- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.021
Hadi ya. Kalbim ağzımdan çıkacak şimdiBana 4 te idrara sıkışık gel dediler, oyle yaptım gittim odaya aldilar hemen embriyolog geldi bilgi verdi ama saat 5.30 da aldılar işlemepatliycaktim az kalsin cok sıkışmıştım :)
Bana sürahi ve bardak getirdiler bide odada içtim :)) makineyle bakiyolar karnından yeter diyince icme daha diyolar zaten. Jel kullanmadim ben ama heyecandan ağirıyordur karnin. Rahat ol bol dua olacak inşallah.Hadi ya. Kalbim ağzımdan çıkacak şimdibirde jelden mi bilmiyorum sanki üşütmüşüm gibi karnım ağrıyor Bana herkes az su ic deyip duruyor bunca insanin var bir bildiği diyerek bende az su içeceğim inşallah yarin. Umarım birazdaha iç falan demezler
Az önce başka topikte bir arkadaş sürahinin yarısını çaktırmadan döktüm demiştiBana sürahi ve bardak getirdiler bide odada içtim :)) makineyle bakiyolar karnından yeter diyince icme daha diyolar zaten. Jel kullanmadim ben ama heyecandan ağirıyordur karnin. Rahat ol bol dua olacak inşallah.
Az önce başka topikte bir arkadaş sürahinin yarısını çaktırmadan döktüm demiştivalla yanıma 1 lt su alacağım başkada almayı düşünmüyorum doğru diyorsun heyecandan da olabilir. Hayırlısı olsun insallah ya
Bende öyle demiştimiyi fikirmiş dökmek
Yaa hadi bakalım. evet parfüm deodorant sıkma. Cok heyecanlı gerçekten dualarim seninleKbdemirel Şimdi aradılar 13.30 da burada olun dediler. 12.30dan itibaren wcye gitmeyi kesin 13.30dan itibaren 1 lt kadar su için dedi üzerinize kokulu hiçbirşey sıkmayın dedi
Allah razı olsunYaa hadi bakalım. evet parfüm deodorant sıkma. Cok heyecanlı gerçekten dualarim seninle
Insallahh cok bekledik bu günüAllah razı olsunÇok teşekkür ederim haftaya güzel haberler veririm inşallah
Ben yurtdışında yaşıyorum gittiğim hastane zaten bu incelemeyi yapacak kapasitede değilmiş o yüzden bizi bu alandaki hastaneye gönderdi bugün araştıracaklar bakacaklar işte inşallah herşey yolundadır bide şöyle birşey var havuç suyu içsem de bebeğin birinin suyu iyi zaten diğerinin az kendileriyle alakalı bi durummuş benim yapabileceğim hiçbir şey yok birinin suyu 50 ml diğerinin 15 ml geçen hafta böyleydi bakalım bugün ne olacakAh cnm ya suyu fazlalassın dıye sen havucsuyu ıcsene bak lıtfen bunun ıccın bıde daha prof olan dra gıtsen tekmdrla kalma alcaz falan derlerse sakın cnm dedıgımı yapsana baska dr ve havuc suyu tek dr ılr kalma cok seyler yasadık bu zamana gelmek ıcın haklısın cnm daha uzun yol var onumuzde sen bol suyunuda ıc guzelde beslen
İnşallah canım Pelin akil i takip ediyorum ama onun da böyle birşey yaşadığını duymamıştım hatta bunu ilk öğrendiğimde ona yazmak istedim ama sonra vazgeçtim kadına kim bilir kaç mesaj geliyor benimkini mi görecek diye inşallah bugün kontroller iyi geçerCanım çok geçmiş olsun kötü düşünme oyuncu Pelin Akil'inki de seninki gibi ortak plasentaydı o da böyle bir operasyon geçirdi diye biliyorum ama hiçbir sorun yok ikizleri dünyaya geldi maşallah sağlıklılar da kötü düşünme inşallah iyi olur her şey
Zaten normal hamilelerde bile endişe olurken bizim gibi tüp bebek annelerinin endişesi tedirginliği hiç bitmiyor, doktora gidip görünce her şey güzel ama doktordan çıkınca bir dahaki randevuya kadar aklımızdan neler geçiyor hep iyi mi diye düşünüp duruyoruz inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
İnşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyinÇok geçmiş olsun inşallah kötü birşey olmaz cnm ya içini ferah tut
Umarım guzel haberler alırsın cnm benımde kontrolum var korkuyorum ınsan cok korkuyor aynı plasenta oldugu ıcın sanırım oluyor boyleBen yurtdışında yaşıyorum gittiğim hastane zaten bu incelemeyi yapacak kapasitede değilmiş o yüzden bizi bu alandaki hastaneye gönderdi bugün araştıracaklar bakacaklar işte inşallah herşey yolundadır bide şöyle birşey var havuç suyu içsem de bebeğin birinin suyu iyi zaten diğerinin az kendileriyle alakalı bi durummuş benim yapabileceğim hiçbir şey yok birinin suyu 50 ml diğerinin 15 ml geçen hafta böyleydi bakalım bugün ne olacak
Üçlü test afp mi oluyor ? Bizim ikili guzel cikti ama yinede istedi daha yaptırmadım.Merhaba arkadaşlar aranızda 2 li test sonucu sıkıntılı çıkmasada 3 lü test yaptıran var mı dün Dr önerdi ve bizde yaptırdık.
Ben yaptırmadım benim doktorum 3 lü yapmıyoruz artık dedi 2 ve 4 lü yapıyoruz dedi 4luyude yaptırmadım 2 li gayet iyi demisti bizde yaptırmadıkMerhaba arkadaşlar aranızda 2 li test sonucu sıkıntılı çıkmasada 3 lü test yaptıran var mı dün Dr önerdi ve bizde yaptırdık.
Dualarımız seninle cnm herşey güzel olsun inşallah Allah güzel haberler almanı nasip etsin bizede haber verirsinİnşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyin
Ben 2litre su içtim ama feci haldeydim inanın transfer sırasında ağlamamak için kendimi zor tuttum, ki iki defa tuvalete çıkardılar ona rağmen çok zorlandım. 1, 1buçuk litre yeter fazla bile :) ve işlem başlamadan doktoruma bi kaza olacak sanırım dedim o kadar yani :) olsun olsun rahat ol bişolmaz dedi. İşlem biter bitmez beni sedyeye alırlarken yalvarıyodum nolur izin verin tuvaletimi yapayım diye. Sürgü verdiler çünkü 3 saniye. Daha vermeseler altıma kaçıracaktım :)Bende öyle demiştimbir kaza olacak diye aklım çıkıyor valla
29 Haziran pazartesi transfer için gün verdi doktorum bgn çok heyecanlıyımNormal hayatına devam et cnm ilaçlarını düzenli kullan üzülme kafana birşey takma günün çoğunu dinlenerek geçir ama sürekli yatma yemeğini yapabilirsin ben ağır iş yapmadim ama evimi sildim supurdum yemeğimi yaptım morel çok önemli morelini yüksek tut allah nasip ederse tutar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?