• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Çok fenaydım bir türlü sıkışamadım. Heyecandan gelirdi normalde ama gelmedi. Sonda ile dolduracağız dediler ben birazdaha zorlarım su içerim dedim tam 3 lt su içtim 🤦‍♀️ çok şükür 3 lt den sonra sıkıştım ve transfer oldum saat 4te😁 embriyonun kateter içinden rahime geçişi çok duygulandırdı beni🤗 cem bey inşallah size de yeşil kalp veririz dedi hayırlısı olsun bakalım. Aynı bedende olmak harika bir his🌸

Çok fenaydım bir türlü sıkışamadım. Heyecandan gelirdi normalde ama gelmedi. Sonda ile dolduracağız dediler ben birazdaha zorlarım su içerim dedim tam 3 lt su içtim 🤦‍♀️ çok şükür 3 lt den sonra sıkıştım ve transfer oldum saat 4te😁 embriyonun kateter içinden rahime geçişi çok duygulandırdı beni🤗 cem bey inşallah size de yeşil kalp veririz dedi hayırlısı olsun bakalım. Aynı bedende olmak harika bir his🌸
Yaa hadi hayırlı olsun, cem bey mi yaptı

İnşallah canım Pelin akil i takip ediyorum ama onun da böyle birşey yaşadığını duymamıştım hatta bunu ilk öğrendiğimde ona yazmak istedim ama sonra vazgeçtim kadına kim bilir kaç mesaj geliyor benimkini mi görecek diye inşallah bugün kontroller iyi geçer

Evet ben onun böyle bir operasyon geçirdiğini doktorunun paylaşımında okumuştum canım istersen yaz belki görürse cevap yazar ama sakın kötü düşünme inan tedirginlik bitmiyor ama iyi düşünmek zorundayız Allah inşallah nasip edecek bize mutlu sonu umutlu olalım:anneadayı::KK200:

Ben 2litre su içtim ama feci haldeydim inanın transfer sırasında ağlamamak için kendimi zor tuttum, ki iki defa tuvalete çıkardılar ona rağmen çok zorlandım. 1, 1buçuk litre yeter fazla bile :) ve işlem başlamadan doktoruma bi kaza olacak sanırım dedim o kadar yani :) olsun olsun rahat ol bişolmaz dedi. İşlem biter bitmez beni sedyeye alırlarken yalvarıyodum nolur izin verin tuvaletimi yapayım diye. Sürgü verdiler çünkü 3 saniye. Daha vermeseler altıma kaçıracaktım :)
Ben 3 lt su içtim ya bir türlü sıkışamadım. Sondayla sıkıştıracaklardı dedim birazdaha su icerim sonda takmayalım, kabul ettiler. Transfer anında dayanılır düzeydeydi sıkışıklık ama sedyeye geçerken ve odada öldüm öldüm dirildim. Yarım saat zor durdum vakit dolunca kalktım hemen lavaboya. 3 kere gittim wcye ve yine geldi yine gitmem lazim😁 şaka gibi 😁

Ben 3 lt su içtim ya bir türlü sıkışamadım. Sondayla sıkıştıracaklardı dedim birazdaha su icerim sonda takmayalım, kabul ettiler. Transfer anında dayanılır düzeydeydi sıkışıklık ama sedyeye geçerken ve odada öldüm öldüm dirildim. Yarım saat zor durdum vakit dolunca kalktım hemen lavaboya. 3 kere gittim wcye ve yine geldi yine gitmem lazim😁 şaka gibi 😁
Bana hemşire yürürsen kolay sıkışırsın demişti. Ben sürekli odada durduğum yerde koştum.

Back