi.son adet tarihim 7 subatti 3 martta transfer oldum ama doktorum 10 subat bebegin ilk gunu demisti.halbuki ben 10 subatta adettim. cunku dondurulmus embriyo konuldugu gun 2 haftalik oluyo.ona gore hesapla canim tahmini 3 haftalik tekrar hayirli.olsun❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?