- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Valla seninle ayni degilim ama su an jel estrofem vitamin devam canim.tedavi ortasnda kansulandirci yani coraspin kullanmstim.sonra biz diyene kadar kullanma demislerdi.ilac semasi verilmişti gebe kaldiktan sonra .galiba yine verecekler.nasik gidiyo transferin canimMerhaba kızlar benim bu 3. Transferim oldu ilkinde kan sulandırıcı iğne kullanmıştım. 2 ci tutunmadı zaten. 2019 temmuz ayında spontan hamile kaldım. Ama kalp atışını duyamadık. Doktorlar bana hamile kaldığını anladığın anda coraspirin kan sulandırıcı iğne kullanmalıydın dedi.(hamileliğimş öğrendiğimin ertesi gün dımtora gittim emin olmadan ilaç falan da vermemilti)kafam karıştı. Şimdi bana sadece jelle estrofem verildi benimle aynı durumda olan var mı yada bilgisi olana??
Ben de akşam vuruluyorum canım aynen aynı gün başlamışız taze transfer mi olacakBende Cumartesi basladım cnm 4 gun ıgne oldum bugun daha saymadım Aksam vuruluyorum ozamansenle gıdıyoz
Hormonlara gore cnm bakalım pekı senın ne dedıler ayrıntılı olarak benım yumurtam ıns az drgıldır ona takıldım sımdıBen de akşam vuruluyorum canım aynen aynı gün başlamışız taze transfer mi olacak
Valla canım cumartesi iğneye başladım ben cuma cumartesi kontrol dediler şuan ne durumda yumurta bilmiyorum açıkçası merak ediyorum ben de taze transfer olacak benim büyük ihtimalleHormonlara gore cnm bakalım pekı senın ne dedıler ayrıntılı olarak benım yumurtam ıns az drgıldır ona takıldım sımdı
Merhaba eklerim tabiki hangi sebepten tüp bebek onuda yazayım sakıncası yoksaBenide eklermisiniz yaş 42 3. Denemem şişlş memorıl tüp bebek merkezinde 03.03 transferim oldu
Benım gıbısır en kotu cnm korkma ıns kalıtelı olur da yumurtalarımız döllenır ya sayısı cok onemlı dgl bakalm bılmıyorum pek bılgım de yok benım burakarda ogrenıykrumValla canım cumartesi iğneye başladım ben cuma cumartesi kontrol dediler şuan ne durumda yumurta bilmiyorum açıkçası merak ediyorum ben de taze transfer olacak benim büyük ihtimalle
Ben hastaneden otele geldik mümkün olduğunca yattım. Sabah 10.30 kahvaltıya indik. Hemen yakında market vardı oraya gidip geldik şimdi uzanıyorum tv başında herşey yolunda. SeninValla seninle ayni degilim ama su an jel estrofem vitamin devam canim.tedavi ortasnda kansulandirci yani coraspin kullanmstim.sonra biz diyene kadar kullanma demislerdi.ilac semasi verilmişti gebe kaldiktan sonra .galiba yine verecekler.nasik gidiyo transferin canim
Bende uzandım bir iki evde gezerim oyle biraz agrilarim var.karnim guruldar öyleBen hastaneden otele geldik mümkün olduğunca yattım. Sabah 10.30 kahvaltıya indik. Hemen yakında market vardı oraya gidip geldik şimdi uzanıyorum tv başında herşey yolunda. Senin
Aslında 4.5 yılda 4 normal(1. Kalbi atmadı. 2. Dış gebelik. 3. Kimyasal. 4. Kalbi atmadı)2 tüp bebek(1. Tüp bebek downluydu alındı. 2. Transfer tutmadı)hiç bir neden bulunamamıştı. Genetiklerimizde temiz. Normal yolla da hamile kalıyorum ama ilerlemiyor. Memorıl başlayınca rahim filmi istediler şekil bozukluğu çıktı yapışkanlık falan historoskopi oldum sonrasın da da transfer.Merhaba eklerim tabiki hangi sebepten tüp bebek onuda yazayım sakıncası yoksa
Karın gıruldaması bende de var çok su içiyoruz içerde gaz olabilir sonuçda işlem görsük. Akşam biraz vardı kasık da hafif sancı ama şimdi iyiyimBende uzandım bir iki evde gezerim oyle biraz agrilarim var.karnim guruldar öylehersey icin cok erken
Amin canım inşallah rabbim ol desin ve olsun inşallah günler geçtikçe heyecan artıyor yumurta toplama kaçı döllendi transfer derken heyecan hep üst seviyedeBenım gıbısır en kotu cnm korkma ıns kalıtelı olur da yumurtalarımız döllenır ya sayısı cok onemlı dgl bakalm bılmıyorum pek bılgım de yok benım burakarda ogrenıykrum
Aynen cnm ıns hayırlısıyla da aylatırız emeklerımıze deger 4 ıgne dıyorum hergun nasıl vurulur ama bebegımız ıcın degerAmin canım inşallah rabbim ol desin ve olsun inşallah günler geçtikçe heyecan artıyor yumurta toplama kaçı döllendi transfer derken heyecan hep üst seviyede
Benim belim kiz cok agriyor.ama o.adet olamiyorum ondan çünkü bi kac gundur var.biz simdiden basladik belirtiyeKarın gıruldaması bende de var çok su içiyoruz içerde gaz olabilir sonuçda işlem görsük. Akşam biraz vardı kasık da hafif sancı ama şimdi iyiyim
Benim belim kiz cok agriyor.ama o.adet olamiyorum ondan çünkü bi kac gundur var.biz simdiden basladik belirtiye
Benim omuzlara vuruyo. Insallah tutar canim ikimizinde ❤Benim belimde çok ağrıyordu sonuçta adete az kalmıştı şimdi yok öyle birşey
Ay inşallah tutsunBenim omuzlara vuruyo. Insallah tutar canim ikimizinde ❤
Sağlıkla gelsinlerde biz razıyız kuzum aynen senin yaş kaç nerede tedavi görüyorsunuzAynen cnm ıns hayırlısıyla da aylatırız emeklerımıze deger 4 ıgne dıyorum hergun nasıl vurulur ama bebegımız ıcın deger
29 yasındym bn cnm acıbademe gıdıyorum maslak ıste umut dıyoruz bu da tutmazsa uzun sure ara verecegım kafam sadecee bebege takılı kaldı cok kotu snın yas kac nekdrlık evlısın bn 4 yıllık evlıym erken doğumdan sonra olmadı bızde stres yapcagımıza tup deneyrlım dedıkSağlıkla gelsinlerde biz razıyız kuzum aynen senin yaş kaç nerede tedavi görüyorsunuz
Ayy ne guzel siz yolu yarıladınız ben daha ignelere basliycamGünaydın canım, evet bir aksilik olmazsa yarın toplanacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?