• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bende de hamileliğin başından beri kaşıntı var. Karaciğerden şüphelendim ev doktorum kan testi yaptı birşey çıkmadı. Yarın cilt doktoruna gidicem. Sende kaşıntı var mı mesela?
YOK kaşıntım Allaha sükür ast değer 48 olmmus araştırdım internette hiç bir acıklama yok hep bilimsel şeyler

Blastokist embriyo transferi sonrasi bugün 10.gün kan değerim 0.1 çıktı. Doktor ka sulandırıcı iğneye ve diğer ilaçlara devam etmemi söyledi pazartesi 12.gün tekrar kan vermemi söyledi. Hiç bi şekilde kanamam falan olmadı böyle bunları yaşayıp 12.gün kan testi yükselen var mı? Bu 3. Tup bebek denemem

Blastokist embriyo transferi sonrasi bugün 10.gün kan değerim 0.1 çıktı. Doktor ka sulandırıcı iğneye ve diğer ilaçlara devam etmemi söyledi pazartesi 12.gün tekrar kan vermemi söyledi. Hiç bi şekilde kanamam falan olmadı böyle bunları yaşayıp 12.gün kan testi yükselen var mı? Bu 3. Tup bebek denemem
Bu konuda hiç bir bilgim yok ama benim 10.gün 497 çıkmıştı inşallah birdahaki sefere tutar cnm demekki vakti zamanı şimdi değilmiş

Allah razı olsun canım Amin inşllh 🥰
Transfer sonrası neler yapmalıyım yemem gerekenler felan Bilgi verebilir misiniz bana neler yaptınız
Normal hayatına devam et cnm ilaçlarını düzenli kullan üzülme kafana birşey takma günün çoğunu dinlenerek geçir ama sürekli yatma yemeğini yapabilirsin ben ağır iş yapmadim ama evimi sildim supurdum yemeğimi yaptım morel çok önemli morelini yüksek tut allah nasip ederse tutar zaten

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik benım gecen hafya az plasenta kanama yaptı dr bakarken kucuk et gordu alttan onu yaktı yogun kanadı oda hala daha kahve az pembe suruyor sulandırıcı kullanıyorum yatarak gecıyo benım zaten serklajlıyım zor gecıyor benım sızler neler yapıyorsunuz
Geçmiş olsun canım benimde önceki hafta kanamam olmuştu biraz geçen hafta da ultrason kontrolüm vardı tek yumurta ikizlerine hamileyim bebeklerin birinin suyu azmış hareketleri kısıtlıymış o yüzden aralarında 3 gün var dedi özel bi kliniğe gönderdi ikisi tek plesentada olduğu için aynı damarlardan besleniyor bazen biri daha çok beslenip biri daha az besleniyormuş bu da ikisini de tehlikeye sokuyormuş çok moralimiz bozuldu geçen haftadan beri yerde miyim gökte miyim belli değil yarın ne olacak bakıcaz artık ya lazerle rahmime girip damarları ayıracaklar eğer durum daha kötüyse az beslenen bebeğimi kaybedicem yada en kötüsü ikisi birden gidecek 😔😔 dua edin kızlar ne olur bu zamana kolay gelmedik hiç birimiz tedaviler ilaçlar stres bekleyiş tam herşey yoluna girdi derken evlatlarımı kaybetmem inşallah 😟😟

Geçmiş olsun canım benimde önceki hafta kanamam olmuştu biraz geçen hafta da ultrason kontrolüm vardı tek yumurta ikizlerine hamileyim bebeklerin birinin suyu azmış hareketleri kısıtlıymış o yüzden aralarında 3 gün var dedi özel bi kliniğe gönderdi ikisi tek plesentada olduğu için aynı damarlardan besleniyor bazen biri daha çok beslenip biri daha az besleniyormuş bu da ikisini de tehlikeye sokuyormuş çok moralimiz bozuldu geçen haftadan beri yerde miyim gökte miyim belli değil yarın ne olacak bakıcaz artık ya lazerle rahmime girip damarları ayıracaklar eğer durum daha kötüyse az beslenen bebeğimi kaybedicem yada en kötüsü ikisi birden gidecek 😔😔 dua edin kızlar ne olur bu zamana kolay gelmedik hiç birimiz tedaviler ilaçlar stres bekleyiş tam herşey yoluna girdi derken evlatlarımı kaybetmem inşallah 😟😟
Ah cnm ya suyu fazlalassın dıye sen havucsuyu ıcsene bak lıtfen bunun ıccın bıde daha prof olan dra gıtsen tekmdrla kalma alcaz falan derlerse sakın cnm dedıgımı yapsana baska dr ve havuc suyu tek dr ılr kalma cok seyler yasadık bu zamana gelmek ıcın haklısın cnm daha uzun yol var onumuzde sen bol suyunuda ıc guzelde beslen

Canım çok geçmiş olsun kötü düşünme oyuncu Pelin Akil'inki de seninki gibi ortak plasentaydı o da böyle bir operasyon geçirdi diye biliyorum ama hiçbir sorun yok ikizleri dünyaya geldi maşallah sağlıklılar da kötü düşünme inşallah iyi olur her şey :dua:
Zaten normal hamilelerde bile endişe olurken bizim gibi tüp bebek annelerinin endişesi tedirginliği hiç bitmiyor, doktora gidip görünce her şey güzel ama doktordan çıkınca bir dahaki randevuya kadar aklımızdan neler geçiyor hep iyi mi diye düşünüp duruyoruz inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey olmaz cnm ya içini ferah tut

Allahım inşallah güzel haber alırsın inşallah yavrularına birşey olmaz allah yardımcın olsun🙏

Kbdemirel Kbdemirel Merhabaa kuzum🦋 nasılsınn? Yarın transfer günü.👼🏻🌸 Heyecanım tavan yaptı bugün.😊
Iyiyim canimm , evet benim de aklımdasın valla, insallah güzel geçer idrara orda sıkışırsın evden cikinca su icmeye başlama sonra cok rahatsız olursun, ben cok ictim zor durdum transfer yapılırken. Kaçta çağırdılar

Iyiyim canimm , evet benim de aklımdasın valla, insallah güzel geçer idrara orda sıkışırsın evden cikinca su icmeye başlama sonra cok rahatsız olursun, ben cok ictim zor durdum transfer yapılırken. Kaçta çağırdılar
Embriyologla konuştuktan sonra içmeye başla demişti hemşire, sen konuştuktan ne kadar zaman sonra transfer olmuştun 😊 saat vermediler bugün 5te arayıp bilgi vereceklermiş

Embriyologla konuştuktan sonra içmeye başla demişti hemşire, sen konuştuktan ne kadar zaman sonra transfer olmuştun 😊 saat vermediler bugün 5te arayıp bilgi vereceklermiş
Bana 4 te idrara sıkışık gel dediler, oyle yaptım gittim odaya aldilar hemen embriyolog geldi bilgi verdi ama saat 5.30 da aldılar işleme 🤦🏻‍♀️ patliycaktim az kalsin cok sıkışmıştım :)

Back