• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

20200628_225347.jpg
Aslında gözle bakınca daha belirgin oldu ama fotoğrafta aynısı gibi çıkıyor anlamadimm😁

Dimi bencede belli olur inşallah.🙏 benim gözüme uyku girmez eşim dışarıda eve gelince hastaneye gidelim diyeceğim 🤗
Yok simdi kan verme düşük çıkar , yarin ve öbür gun erken gebelik testleriyle takip et 8.gun ver bence kanı. Ama dayanamam dersen bilemem 😂 eşine soyledin mi
Prolutexi düzenli kullanmayi ihmal etme canım, ayy cok heyecanlı ya

Yok simdi kan verme düşük çıkar , yarin ve öbür gun erken gebelik testleriyle takip et 8.gun ver bence kanı. Ama dayanamam dersen bilemem 😂 eşine soyledin mi
Prolutexi düzenli kullanmayi ihmal etme canım, ayy cok heyecanlı ya
Ya düşük bile çıksa orda görmeden inanamam sanırım.. kaç civarı çıkması gerekir sence ??😔 eşime söylemedim yüz yüze söylemek istiyorum 😁😁 ben kalçadan vuruluyorum kuzum bugün vurulmustum hatta😍💕

Ya düşük bile çıksa orda görmeden inanamam sanırım.. kaç civarı çıkması gerekir sence ??😔 eşime söylemedim yüz yüze söylemek istiyorum 😁😁 ben kalçadan vuruluyorum kuzum bugün vurulmustum hatta😍💕
Aa kalçadan mı ?
ben 8. Gun verdigimde 215 cıktı 50 falan çıkar sanirim senin . Nerde vereceksin acilde mi

Back