- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #8.981
Sordum kaydım varmış 17 18 haftalarda geliyor asi dediAynen ara canım.benle haftan aynını cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sordum kaydım varmış 17 18 haftalarda geliyor asi dediAynen ara canım.benle haftan aynını cnm
Oo baya tutmuş ya başta kullandiklarimizdan bile fazla tutmuşRica ederim canim, göbekten olan yazilmiyor 180 tl kutusu 2.500 tl de o igneye verdik neredeyse
Evet, kalcadan olana alışırsın insallah.Oo baya tutmuş ya başta kullandiklarimizdan bile fazla tutmuş
İnşallah kuzum, sence saati önemli mi çünkü sormadım. Eşim işten gelince hastaneye gidip vurulurum diye düşünüyorumdaEvet, kalcadan olana alışırsın insallah.
Benim göbekten olanın ayni saatlerde olmasi önemliydi. Sabah 11.30 gece 11.30 olarak yaptım hep. Burda kalcadan olanlarda vardi onlar nasıl yapti saati bilmiyorum. Yazarlar belki görürseler.İnşallah kuzum, sence saati önemli mi çünkü sormadım. Eşim işten gelince hastaneye gidip vurulurum diye düşünüyorumda
Hadi ya. Ben gün aşırı aynı anda 2 ampul olarak vurulacakmışım. Birileri görürse bilgi verir belkiiBenim göbekten olanın ayni saatlerde olmasi önemliydi. Sabah 11.30 gece 11.30 olarak yaptım hep. Burda kalcadan olanlarda vardi onlar nasıl yapti saati bilmiyorum. Yazarlar belki görürseler.
Bunlar ne aşıları acaba? Ben en son geçen hafta 14+2 de doktoruma gittim bana hiç aşıdan bahsetmedi. Bir sonraki randevum 19+4 de. O yüzden merak ettim önemli birşey de peşine düşeyimSordum kaydım varmış 17 18 haftalarda geliyor asi dedi
Geçmiş olsun, bende de şu aralar kasık ağrısı var biraz tedırgınım gaz ve kabızlıktan dolayımı bilmıyorum pzrtesı kontrolüm var bakalım ne olur,Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik benım gecen hafya az plasenta kanama yaptı dr bakarken kucuk et gordu alttan onu yaktı yogun kanadı oda hala daha kahve az pembe suruyor sulandırıcı kullanıyorum yatarak gecıyo benım zaten serklajlıyım zor gecıyor benım sızler neler yapıyorsunuz
Demek erken sana canım.olsun rahatlamışsındırSordum kaydım varmış 17 18 haftalarda geliyor asi dedi
Aman kabızlıga dkkt et druna soyle bn kabızlık ıcın ılac ıcıyorımGeçmiş olsun, bende de şu aralar kasık ağrısı var biraz tedırgınım gaz ve kabızlıktan dolayımı bilmıyorum pzrtesı kontrolüm var bakalım ne olur,
Sanırım tatanoz aşısı emin degilim amaBunlar ne aşıları acaba? Ben en son geçen hafta 14+2 de doktoruma gittim bana hiç aşıdan bahsetmedi. Bir sonraki randevum 19+4 de. O yüzden merak ettim önemli birşey de peşine düşeyim
Ben 9 ay önce yaptırmıştım normalde 5 yıl geçerli ama sorarım doktoruma. Ne olur ne olmaz. Ama daha bir ay var sonraki randevumaSanırım tatanoz aşısı emin degilim ama
Tetanoz aşısı canım.saglikk ocağında kaydını yaptiriyon onlar arıyor seni ben ikinciyi öbür aya gidecem.18+2 idim vuruldum 18+4 im su an.bu aralarda cagirrlarBunlar ne aşıları acaba? Ben en son geçen hafta 14+2 de doktoruma gittim bana hiç aşıdan bahsetmedi. Bir sonraki randevum 19+4 de. O yüzden merak ettim önemli birşey de peşine düşeyim
2.ası ne pekiTetanoz aşısı canım.saglikk ocağında kaydını yaptiriyon onlar arıyor seni ben ikinciyi öbür aya gidecem.18+2 idim vuruldum 18+4 im su an.bu aralarda cagirrlar
Bende de hamileliğin başından beri kaşıntı var. Karaciğerden şüphelendim ev doktorum kan testi yaptı birşey çıkmadı. Yarın cilt doktoruna gidicem. Sende kaşıntı var mı mesela?Kızlar bende 18 haftalık gebeyim karaciğer enzimlerim yüksek cıktı iki haftadır haplrıda bıraktım ama yinede yükselmeyen devam etmiş basına gelen var mı böyle bi durum
Oda tetanoz galiba bi aşı kartı verdi.2 si hamilelikte.3 ü doğumdan sonra toplam 5 kere canim2.ası ne peki
Canim kaşıntın nerende oluyo.benim göbekte. gobek ve cevre kaşıntısı gebelikten.annem elini sürme çatlar diyor.Bende de hamileliğin başından beri kaşıntı var. Karaciğerden şüphelendim ev doktorum kan testi yaptı birşey çıkmadı. Yarın cilt doktoruna gidicem. Sende kaşıntı var mı mesela?
Benim maalesef bütün vücudum kaşınıyor o yüzden geceleri uyuyamıyorum. Üstelik ellenmeyecek gibi değil batmalı kaşıntı. Bakalım yarın cilt doktoru ne diyecek. Alerji testi yapar büyük ihtimal. İlaç da kullanıyorum belki de onlar yapıyordurCanim kaşıntın nerende oluyo.benim göbekte. gobek ve cevre kaşıntısı gebelikten.annem elini sürme çatlar diyor.
Anladım cagirica bende giderimTetanoz aşısı canım.saglikk ocağında kaydını yaptiriyon onlar arıyor seni ben ikinciyi öbür aya gidecem.18+2 idim vuruldum 18+4 im su an.bu aralarda cagirrlar