- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.001
Evet bi görün bakalım ne dicek canimBenim maalesef bütün vücudum kaşınıyor o yüzden geceleri uyuyamıyorum. Üstelik ellenmeyecek gibi değil batmalı kaşıntı. Bakalım yarın cilt doktoru ne diyecek. Alerji testi yapar büyük ihtimal. İlaç da kullanıyorum belki de onlar yapıyordur
Aynen git canım.onemliymisAnladım cagirica bende giderim
YOK kaşıntım Allaha sükür ast değer 48 olmmus araştırdım internette hiç bir acıklama yok hep bilimsel şeylerBende de hamileliğin başından beri kaşıntı var. Karaciğerden şüphelendim ev doktorum kan testi yaptı birşey çıkmadı. Yarın cilt doktoruna gidicem. Sende kaşıntı var mı mesela?
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah evladını Kucağına almayı nasip etsin bende bu ay transfer olacak dua edin bana daKızlar kan verdim bugün 11.günüm değerim 508♥ Doktorum 2 gün sonra tekrar ver değerinin artışına bakcam dedi
Allah sanada bu sevinci tattirsin cnm Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruzHayırlı uğurlu olsun canım Allah evladını Kucağına almayı nasip etsin bende bu ay transfer olacak dua edin bana da
Bu konuda hiç bir bilgim yok ama benim 10.gün 497 çıkmıştı inşallah birdahaki sefere tutar cnm demekki vakti zamanı şimdi değilmişBlastokist embriyo transferi sonrasi bugün 10.gün kan değerim 0.1 çıktı. Doktor ka sulandırıcı iğneye ve diğer ilaçlara devam etmemi söyledi pazartesi 12.gün tekrar kan vermemi söyledi. Hiç bi şekilde kanamam falan olmadı böyle bunları yaşayıp 12.gün kan testi yükselen var mı? Bu 3. Tup bebek denemem
Allah razı olsun canım Amin inşllhAllah sanada bu sevinci tattirsin cnm Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz
Normal hayatına devam et cnm ilaçlarını düzenli kullan üzülme kafana birşey takma günün çoğunu dinlenerek geçir ama sürekli yatma yemeğini yapabilirsin ben ağır iş yapmadim ama evimi sildim supurdum yemeğimi yaptım morel çok önemli morelini yüksek tut allah nasip ederse tutar zatenAllah razı olsun canım Amin inşllh
Transfer sonrası neler yapmalıyım yemem gerekenler felan Bilgi verebilir misiniz bana neler yaptınız
Geçmiş olsun canım benimde önceki hafta kanamam olmuştu biraz geçen hafta da ultrason kontrolüm vardı tek yumurta ikizlerine hamileyim bebeklerin birinin suyu azmış hareketleri kısıtlıymış o yüzden aralarında 3 gün var dedi özel bi kliniğe gönderdi ikisi tek plesentada olduğu için aynı damarlardan besleniyor bazen biri daha çok beslenip biri daha az besleniyormuş bu da ikisini de tehlikeye sokuyormuş çok moralimiz bozuldu geçen haftadan beri yerde miyim gökte miyim belli değil yarın ne olacak bakıcaz artık ya lazerle rahmime girip damarları ayıracaklar eğer durum daha kötüyse az beslenen bebeğimi kaybedicem yada en kötüsü ikisi birden gidecekKızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik benım gecen hafya az plasenta kanama yaptı dr bakarken kucuk et gordu alttan onu yaktı yogun kanadı oda hala daha kahve az pembe suruyor sulandırıcı kullanıyorum yatarak gecıyo benım zaten serklajlıyım zor gecıyor benım sızler neler yapıyorsunuz
Ah cnm ya suyu fazlalassın dıye sen havucsuyu ıcsene bak lıtfen bunun ıccın bıde daha prof olan dra gıtsen tekmdrla kalma alcaz falan derlerse sakın cnm dedıgımı yapsana baska dr ve havuc suyu tek dr ılr kalma cok seyler yasadık bu zamana gelmek ıcın haklısın cnm daha uzun yol var onumuzde sen bol suyunuda ıc guzelde beslenGeçmiş olsun canım benimde önceki hafta kanamam olmuştu biraz geçen hafta da ultrason kontrolüm vardı tek yumurta ikizlerine hamileyim bebeklerin birinin suyu azmış hareketleri kısıtlıymış o yüzden aralarında 3 gün var dedi özel bi kliniğe gönderdi ikisi tek plesentada olduğu için aynı damarlardan besleniyor bazen biri daha çok beslenip biri daha az besleniyormuş bu da ikisini de tehlikeye sokuyormuş çok moralimiz bozuldu geçen haftadan beri yerde miyim gökte miyim belli değil yarın ne olacak bakıcaz artık ya lazerle rahmime girip damarları ayıracaklar eğer durum daha kötüyse az beslenen bebeğimi kaybedicem yada en kötüsü ikisi birden gidecekdua edin kızlar ne olur bu zamana kolay gelmedik hiç birimiz tedaviler ilaçlar stres bekleyiş tam herşey yoluna girdi derken evlatlarımı kaybetmem inşallah
Geçmiş olsun canım benimde önceki hafta kanamam olmuştu biraz geçen hafta da ultrason kontrolüm vardı tek yumurta ikizlerine hamileyim bebeklerin birinin suyu azmış hareketleri kısıtlıymış o yüzden aralarında 3 gün var dedi özel bi kliniğe gönderdi ikisi tek plesentada olduğu için aynı damarlardan besleniyor bazen biri daha çok beslenip biri daha az besleniyormuş bu da ikisini de tehlikeye sokuyormuş çok moralimiz bozuldu geçen haftadan beri yerde miyim gökte miyim belli değil yarın ne olacak bakıcaz artık ya lazerle rahmime girip damarları ayıracaklar eğer durum daha kötüyse az beslenen bebeğimi kaybedicem yada en kötüsü ikisi birden gidecekdua edin kızlar ne olur bu zamana kolay gelmedik hiç birimiz tedaviler ilaçlar stres bekleyiş tam herşey yoluna girdi derken evlatlarımı kaybetmem inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey olmaz cnm ya içini ferah tutGeçmiş olsun canım benimde önceki hafta kanamam olmuştu biraz geçen hafta da ultrason kontrolüm vardı tek yumurta ikizlerine hamileyim bebeklerin birinin suyu azmış hareketleri kısıtlıymış o yüzden aralarında 3 gün var dedi özel bi kliniğe gönderdi ikisi tek plesentada olduğu için aynı damarlardan besleniyor bazen biri daha çok beslenip biri daha az besleniyormuş bu da ikisini de tehlikeye sokuyormuş çok moralimiz bozuldu geçen haftadan beri yerde miyim gökte miyim belli değil yarın ne olacak bakıcaz artık ya lazerle rahmime girip damarları ayıracaklar eğer durum daha kötüyse az beslenen bebeğimi kaybedicem yada en kötüsü ikisi birden gidecekdua edin kızlar ne olur bu zamana kolay gelmedik hiç birimiz tedaviler ilaçlar stres bekleyiş tam herşey yoluna girdi derken evlatlarımı kaybetmem inşallah
Allahım inşallah güzel haber alırsın inşallah yavrularına birşey olmaz allah yardımcın olsunGeçmiş olsun canım benimde önceki hafta kanamam olmuştu biraz geçen hafta da ultrason kontrolüm vardı tek yumurta ikizlerine hamileyim bebeklerin birinin suyu azmış hareketleri kısıtlıymış o yüzden aralarında 3 gün var dedi özel bi kliniğe gönderdi ikisi tek plesentada olduğu için aynı damarlardan besleniyor bazen biri daha çok beslenip biri daha az besleniyormuş bu da ikisini de tehlikeye sokuyormuş çok moralimiz bozuldu geçen haftadan beri yerde miyim gökte miyim belli değil yarın ne olacak bakıcaz artık ya lazerle rahmime girip damarları ayıracaklar eğer durum daha kötüyse az beslenen bebeğimi kaybedicem yada en kötüsü ikisi birden gidecekdua edin kızlar ne olur bu zamana kolay gelmedik hiç birimiz tedaviler ilaçlar stres bekleyiş tam herşey yoluna girdi derken evlatlarımı kaybetmem inşallah
Iyiyim canimm , evet benim de aklımdasın valla, insallah güzel geçer idrara orda sıkışırsın evden cikinca su icmeye başlama sonra cok rahatsız olursun, ben cok ictim zor durdum transfer yapılırken. Kaçta çağırdılar
Embriyologla konuştuktan sonra içmeye başla demişti hemşire, sen konuştuktan ne kadar zaman sonra transfer olmuştunIyiyim canimm , evet benim de aklımdasın valla, insallah güzel geçer idrara orda sıkışırsın evden cikinca su icmeye başlama sonra cok rahatsız olursun, ben cok ictim zor durdum transfer yapılırken. Kaçta çağırdılar
Bana 4 te idrara sıkışık gel dediler, oyle yaptım gittim odaya aldilar hemen embriyolog geldi bilgi verdi ama saat 5.30 da aldılar işlemeEmbriyologla konuştuktan sonra içmeye başla demişti hemşire, sen konuştuktan ne kadar zaman sonra transfer olmuştunsaat vermediler bugün 5te arayıp bilgi vereceklermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?