• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bencede 9.gün den önce yapma zor ama bekle derim
Benimde 4ab idi.4 olan daha çabuk gelişir demişti dr.um.bak bi arkadaş daha 4 .gün tutmuş.nasip umidini kesme
Akışına bıraktım bakalım bi cesaret gelirse erkenden yaparım aslında eşimin gönlü hiç razı değil erken yapmaya. Duruma göre karar vericem inşallah. Gerçekten nasip hic takılmıyorum 1 kere bile demedim keşke 5aa olsaydı diye falan. Rabbimden ümit kesilmez inşallah hayırlısı olur😍💕

Akışına bıraktım bakalım bi cesaret gelirse erkenden yaparım aslında eşimin gönlü hiç razı değil erken yapmaya. Duruma göre karar vericem inşallah. Gerçekten nasip hic takılmıyorum 1 kere bile demedim keşke 5aa olsaydı diye falan. Rabbimden ümit kesilmez inşallah hayırlısı olur😍💕
Seni ben gazlıyacağım gör bak .. koz delimisin 12 gün ne asla okadar bekliyemeyiz

Yaa neden öyle düşünüyosun .. pozitif bak negatifi çekme .. düşünce gücüyle insan herşeyi kendine yakın eder olumluyuda olumsuzuda . Ben inanıyorum tutucak ♥
Haklısın kuzucum iyi düşünelim iyi olsun inşallah.❤
Allahim inşallah nasip etsin annelik duygusunu hepimize.🌸

Eklentiler

• 20200322_095654.jpg
    20200322_095654.jpg
    126,5 KB · Görüntüleme: 23
Ay maşallah yaa😍 Darısı bana allahım amiinn :dua: sen ve LadyNurr LadyNurr bana 6. Gün test yaptıracaksınız he :KK48:
Aminnn ınsallah darısı sana.. icinden nasıl geliyorsa oyle yap :) ben internetten sipariş vermiştim erkenden gelince yapayım dedim öyle çıktı ama kan verene kadar inanamıyorsun tabi yine.

Aminnn ınsallah darısı sana.. icinden nasıl geliyorsa oyle yap :) ben internetten sipariş vermiştim erkenden gelince yapayım dedim öyle çıktı ama kan verene kadar inanamıyorsun tabi yine.
Yalnız internetten sipariş verme işini iyi söyledin bende vereyim hemen anca gelir kargolar yoğun 😁 içimden hemen yapmak geliyor ama çoook korkuyorumm

Back