- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #9.141
Aaaaa canimmm nasil sevindim ya başka test mi aldin bugünEki Görüntüle 2655609
Bu fotoyu çizgi çıkar çıkmaz çektim, şuan daha net görünüyor oldu galibaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa canimmm nasil sevindim ya başka test mi aldin bugünEki Görüntüle 2655609
Hadi inşallah Canım ya çok sevindim gün geçtikçe daha net belli olur çizgi kaçıncı gündü bugünEki Görüntüle 2655609
Hayır evde normal gebelik testi buldum dayanamadım yaptım şimdi çekip atayımŞu an ki halini de ekle bakayim Uykusuz Koala
Allah razı olsun ya çok teşekkür ederimm. Bugün 5. GünHadi inşallah Canım ya çok sevindim gün geçtikçe daha net belli olur çizgi kaçıncı gündü bugün
Oo ne güzel şimdiden belli olmasıAllah razı olsun ya çok teşekkür ederimm. Bugün 5. Gün
Hiç beklemiyordum öylesine yapmıştımOo ne güzel şimdiden belli olması
Yarin gelecek olan testle daha belli olur,oldu insallah yaa cok şükürEki Görüntüle 2655613 Aslında gözle bakınca daha belirgin oldu ama fotoğrafta aynısı gibi çıkıyor anlamadimm
Dimi bencede belli olur inşallah. benim gözüme uyku girmez eşim dışarıda eve gelince hastaneye gidelim diyeceğimYarin gelecek olan testle daha belli olur,oldu insallah yaa cok şükür
Yok simdi kan verme düşük çıkar , yarin ve öbür gun erken gebelik testleriyle takip et 8.gun ver bence kanı. Ama dayanamam dersen bilemem eşine soyledin miDimi bencede belli olur inşallah. benim gözüme uyku girmez eşim dışarıda eve gelince hastaneye gidelim diyeceğim
Ya düşük bile çıksa orda görmeden inanamam sanırım.. kaç civarı çıkması gerekir sence ?? eşime söylemedim yüz yüze söylemek istiyorum ben kalçadan vuruluyorum kuzum bugün vurulmustum hattaYok simdi kan verme düşük çıkar , yarin ve öbür gun erken gebelik testleriyle takip et 8.gun ver bence kanı. Ama dayanamam dersen bilemem eşine soyledin mi
Prolutexi düzenli kullanmayi ihmal etme canım, ayy cok heyecanlı ya
Aa kalçadan mı ?Ya düşük bile çıksa orda görmeden inanamam sanırım.. kaç civarı çıkması gerekir sence ?? eşime söylemedim yüz yüze söylemek istiyorum ben kalçadan vuruluyorum kuzum bugün vurulmustum hatta
Özele gidip acilden veririm bakarlar değil mi? Devlette kan falan almazlar bu saatte. Evet progestan gün aşırı 2 ampul birden vuruluyorum kuzumAa kalçadan mı ?
ben 8. Gun verdigimde 215 cıktı 50 falan çıkar sanirim senin . Nerde vereceksin acilde mi
Evet özelde bakarlar gidersen haber verÖzele gidip acilden veririm bakarlar değil mi? Devlette kan falan almazlar bu saatte. Evet progestan gün aşırı 2 ampul birden vuruluyorum kuzum
Of gideceğim ama eşim daha yeni oturduk yazdı şehir dışından arkadaşı geldide gec buluştular. Bi an önce gelsin istiyorumEvet özelde bakarlar gidersen haber ver
yaaa cok sevındım. gözünüz aydın. sabret kan vermee.bu kezde artmasını beklemek cok zor oluyr. bişey sorcam. tek embrıyo mu cıft embrıyomu transfer edildi?Eki Görüntüle 2655609
Haberi olsa gelir hemen :))Of gideceğim ama eşim daha yeni oturduk yazdı şehir dışından arkadaşı geldide gec buluştular. Bi an önce gelsin istiyorum
Evet ama yüzünü görmek istiyorum bu anı kaçırmak istemiyorum yalniz şuan aklıma şey geldi ilaçların pozitif gösterme gibi bir etkisi var mı?Haberi olsa gelir hemen :))
Yok ,ben de öyle düşünmüştüm ama donmuş embriyo transferinde olmuyor ilaçların etkisiEvet ama yüzünü görmek istiyorum bu anı kaçırmak istemiyorum yalniz şuan aklıma şey geldi ilaçların pozitif gösterme gibi bir etkisi var mı?