2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

İnşallah kuzum, sence saati önemli mi çünkü sormadım. Eşim işten gelince hastaneye gidip vurulurum diye düşünüyorumda
Benim göbekten olanın ayni saatlerde olmasi önemliydi. Sabah 11.30 gece 11.30 olarak yaptım hep. Burda kalcadan olanlarda vardi onlar nasıl yapti saati bilmiyorum. Yazarlar belki görürseler.

Benim göbekten olanın ayni saatlerde olmasi önemliydi. Sabah 11.30 gece 11.30 olarak yaptım hep. Burda kalcadan olanlarda vardi onlar nasıl yapti saati bilmiyorum. Yazarlar belki görürseler.
Hadi ya. Ben gün aşırı aynı anda 2 ampul olarak vurulacakmışım. Birileri görürse bilgi verir belkii

Geçmiş olsun, bende de şu aralar kasık ağrısı var biraz tedırgınım gaz ve kabızlıktan dolayımı bilmıyorum pzrtesı kontrolüm var bakalım ne olur,

Geçmiş olsun, bende de şu aralar kasık ağrısı var biraz tedırgınım gaz ve kabızlıktan dolayımı bilmıyorum pzrtesı kontrolüm var bakalım ne olur,
Aman kabızlıga dkkt et druna soyle bn kabızlık ıcın ılac ıcıyorım

Bunlar ne aşıları acaba? Ben en son geçen hafta 14+2 de doktoruma gittim bana hiç aşıdan bahsetmedi. Bir sonraki randevum 19+4 de. O yüzden merak ettim önemli birşey de peşine düşeyim
Tetanoz aşısı canım.saglikk ocağında kaydını yaptiriyon onlar arıyor seni ben ikinciyi öbür aya gidecem.18+2 idim vuruldum 18+4 im su an.bu aralarda cagirrlar

Kızlar bende 18 haftalık gebeyim karaciğer enzimlerim yüksek cıktı iki haftadır haplrıda bıraktım ama yinede yükselmeyen devam etmiş basına gelen var mı böyle bi durum

Kızlar bende 18 haftalık gebeyim karaciğer enzimlerim yüksek cıktı iki haftadır haplrıda bıraktım ama yinede yükselmeyen devam etmiş basına gelen var mı böyle bi durum
Bende de hamileliğin başından beri kaşıntı var. Karaciğerden şüphelendim ev doktorum kan testi yaptı birşey çıkmadı. Yarın cilt doktoruna gidicem. Sende kaşıntı var mı mesela?

Bende de hamileliğin başından beri kaşıntı var. Karaciğerden şüphelendim ev doktorum kan testi yaptı birşey çıkmadı. Yarın cilt doktoruna gidicem. Sende kaşıntı var mı mesela?
Canim kaşıntın nerende oluyo.benim göbekte. gobek ve cevre kaşıntısı gebelikten.annem elini sürme çatlar diyor.

Canim kaşıntın nerende oluyo.benim göbekte. gobek ve cevre kaşıntısı gebelikten.annem elini sürme çatlar diyor.
Benim maalesef bütün vücudum kaşınıyor o yüzden geceleri uyuyamıyorum. Üstelik ellenmeyecek gibi değil batmalı kaşıntı. Bakalım yarın cilt doktoru ne diyecek. Alerji testi yapar büyük ihtimal. İlaç da kullanıyorum belki de onlar yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…