- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.161
Allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim senide sağlıkla kavuştursun miniğine inşallah
Tebrik ederim konu sahibi olduğun için pozitif haberinmi merakla bekliyordum çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın umarım
Dün gece verdim 22,5 cıktı 5. Güne göre sence normal miUykusuz Koala canım verdin mi kan
Yaa evett normalDün gece verdim 22,5 cıktı 5. Güne göre sence normal mi
Yaaa çok teşekkür ederiiimyaaa cok sevındım. gözünüz aydın. sabret kan vermee.bu kezde artmasını beklemek cok zor oluyr. bişey sorcam. tek embrıyo mu cıft embrıyomu transfer edildi?
Teşekkür ederiiimmYaa evett normal8. Gün verirsin bide, sonra 10. Gün bahcecide verirsin
Gözün aydın cokkkk sevindim sağlıkla illerlesin insallahhh
8. Gün daha iyi sonuç alırsın bence.Teşekkür ederiiimm6. Gün sağlıklı katlanıyor mu diye kontrol etmeyeyim mı sence? ❤ Ay çok sevindim normal oluşuna
Aşağı yukarı kaç çıkması lazım acaba o gün8. Gün daha iyi sonuç alırsın bence.
Yaaa çok teşekkür ederiiimÇok güzel bir hismiş rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah Dun gece dayanamadım verdim kan tek embriyo
150 falan sanirim , evet insan inanamıyor bugün de yap evde testAşağı yukarı kaç çıkması lazım acaba o günhâlâ şaka gibi
Amiin Allah razı olsunHayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inş bebeklerimizi rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel mutluluğu
Hadi inşallahh150 falan sanirim , evet insan inanamıyor bugün de yap evde test
Canım o jel bir süre sonra farklı farklı renklerde geri çıkıyor korkulacak bir durum değil. Doktoruna danışmadan da denize girme bu haftalarda kuzucumArkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 7. Haftalık hamileyim haftasonu denize gittimklima ve sıcak çarptı sanırım bugünde crinone jel kahverengi gelmeye başladı hiç kahverengi gelmezdi çok korkuyorum bebeğe birşey olmuş mudur?
Ben 14. Haftamda kanama yaşamıştım hem de adet kanaması gibi. Çok moralim bozuldu iki ayrı doktora gittim bebek iyiydi. Yalnız doktorun dediği gibi dinlenmen gerekiyor. Bana her iki doktorda kanamam olduğu için magnezyum almam gerektiğini söylediler ayrıca progesteronu kesmiştim tekrardan günde bir tane fitil olarak almaya devam ettim. Kanama azalarak bir haftada yokoldu. Benim bildiğin ilk zamanlar havuz deniz küvette suya oturma vs önerilmiyor. Moralini yüksek tutmaya çalış. Allah’ın izniyle birşey olmamıştır kuzucuğunaAz önce kanamam oldu çok korktum doktor olabilir dinlen dedi keseye görünüyor dedi çok üzgünüm Ne oldu acaba....
İnşallah ya çok kötü oldum çok anlatamam çok korktum umarım iyidirBen 14. Haftamda kanama yaşamıştım hem de adet kanaması gibi. Çok moralim bozuldu iki ayrı doktora gittim bebek iyiydi. Yalnız doktorun dediği gibi dinlenmen gerekiyor. Bana her iki doktorda kanamam olduğu için magnezyum almam gerektiğini söylediler ayrıca progesteronu kesmiştim tekrardan günde bir tane fitil olarak almaya devam ettim. Kanama azalarak bir haftada yokoldu. Benim bildiğin ilk zamanlar havuz deniz küvette suya oturma vs önerilmiyor. Moralini yüksek tutmaya çalış. Allah’ın izniyle birşey olmamıştır kuzucuğuna
Canım hangi magnezyum ilacını verdiler sana? yan etki hissettin mi hiçBen 14. Haftamda kanama yaşamıştım hem de adet kanaması gibi. Çok moralim bozuldu iki ayrı doktora gittim bebek iyiydi. Yalnız doktorun dediği gibi dinlenmen gerekiyor. Bana her iki doktorda kanamam olduğu için magnezyum almam gerektiğini söylediler ayrıca progesteronu kesmiştim tekrardan günde bir tane fitil olarak almaya devam ettim. Kanama azalarak bir haftada yokoldu. Benim bildiğin ilk zamanlar havuz deniz küvette suya oturma vs önerilmiyor. Moralini yüksek tutmaya çalış. Allah’ın izniyle birşey olmamıştır kuzucuğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?